FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ajax
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ajax » 21 jun 2015, 16:37

Evo vam slobodan igrac za sezonu-dvije dok ne potpisemo "kapitalca" i nije skup. Kakav Kovacevic i Dzemo ljudi. :roll: :roll:

https://www.youtube.com/watch?v=V4Ec5IB-w3g

Ovo je samo jedan od onih igraca gore. Ako ovaj nije dobar stoper onda neznam sta bi vi.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jun 2015, 16:40

@ajax tesko ce klub dovesti bas stranca iz Brazila, Portugala, kod nas se pod strancem misli na ove iz okruzenja sto i nije toliko lose ali bi legla 2-3 "prava" stranca.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 jun 2015, 16:42

Sabinho je napisao/la:@ajax tesko ce klub dovesti bas stranca iz Brazila, Portugala, kod nas se pod strancem misli na ove iz okruzenja sto i nije toliko lose ali bi legla 2-3 "prava" stranca.
Odgledaj video do kraja sve ce ti se samo kazati. Nama treba bar jedan ISKUSAN stoper inace nevalja nista. Bar sto se tice evrope. Mozda i Kovacevic/Mihojevic stasaju u toj jednoj sezoni. Samo za evropu je neophodan totalno iskusan stoper.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 jun 2015, 16:44

Ajax je napisao/la:Evo vam slobodan igrac za sezonu-dvije dok ne potpisemo "kapitalca" i nije skup. Kakav Kovacevic i Dzemo ljudi. :roll: :roll:

https://www.youtube.com/watch?v=V4Ec5IB-w3g

Ovo je samo jedan od onih igraca gore. Ako ovaj nije dobar stoper onda neznam sta bi vi.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

A Ibrak neka se i dalje zeza :bih:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 21 jun 2015, 16:52

bordoakapitar je napisao/la:Ja se ne bojim nikakvih 7-ca u 2.pretkolu s kim god da budemo igrali. Ova ekipa se dobro poznaje i ne treba puno vremena da bude na nivou a 7-cu smo primili od Svaba i to u play-off rundi kad je Dzeno pretjerao i odveo istih 11 u Obarsku 3 dana prije Gladbaha... Zao bi mi bilo da Matej ode, ali mislim da ce Ostrakovic biti solidan. Stoper nam svakako treba i tu se mora nesto uraditi da ne bi dosli u situaciju kao sa bekovima za derbi. Dodatni problem je sto Tatko nema pravo nastupa u prvoj evropskoj tekmi ali sam siguran da se necemo obrukati pa makar i sa Celticom igrali...
ma mene je strah i sjenke sa ovom zadnjom linijom[WHITE SMILING FACE],chak je i tatko u zadnje vrijeme bio van totalno van forme ,josh ako matej ne bi dosh"o to bi bila bash nochna mora

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 jun 2015, 16:59

Ajax je napisao/la:
:kafa: :kafa: ( Igraci kojima je istekao ugovor )
Prvog i zadnjeg slobodno obrisi, likovi zadnji put igrali ozbiljan fudbal 2013, dok ova ostala 2 nisu losa. Kao sto sam prije napisao vec, sutra posle zrijeba ce se znati, ako budemo imali sanse za prolazak dolaze pravi igraci, u suprotnom mozda dovedemo 1 i to je to :D
A i vecina koji bi trebali potpisati sa nama, ce to uciniti vjerovatno posle 30.6, jer vecini tad isticu ugovori/posudbe.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 21 jun 2015, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 21 jun 2015, 17:00

Na stranu što je liga neatraktivna i zadnja rupa na sviralu evropskog nogometa, mi nismo u ovom trenutku u mogućnosti igraču dati 100 000 KM platu, tako da ove kapitalce možemo vrebati samo pred kraj prelaznog roka. I to baš da imamo sreće, kao sa Benkom.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 21 jun 2015, 17:02

Ja nakog crnjaka, nije dosao ovaj nije dosao onaj, 7 komada u LP, mrtva odbrana, hocemo stopera ODMAH. Ibrakovic nema pojma, pregovara sa napadacima a nemamo stopera. Usciplic nema licencu, Mamic nece da cuje za Saida, uprava napolje, gubimo titulu PANIKAAA. Koji vam je qrac, sta hocete finale LP, 20 bodova prednosti u ligi, hocete Mesija mozda. Ko god misli da ljudi u upravi ne rade kako najbolje znaju i umiju i to mu ne odgovara neka ide navijati za Olimpik. I popustite sa nerealnim zahtjevima, razumijem zelje i potrebu za diskusijom na temi al od nekih postova mi je muka. Tacno sticem utisak da neki postovi nisu dobronamjerni i njima :tralala: :tralala: A ostalim poruka URAZUMITE SE LJUDI STA VAM JE sve ide svojim tokom i samo u jednom smijeru (napredak) kome to nije nije dovoljno nek se malo zapita!!!!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 jun 2015, 17:03

ElCartel11 je napisao/la: A i vecina koji bi trebali potpisati sa nama, ce to uciniti vjerovatno posle 30.6, jer vecini tad isticu ugovori/posudbe.
Da samo treba dogovoriti sa njima do 30-tog sve detalje. Inace ovaj Robson bi nam bas dobro dosao. I najbolji je od ove cetvorice slobodnih i jako iskusan igrac. VIdi se da ima kvalitet. Znaci 1+1 godina dok ne stasaju drugi momci.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 21 jun 2015, 17:07

Ja prizeljkujem Videoton ili Skenderbeu tu imamo dobre sanse za prolaz, ako mora neko od ovih iz vrha onda Celtic :D
Ti si opet šampion !

