Ma u pravu si ovo - čista furka ... ko fol atlernativa...seljačka poslacalcio je napisao/la:Bili su nekad zanimljivi ali ovo je postalo cisto profitiranje na stereotipima koje zapadnjaci imaju o Balkanu. Fali samo Kusta i par letecih cigana.
Juka vrati se Baji, jest da je seljak ali on makar ne glumi neku alternativu...
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
- firefirefirely
- Kontakt:
Yebo vas baja u pakas obojicusave je napisao/la:Ma u pravu si ovo - čista furka ... ko fol atlernativa...seljačka poslacalcio je napisao/la:Bili su nekad zanimljivi ali ovo je postalo cisto profitiranje na stereotipima koje zapadnjaci imaju o Balkanu. Fali samo Kusta i par letecih cigana.
Juka vrati se Baji, jest da je seljak ali on makar ne glumi neku alternativu...
- Sir Oliver
- Kontakt:
Jel ja ovo dobro pročitah? Povrijedio se u utakmici protiv Denvera i onda sa povredom odigrao prilično dobro utakmicu protiv Houstona... Potom se požalio da ima neke bolove u nozi na su našli napuknuće kosti ...
Hahaha sta se ovo Vucko javlja..Chinaglia je napisao/la:
haha lol
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ja to nigdje nisam vidio ni cuo. Ima li neko link neki gdje to pise/kaze? Da vidim svojim ocimaSir Oliver je napisao/la:Jel ja ovo dobro pročitah? Povrijedio se u utakmici protiv Denvera i onda sa povredom odigrao prilično dobro utakmicu protiv Houstona... Potom se požalio da ima neke bolove u nozi na su našli napuknuće kosti ...
Nego ja sinoc pogledah onaj interview na Blazersovoj stranici i on fakat optimisticno izgleda. Fino kaze da uopste ne osjeca jake bolove. Malo, ali podnosljivo i kaze da su i doktori samo optimisticni. Kako ja skontah ovo je vise zbog preventive da bas ne zezne nogu. I kaze da se brzo vraca na teren osim ako se bas nesto ne desi van planiranog i da pocne osjecati jake bolove. Kaze da trenira sad vise "cardio" da ostane u kondiciji i da radi sto mu doktori kazu. Opet kazem meni je bas optimisticno djelovao i ja ni u jednom momentu nisam vidio neku razlog da za brigu da bi mogao biti duze van terena.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
http://www.oregonlive.com/blazers/index ... orm_u.htmlsoccerfan je napisao/la:Ja to nigdje nisam vidio ni cuo. Ima li neko link neki gdje to pise/kaze? Da vidim svojim ocimaSir Oliver je napisao/la:Jel ja ovo dobro pročitah? Povrijedio se u utakmici protiv Denvera i onda sa povredom odigrao prilično dobro utakmicu protiv Houstona... Potom se požalio da ima neke bolove u nozi na su našli napuknuće kosti ...![]()
![]()
Nego ja sinoc pogledah onaj interview na Blazersovoj stranici i on fakat optimisticno izgleda. Fino kaze da uopste ne osjeca jake bolove. Malo, ali podnosljivo i kaze da su i doktori samo optimisticni. Kako ja skontah ovo je vise zbog preventive da bas ne zezne nogu. I kaze da se brzo vraca na teren osim ako se bas nesto ne desi van planiranog i da pocne osjecati jake bolove. Kaze da trenira sad vise "cardio" da ostane u kondiciji i da radi sto mu doktori kazu. Opet kazem meni je bas optimisticno djelovao i ja ni u jednom momentu nisam vidio neku razlog da za brigu da bi mogao biti duze van terena.
It turns out Nurkic injured himself Tuesday night during his revenge game against the Denver Nuggets. He doesn't recall the exact play or moment, but at some point during his 33-point, 16-rebound, three-block massacre of his former team, Nurkic suffered an injury that will sideline him for the rest of the regular season. He finished that game, then gutted out 32 more minutes during a win over the Houston Rockets two nights later, before undergoing a magnetic resonance imaging test on Friday.
That he played through a broken leg for parts of two games -- helping the Blazers earn two important victories in their playoff chase -- should only enhance Rip City's ever-expanding love for its newest center.
jeste, protiv DEN je osjetio bol, al nije nista rekao, jer ih je cekala bitna tekma protiv HOU
ukratko, moze igrat kada prestane osjecat bolove, sto znaci da ce bit u playoffu sigurno, a Stotts je navodno rekao (nisam nigdje vidio izjavu, procitao na jednom forumu) da se nada da ce se vratit i prije kraja regularne sezone
ukratko, moze igrat kada prestane osjecat bolove, sto znaci da ce bit u playoffu sigurno, a Stotts je navodno rekao (nisam nigdje vidio izjavu, procitao na jednom forumu) da se nada da ce se vratit i prije kraja regularne sezone
E hvalasajo10 je napisao/la:http://www.oregonlive.com/blazers/index ... orm_u.htmlsoccerfan je napisao/la:Ja to nigdje nisam vidio ni cuo. Ima li neko link neki gdje to pise/kaze? Da vidim svojim ocimaSir Oliver je napisao/la:Jel ja ovo dobro pročitah? Povrijedio se u utakmici protiv Denvera i onda sa povredom odigrao prilično dobro utakmicu protiv Houstona... Potom se požalio da ima neke bolove u nozi na su našli napuknuće kosti ...![]()
![]()
It turns out Nurkic injured himself Tuesday night during his revenge game against the Denver Nuggets. He doesn't recall the exact play or moment, but at some point during his 33-point, 16-rebound, three-block massacre of his former team, Nurkic suffered an injury that will sideline him for the rest of the regular season. He finished that game, then gutted out 32 more minutes during a win over the Houston Rockets two nights later, before undergoing a magnetic resonance imaging test on Friday.
That he played through a broken leg for parts of two games -- helping the Blazers earn two important victories in their playoff chase -- should only enhance Rip City's ever-expanding love for its newest center.
AdrenalinChinaglia je napisao/la:jeste, protiv DEN je osjetio bol, al nije nista rekao, jer ih je cekala bitna tekma protiv HOU
Tek sam sad vidio ovo sa povredom.. Šta je tačno u pitanju?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Fibula.DANTES je napisao/la:Tek sam sad vidio ovo sa povredom.. Šta je tačno u pitanju?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Samo nek krka mladog siraRokoko87 je napisao/la:Fibula.DANTES je napisao/la:Tek sam sad vidio ovo sa povredom.. Šta je tačno u pitanju?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
:urnebes: :urnebes:

