Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

save
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la save » 02 apr 2017, 19:04

calcio je napisao/la:Bili su nekad zanimljivi ali ovo je postalo cisto profitiranje na stereotipima koje zapadnjaci imaju o Balkanu. Fali samo Kusta i par letecih cigana.
Juka vrati se Baji, jest da je seljak ali on makar ne glumi neku alternativu... ;)
Ma u pravu si ovo - čista furka ... ko fol atlernativa...seljačka posla

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 02 apr 2017, 19:25

save je napisao/la:
calcio je napisao/la:Bili su nekad zanimljivi ali ovo je postalo cisto profitiranje na stereotipima koje zapadnjaci imaju o Balkanu. Fali samo Kusta i par letecih cigana.
Juka vrati se Baji, jest da je seljak ali on makar ne glumi neku alternativu... ;)
Ma u pravu si ovo - čista furka ... ko fol atlernativa...seljačka posla
Yebo vas baja u pakas obojicu :guz:

Sir Oliver
Kontakt:

Post Postao/la Sir Oliver » 02 apr 2017, 19:30

Jel ja ovo dobro pročitah? Povrijedio se u utakmici protiv Denvera i onda sa povredom odigrao prilično dobro utakmicu protiv Houstona... Potom se požalio da ima neke bolove u nozi na su našli napuknuće kosti ...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 02 apr 2017, 19:30

Chinaglia je napisao/la:

haha lol
Hahaha sta se ovo Vucko javlja.. :urnebes: :crazy: :crazy: Sjedaj dole sine..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 apr 2017, 19:58

Sir Oliver je napisao/la:Jel ja ovo dobro pročitah? Povrijedio se u utakmici protiv Denvera i onda sa povredom odigrao prilično dobro utakmicu protiv Houstona... Potom se požalio da ima neke bolove u nozi na su našli napuknuće kosti ...
Ja to nigdje nisam vidio ni cuo. Ima li neko link neki gdje to pise/kaze? Da vidim svojim ocima :mrgreen: :mrgreen:
Nego ja sinoc pogledah onaj interview na Blazersovoj stranici i on fakat optimisticno izgleda. Fino kaze da uopste ne osjeca jake bolove. Malo, ali podnosljivo i kaze da su i doktori samo optimisticni. Kako ja skontah ovo je vise zbog preventive da bas ne zezne nogu. I kaze da se brzo vraca na teren osim ako se bas nesto ne desi van planiranog i da pocne osjecati jake bolove. Kaze da trenira sad vise "cardio" da ostane u kondiciji i da radi sto mu doktori kazu. Opet kazem meni je bas optimisticno djelovao i ja ni u jednom momentu nisam vidio neku razlog da za brigu da bi mogao biti duze van terena. :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 02 apr 2017, 20:04

soccerfan je napisao/la:
Sir Oliver je napisao/la:Jel ja ovo dobro pročitah? Povrijedio se u utakmici protiv Denvera i onda sa povredom odigrao prilično dobro utakmicu protiv Houstona... Potom se požalio da ima neke bolove u nozi na su našli napuknuće kosti ...
Ja to nigdje nisam vidio ni cuo. Ima li neko link neki gdje to pise/kaze? Da vidim svojim ocima :mrgreen: :mrgreen:
Nego ja sinoc pogledah onaj interview na Blazersovoj stranici i on fakat optimisticno izgleda. Fino kaze da uopste ne osjeca jake bolove. Malo, ali podnosljivo i kaze da su i doktori samo optimisticni. Kako ja skontah ovo je vise zbog preventive da bas ne zezne nogu. I kaze da se brzo vraca na teren osim ako se bas nesto ne desi van planiranog i da pocne osjecati jake bolove. Kaze da trenira sad vise "cardio" da ostane u kondiciji i da radi sto mu doktori kazu. Opet kazem meni je bas optimisticno djelovao i ja ni u jednom momentu nisam vidio neku razlog da za brigu da bi mogao biti duze van terena. :D
http://www.oregonlive.com/blazers/index ... orm_u.html
It turns out Nurkic injured himself Tuesday night during his revenge game against the Denver Nuggets. He doesn't recall the exact play or moment, but at some point during his 33-point, 16-rebound, three-block massacre of his former team, Nurkic suffered an injury that will sideline him for the rest of the regular season. He finished that game, then gutted out 32 more minutes during a win over the Houston Rockets two nights later, before undergoing a magnetic resonance imaging test on Friday.

