Nije jos potpisao. Nikad se ne znaConvicts je napisao/la: ↑04 jul 2023, 17:47Najbolji strijelac Prve lige FBiH u sezoni koja je za nama Ajdin Mujagić prelazi u redove NK Zrinski Jurjevacavenija je napisao/la: ↑04 jul 2023, 16:39Mujagic bi bio pojacanje u rangu Horica i Hrelje a mozda i znacajnije jer bi dosao na poziciju koja je najneophodnija. Najbolji strijelac, visok 189...ubica u 1LF.
Objektivno kada bi došao jos takav igrač mi smo favoriti broj 1 gledajući sveukupno situaciju i ekipu.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- prisonbreak
- Kontakt:
Amele jos napadaca dovedi i to je to 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
jbt
Treca HNL??? Pa jel to krajnji domet prvog strijelca Federalne?
PS. Trebalo bi kontaktirati Pavica, mozda on ima koju zvijer u napadu
PS. Trebalo bi kontaktirati Pavica, mozda on ima koju zvijer u napadu
Koji su to? Neka kantonalna liga Osijeka? Šta će tamo pored giganta sa Bilinog PoljaConvicts je napisao/la: ↑04 jul 2023, 17:47Najbolji strijelac Prve lige FBiH u sezoni koja je za nama Ajdin Mujagić prelazi u redove NK Zrinski Jurjevacavenija je napisao/la: ↑04 jul 2023, 16:39Mujagic bi bio pojacanje u rangu Horica i Hrelje a mozda i znacajnije jer bi dosao na poziciju koja je najneophodnija. Najbolji strijelac, visok 189...ubica u 1LF.
Objektivno kada bi došao jos takav igrač mi smo favoriti broj 1 gledajući sveukupno situaciju i ekipu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Fino nam akademija Sarajeva razvija igrace
Sta kazete daj na posudbu iz Sarajeva
Sta kazete daj na posudbu iz Sarajeva
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
na TM-u pise da ima ugovor sa Sarajvom do 2025. Ako neko bordo navijac cita i ima info, nek rekne koju 
Prva HNLavenija je napisao/la: ↑04 jul 2023, 17:52Koji su to? Neka kantonalna liga Osijeka? Šta će tamo pored giganta sa Bilinog PoljaConvicts je napisao/la: ↑04 jul 2023, 17:47Najbolji strijelac Prve lige FBiH u sezoni koja je za nama Ajdin Mujagić prelazi u redove NK Zrinski Jurjevacavenija je napisao/la: ↑04 jul 2023, 16:39Mujagic bi bio pojacanje u rangu Horica i Hrelje a mozda i znacajnije jer bi dosao na poziciju koja je najneophodnija. Najbolji strijelac, visok 189...ubica u 1LF.
Objektivno kada bi došao jos takav igrač mi smo favoriti broj 1 gledajući sveukupno situaciju i ekipu.![]()
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Izgleda da je ovaj mali Tabakovic dobar potencijal. 
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Daj još beton napadača da se za kraj saseremo ko grlice al od sreće 
Pu jbt sto me provali
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
I meni je to proslo kroz glavu, kad sam vidio da je sa 18 kapiten reprezentacije. Jest u Sa konkurencija, ali pustiti talenat tek tako, nije ni Mirvic dalabu.
Hu ha Talha
Ako je dosao na posudbu, nabijem ga na starohana. Necemo pitarsku celjad na posudbu
Samo zenicko dobojska centralno bosanska golobrada jalija la masija 
Ako je dosao na posudbu, nabijem ga na starohana. Necemo pitarsku celjad na posudbu
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Gledao sam video ovaj o njemu, stabilan na teren, pas dobar.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Jos napadac 
Možda još neki igrač proleti na posudbu od ovih mlađih igrača/otpisanih 
Malo maštu da vam zagolicam , Mirvić je spreman da pomogne , nakon stadiona i ustupaka oko njega prošle godine , ostalo sve zavisi individualno do igrača
Sretno u 1 Federalnoj , da se vratite naredne sezone tamo gdje vam je i mjesto.
Malo maštu da vam zagolicam , Mirvić je spreman da pomogne , nakon stadiona i ustupaka oko njega prošle godine , ostalo sve zavisi individualno do igrača
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Cini mi se da je u akademiju dosao iz gradskog rivala...
Radi se o odlicnom fudbaleru, finale Kupa protiv Skobode, juniorskog, on je rijesio...
Mi imamo problem jer je konkurencija u prvom timu strasna i on trenutno sada ne bi bio u planu.
Od juniore , da bi upao u prvu postavu,zaista mora biti daleko ispred ostalih...
Najblizi su Mulalic, radi se o fantasticnom beku, Buljubasic, Nurkovic, Celik i Alisah...
Ostali, na zalost moraju ici, neki na posudbe neki ce se prodati, a neki ce dobiti slobodne papire.
Za Nk Celik, Talha je fenomenalan izbor i momak ce vas oduseviti igrama...
O ovome sam vam ja neki dan pisao, kod nas, za Celik ima idealnih igraca, na vasoj Upravi je da se dogovori sa Upravom FKS.
Sretno i vama , a i nasem doskorasnjem junioru
Zagolicaj muda mirvinaSuki46 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 18:36Možda još neki igrač proleti na posudbu od ovih mlađih igrača/otpisanih
Nabijemo vas sve na qrac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.