It's only been one game but...

Kako su ludi navijaci Blazersa

Prava rajaCOYS je napisao/la:It's only been one game but...
Denver bije tesku bitku sa Miamiem. Ako izgube, mislim da bi to bilo to za njih sto se PO tice 
Memphis nastavlja sa katastrofalnim partijama, ovaj put Lakersi odnijeli W. Da je Juka fit for fight, vjerovao bi da Blazersi mogu ih prestici, ovako nema sanse, i ako su "samo" 3.5W iza.
Gledam DEN - MIA, srednja zalost. Odbrana ne postoji ni na jednoj ni na drugoj strani, tako da vjerujem da ce DEN uzeti ovo. Sta ocekivati od Miamija koji izgubi kod kuce od Knicksa (bez Mella)
Gledam DEN - MIA, srednja zalost. Odbrana ne postoji ni na jednoj ni na drugoj strani, tako da vjerujem da ce DEN uzeti ovo. Sta ocekivati od Miamija koji izgubi kod kuce od Knicksa (bez Mella)
Bgm ja se nebi kladio da Denver ovo dobijasajo10 je napisao/la:Memphis nastavlja sa katastrofalnim partijama, ovaj put Lakersi odnijeli W. Da je Juka fit for fight, vjerovao bi da Blazersi mogu ih prestici, ovako nema sanse, i ako su "samo" 3.5W iza.
Neznas ko je gori od goreg Bog te.. Losije utakmice nisam vidio bas odavno. Sta je ovo haha.. A pricamo o dvije ekipe koje se bore za playoff

Dragic umjesto da povuce, on se zajebava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.