FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ahmedinejad
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ahmedinejad » 17 jun 2013, 13:16

avlami97 je napisao/la:
pinki je napisao/la:Ima li ko informaciju kad bi mogle godišnje, obzirom da će ova sezona ranije početi?
Italija, odnosno Italijanke tradicionalno koriste godišnji od prvog avgusta. Nema ti druge, nego godišnji pomjeriti unaprijed, bar 10ak dana i fokusirati se na Čehinje, Slovakinje, Mađarice, Slovenke...
Ne valjaju Cehinje i ove iz Istocne Europe. Brzo zagore na suncu pa izgledaju ko oni sa rumenilom u licu. A Italijanke su najljepse zene na planeti, njih ganjaj.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 jun 2013, 13:20

zeljooooo je napisao/la:
Zeman je napisao/la:Šteta za Stokića. Kantar mi nije neki igrač...
Dat će im jači klubovi financijski kao što su Čelik, sarajevo i Zrinjjski.
mi stvarno slabo stojimo, ali svejedno...

slika

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 17 jun 2013, 13:30

Daćemo mi tebi skener, pa nam skeniraj ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 17 jun 2013, 14:21

ipetm je napisao/la:U jesenjem dijelu sezone 19 kola

http://fkzeljeznicar.ba/u-jesenjem-dije ... kola/5531/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo samo kod nas ima! Nevjerovatno, umjesto da smanjuju ligu, oni će odigrati 19 kola u prvoj polusezoni. Šta li su sa ovim naumili... ccc Zamislite da kojim slučajem uspijemo proći koje kolo (mislim na sve ekipe iz PL u Evropi), Igrali bi gomilu utakmica bez odmora.

Nisam znao da je i Bekrić sa ekipom u Međugorju... Rekli su da je ostao u SA.
Evo sad čitam, ma neće ovog Adilovića niko, samo šupljiraju. Dvije godine pričaju kako su ponude nedovoljno dobre, na kraju će džaba otići.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

ŽELJO_4_life
Kontakt:

Post Postao/la ŽELJO_4_life » 17 jun 2013, 14:29

Anonimac je napisao/la:

http://fkzeljeznicar.ba/u-jesenjem-dije ... kola/5531/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo samo kod nas ima! Nevjerovatno, umjesto da smanjuju ligu, oni će odigrati 19 kola u prvoj polusezoni. Šta li su sa ovim naumili... ccc Zamislite da kojim slučajem uspijemo proći koje kolo (mislim na sve ekipe iz PL u Evropi), Igrali bi gomilu utakmica bez odmora.

Evo sad čitam, ma neće ovog Adilovića niko, samo šupljiraju. Dvije godine pričaju kako su ponude nedovoljno dobre, na kraju će džaba otići.
Mislim da je ovo uradjeno zbog Svjetskog prvenstva sl. god.
SEXA PIVE I HULJEVA IVE!

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 17 jun 2013, 14:41

Anonimac je napisao/la:

Pa ako nedaj Bože koji tim uspije šta uraditi u Evropskim takmičenjima misliš da neće imat odgodjenje kola u domaćem takmičenju ?

Ne znam hocel ovaj sistem pozitivno il negativno uticat, al važno je samo da se se*re.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 17 jun 2013, 14:53

ŽELJO_4_life je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:

Mislim da je ovo uradjeno zbog Svjetskog prvenstva sl. god.
Moguće, samo ne znam šta mi sa tim imamo, samo par igrača iz naše lige je u reprezentaciji. Ovo samo konama odgovara, oni ionako igraju samo polusezonu :D tj. potpisuju ugovore sa igračima na pola godine. Poslije im sve što imalo valja ode, tako da se u nastavku sezone ne mogu sa loptom sastaviti. Još ako im bude raspored kao prošle sezone, od prvih pet četiri su igrali u Sarajevu. Mislim da će ekipa koja odigra dobro polusezonu imati ogromne šanse da bude prvak.