That he played through a broken leg for parts of two games -- helping the Blazers earn two important victories in their playoff chase -- should only enhance Rip City's ever-expanding love for its newest center.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 apr 2017, 20:09

jeste, protiv DEN je osjetio bol, al nije nista rekao, jer ih je cekala bitna tekma protiv HOU

ukratko, moze igrat kada prestane osjecat bolove, sto znaci da ce bit u playoffu sigurno, a Stotts je navodno rekao (nisam nigdje vidio izjavu, procitao na jednom forumu) da se nada da ce se vratit i prije kraja regularne sezone

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 apr 2017, 20:14

sajo10 je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
http://www.oregonlive.com/blazers/index ... orm_u.html
It turns out Nurkic injured himself Tuesday night during his revenge game against the Denver Nuggets. He doesn't recall the exact play or moment, but at some point during his 33-point, 16-rebound, three-block massacre of his former team, Nurkic suffered an injury that will sideline him for the rest of the regular season. He finished that game, then gutted out 32 more minutes during a win over the Houston Rockets two nights later, before undergoing a magnetic resonance imaging test on Friday.

That he played through a broken leg for parts of two games -- helping the Blazers earn two important victories in their playoff chase -- should only enhance Rip City's ever-expanding love for its newest center.
E hvala :D Nije od adrenalina bol osjetio. :mrgreen:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 apr 2017, 20:16

Chinaglia je napisao/la:jeste, protiv DEN je osjetio bol, al nije nista rekao, jer ih je cekala bitna tekma protiv HOU

ukratko, moze igrat kada prestane osjecat bolove, sto znaci da ce bit u playoffu sigurno, a Stotts je navodno rekao (nisam nigdje vidio izjavu, procitao na jednom forumu) da se nada da ce se vratit i prije kraja regularne sezone
Adrenalin :mrgreen: Ma super je prosao. Ja eto bas gledam onaj intervju i decko totalno ok djeluje, nevidi se na njemu da je nesto pretjerano razocaran nego samo gleda da se vrati sto prije. Elem bice to dobro ako Bog da. Nesto on sinoc spominje isto 10ak dana tako da mozda bude u zadnjoj tekmi available :) Opet, netreba ni forsirati ni zuriti da se vraca da nebi veci haos napravio.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 apr 2017, 20:37

Tek sam sad vidio ovo sa povredom.. Šta je tačno u pitanju?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 02 apr 2017, 20:41

DANTES je napisao/la:Tek sam sad vidio ovo sa povredom.. Šta je tačno u pitanju?
Fibula.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 apr 2017, 20:45

Rokoko87 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Tek sam sad vidio ovo sa povredom.. Šta je tačno u pitanju?
Fibula.
Samo nek krka mladog sira :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 apr 2017, 20:55

:urnebes: :urnebes:

slika

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 02 apr 2017, 21:09

It's only been one game but...
slika

Kako su ludi navijaci Blazersa :D

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 apr 2017, 22:41

COYS je napisao/la:It's only been one game but...
slika

Kako su ludi navijaci Blazersa :D
Prava raja :mrgreen:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 03 apr 2017, 01:40

Denver bije tesku bitku sa Miamiem. Ako izgube, mislim da bi to bilo to za njih sto se PO tice :mrgreen:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 apr 2017, 01:50

Memphis nastavlja sa katastrofalnim partijama, ovaj put Lakersi odnijeli W. Da je Juka fit for fight, vjerovao bi da Blazersi mogu ih prestici, ovako nema sanse, i ako su "samo" 3.5W iza.

Gledam DEN - MIA, srednja zalost. Odbrana ne postoji ni na jednoj ni na drugoj strani, tako da vjerujem da ce DEN uzeti ovo. Sta ocekivati od Miamija koji izgubi kod kuce od Knicksa (bez Mella)

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 03 apr 2017, 01:56

sajo10 je napisao/la:Memphis nastavlja sa katastrofalnim partijama, ovaj put Lakersi odnijeli W. Da je Juka fit for fight, vjerovao bi da Blazersi mogu ih prestici, ovako nema sanse, i ako su "samo" 3.5W iza.

Gledam DEN - MIA, srednja zalost. Odbrana ne postoji ni na jednoj ni na drugoj strani, tako da vjerujem da ce DEN uzeti ovo. Sta ocekivati od Miamija koji izgubi kod kuce od Knicksa (bez Mella)
Bgm ja se nebi kladio da Denver ovo dobija :D Fakat nikom nije na kraj pameti odbranu da igra :?

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 apr 2017, 02:05

Neznas ko je gori od goreg Bog te.. Losije utakmice nisam vidio bas odavno. Sta je ovo haha.. A pricamo o dvije ekipe koje se bore za playoff :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 apr 2017, 02:09

Dragic umjesto da povuce, on se zajebava

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.