Iskreno dajem vam minimalne sanse za pozitivan rezultat sutra. Ali opet... ima to "Ali"..AdnanRZ je napisao/la:Hajd izgubite na Bilinom ko prosli put i mi rahat
Sretno i nek bolji pobjedi!
Iskreno dajem vam minimalne sanse za pozitivan rezultat sutra. Ali opet... ima to "Ali"..AdnanRZ je napisao/la:Hajd izgubite na Bilinom ko prosli put i mi rahat
Ma salim se ja nek iduce kolo bolji pobjedi,bit ce dobra tekma kao i prosli put.SretnoEvolve je napisao/la:Iskreno dajem vam minimalne sanse za pozitivan rezultat sutra. Ali opet... ima to "Ali"..AdnanRZ je napisao/la:Hajd izgubite na Bilinom ko prosli put i mi rahat![]()
![]()
Sretno i nek bolji pobjedi!
Jel se u kaficu predaje za clansku?Ugrovacaboy je napisao/la:Koliko je vas navijača uzelo člansku i godišnju, ja imam člansku, godišnju, uzeo majicu, šal i dres!
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
nisam bio na utakmici, i kakvo je bilo gađanjeEvolve je napisao/la:Gutavo, jedva, na guranje, na silu. Eto to bi bio moj rezime ove utakmice. Ali, tri boda su tri boda. Uz svo postovanje Velez je daleko najlosija ekipa sto sam ja gledao ove sezone. Vitez je pokazao 3 puta bolju igru iako su primili 5 komada. Cudo ih spasava od cvajte.
A ono na kraju gadjanje i pogodak wagnera **** SRAMOTA IDIOTA...
Android je napisao/la:Neki idiot gadjao velezovog igraca pa pogodio Wagnera upaljacem
Igru brisi, bodove pisi

ako nam je opet igra loša,a igrali smo protiv trenutno najlošije momčadi,onda teško možemo išta očekivati od narednih utakmica,a već je iduća kod čelikaAndroid je napisao/la:Neki idiot gadjao velezovog igraca pa pogodio Wagnera upaljacem
Igru brisi, bodove pisi
ahhahahaha na nekoj stranici škripara - vrh koreografija ahhahahahahahahahaEvolve je napisao/la:Odakle si to iskopao![]()
Cini mi se da je sad reprezentativna pauza, ja se nadam da ce Ajayi rijesiti papirologiju, Jure ne moze u napadu, Kresinger prespor... I sta je sa Buhacem?brigsiroki je napisao/la:ako nam je opet igra loša,a igrali smo protiv trenutno najlošije momčadi,onda teško možemo išta očekivati od narednih utakmica,a već je iduća kod čelikaAndroid je napisao/la:Neki idiot gadjao velezovog igraca pa pogodio Wagnera upaljacem
Igru brisi, bodove pisi
Dobro iskoristite priliku, tko zna kada će biti prilike ugostiti premijerligaša. Kako stvari stoje vi od iduće sezone službeno postajete seljačka ekipa.dzelllo je napisao/la:Realno ste rinaka od ekipe i uzeli najgori Velez u historiji na iskustvo. Iskreno se nadam da cemo i mi vas"toplo" docekati,jer ne natrpati ovakvu seljacku ekipu kakvi ste vi je sramota
Spremajte se za gradski derbi sljedece sezone u Rodocudzelllo je napisao/la:Realno ste rinaka od ekipe i uzeli najgori Velez u historiji na iskustvo. Iskreno se nadam da cemo i mi vas"toplo" docekati,jer ne natrpati ovakvu seljacku ekipu kakvi ste vi je sramota
I to na onom stadionu koji je ukraden Lokomotivi?Android je napisao/la:Spremajte se za gradski derbi sljedece sezone u Rodocudzelllo je napisao/la:Realno ste rinaka od ekipe i uzeli najgori Velez u historiji na iskustvo. Iskreno se nadam da cemo i mi vas"toplo" docekati,jer ne natrpati ovakvu seljacku ekipu kakvi ste vi je sramota
Kaze Savez 1.500, ali cekam sluzbenu vijest sa vase sluzbene stranice. Sad konacno imate brojace i ocekujem tocan broj gledatelja. Zivo me zanima ocel se objaviti normalno tipa 1.486 ili ce se to zaokruziti na neku brojku. Smijesno sto je uopce Savez objavio ovakav broj nakon sto ste uveli brojace. Zar nije logicnije da delegat iz kluba uzme brojku i da se ona uvede u sluzbeni zapisnik.Android je napisao/la:Ono ato me najvise veseli je posjeta, cini mi se da je i danas bilo blizu 2000 gledatelja, samo ovako nastaviti.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, LondonBlues i 19 gostiju.