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 21 jun 2015, 17:18

Odkud sad priča da Matej ne dolazi kad je @doktor danas postavio fotografije da Matej dolazi kod nas?!
slika
Postavio je još jednu osim ove ali mi sad mrsko tražiti.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 21 jun 2015, 17:24

Iako je hrvatski internacionalac okončao svoju polugodišnju posudbu u Sarajevu, čelnici tima sa Koševa vjeruju da će Delač svoj ostanak produžiti za još godinu dana. Pojedini engleski mediji objavili su kako je Chelsea pristao na takvu opciju, no Delač je za SportSport.ba izjavio da sa glede njegove budućnosti još uvijek ništa ne zna.

"Koliko sam ja upućen, to nije istina i još uvijek čekam da vidim šta će na kraju biti. Mislim da će naredne sedmice biti poznato sve", kazao nam je Delač.
Zadnja izmjena: simon, dana/u 21 jun 2015, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 21 jun 2015, 17:24

Ovaj clanak star 20 dana

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jun 2015, 17:27

@ljiljan, @hilmo: "U prvom poluvremenu vidjeli smo tri pogotka. Gosti su preko Rilova i Vizingera došli do prednosti od 2:0, dok je najljepši pogodak postigao Halavać iz slobodnog udarca za Bordo ekipu za konačan rezultat prvog poluvremena". :tokralju: :kafa: :salut: :salut:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 jun 2015, 17:28

Evo ja pred sutrasnje izvlacenje nemam neku zelju..koga bi volio ili koga ne bi. Svejedno mi je. Licno smatram da su prvih 6 ekipa (Steaua, Celtic, BATE, Luda suma, APOEL i Dinamo) jaci od nas, i ako njih izvucemo imamo 5% sanse za prolaz. Sa ostalima smo u "5 deka" sto se kaze, i mozemo igrati, bez obzira na dolazak/nedolazak pojacanja.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 jun 2015, 17:33

Neko je postavio one stare štopere,i mogu vam reci da ovaj nije los.. http://www.transfermarkt.de/antonio-fer ... eler/42853
Gledo sam ga 2-3 utakmice kada je u Spartaku igrao prije 2-3 godine i mogu vam reci da je tada bio van serijski igrac,redpostavljam da je i sad,ali njemu bi papiri bili gotovi tek u januaru,ali 2018.

Svi se mi nadamo Videotonu,Moldi,Albancima itd. ali ljudi zaboravite,dobit cemo Steau,Celtic,Maribor ili Ludogorec ili APOEL. Pa i ovim iz UEFE je draze da ovi jaki igraju sa slabim kako bi ovi atraktivniji prosli...Sve je to vec sredjeno..
Sabrine mi moje!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jun 2015, 17:33

muhamedhulk je napisao/la:Evo ja pred sutrasnje izvlacenje nemam neku zelju..koga bi volio ili koga ne bi. Svejedno mi je. Licno smatram da su prvih 6 ekipa (Steaua, Celtic, BATE, Luda suma, APOEL i Dinamo) jaci od nas, i ako njih izvucemo imamo 5% sanse za prolaz. Sa ostalima smo u "5 deka" sto se kaze, i mozemo igrati, bez obzira na dolazak/nedolazak pojacanja.
Jara izvini ali u pet deka smo samo sa Fincima i Albancima. Ostali su redom jaci od nas, pocevsi od Videotona koji je nesto jaci preko Malmea koji je puno jaci do tih tvojih nabrojanih izuzev Batea koji su tri puta jaci.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 jun 2015, 17:36

@Sabinho Valja li sta ovaj Brazilac kakav ti se cini ?? A tu je jos i "mali" Savic i njemu je istekao ugovor u Watfordu cini mi se.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 jun 2015, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jun 2015, 17:38

Ajax je napisao/la:@Sabinho Valja li sta ovaj Brazilac ?? A tu je jos i "mali" Savic i njemu je istekao ugovor u Watfordu cini mi se.
Normalno da valja druze ali... Kad znam da od njega nema nista odmah sam manje zagrijan... :? Ne znam jesi li upratio da pisemo o jednom malom iz nasih kadeta- krilo igra, vidjeces kad dodje njegovo vrijeme... :kafa: :tokralju:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 jun 2015, 17:38

A Savic ;) Nego sto mislis da nema nista od Brazilca. Sada sigurno nije vise skup u tim godinama a i slobodan je igrac.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 jun 2015, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D, plisek i 49 gostiju.