@Zekoo Imaće odgodu, u to nema sumnje, ali kad tad će im se to obiti o glavu obzirom da će ih morati nadoknaditi a i kup se igra... biće igrači preumorni. Sjeti se samo šta se nama desilo prošle sezone. Pola tima nam se povrjedilo, napustili nas Zeba i Bešlija, kratka klupa, počeo se igrati sistem srijeda-subota a uz to mi daleko dogurali u kupu. Igrali smo konstantno srijeda-subota bez odmora. Pred kraj igrači su već padali pod pritiskom toga, maltene smo uvezali pet nerješenih rezultata (što u kupu što u prvenstvu). Jednostavno, nisu naši igrači spremni za taj sistem igre, nemaju snage da izdrže.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 17 jun 2013, 14:59

Ja mislim da odgovara i nama malo vise kola na jesen,obzirom da vec par sezona zaredom imamo najspremniju ekipu,i da radimo najkvalitetnije pripreme pred pocetak prvenstva.
Umorice se i nasi ali drugi ce se umoriti vise tamo posle 10 ak kola..
Zato nije svejedno kakav ce zdrijeb prvenstva biti,recimo bilo bi bolje po nas da "jace utakmice" odigramo u avgustu i septembru,a ove manje ekipe bi se totalno istrosile do oktobra i bili bi cisti ziceri. :mrgreen: moje misljenje :D
SLOBODA NAVIJAČIMA

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 jun 2013, 15:00

-

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 17 jun 2013, 15:04

Btw,evo Supic slobodan ;) mozda da se zaganja,golman je sasvim Ok,dok Vedran ne stasa malo.. :D
SLOBODA NAVIJAČIMA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 jun 2013, 15:07

šta je s igračem veleža koji navodno treba preći kod vas, pošto je danas u 18 h prozivka?

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 jun 2013, 15:13

AlemC85 je napisao/la:šta je s igračem veleža koji navodno treba preći kod vas, pošto je danas u 18 h prozivka?
nemoj nam više vaših igrača, svaki igra ko da mu je neko bacio sihire :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 jun 2013, 15:15

fedeltafrotta je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:šta je s igračem veleža koji navodno treba preći kod vas, pošto je danas u 18 h prozivka?
nemoj nam više vaših igrača, svaki igra ko da mu je neko bacio sihire :mrgreen:
nisam im ja menadžer... :mrgreen:

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 17 jun 2013, 15:19

ennis je napisao/la:Btw,evo Supic slobodan ;) mozda da se zaganja,golman je sasvim Ok,dok Vedran ne stasa malo.. :D
Bio bi dobar,al posto je ko covjek vnogo,ja ga vala i ne bi volio vidjeti na nasem golu...
Amare hvala ti...

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 17 jun 2013, 15:22

Hoće vas doći šta u Bihać, nije vas bilo odavno :( :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jun 2013, 15:26

ennis je napisao/la:Btw,evo Supic slobodan ;) mozda da se zaganja,golman je sasvim Ok,dok Vedran ne stasa malo.. :D

http://www.kurir-info.rs/nemanja-supic- ... nak-515652

;)

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 17 jun 2013, 15:59

PIONIRI:
VELEŽ - ŽELJEZNIČAR 2:1

Pioniri Veleža slavili su sa 2:1 protiv Željezničara. To im nije bilo dovoljno za prolazak u polufinale jer su u prvom susretu u Sarajevu poraženi sa 2:0.

Strijelci za Velež bili su Obradović i Brkan dok je za goste pogodio Žerić.

VELEŽ: Tanović, Čustović, Alikadić, Ajanić, Mešukić, Obradović, Kalajdžić, Behram, Ramadanović (od 36. Bucman), Šendro (od 36. Kozić).
Trener: Širaz Novaković

ŽELJEZNIČAR: Mušija, Kurtović, Planić, Mostarlić, Miletić, Babić, Bijedić (od 58. Maslo), Žerić, Tukić (od 54. Selimović), Šubo, Pozderović
Trener: Adin Mulaosmanović
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 17 jun 2013, 16:18

supic nema sta da trazi u želji on je sramota ove zemlje

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 jun 2013, 16:48

slika

Po meni EKSTRA garnitura sa ovim crnim sorcevima... jos samo kakvog sponzora

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 17 jun 2013, 16:56

Ti njegovi picke ratnici (koljaci i silovatelji) koje on podrzava i daje potporu su zapalili i opljackali Grbavicu. Nema on sta da trazi ovdje. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Paromlinac i 31 gost.