Ne valjaju Cehinje i ove iz Istocne Europe. Brzo zagore na suncu pa izgledaju ko oni sa rumenilom u licu. A Italijanke su najljepse zene na planeti, njih ganjaj.avlami97 je napisao/la:Italija, odnosno Italijanke tradicionalno koriste godišnji od prvog avgusta. Nema ti druge, nego godišnji pomjeriti unaprijed, bar 10ak dana i fokusirati se na Čehinje, Slovakinje, Mađarice, Slovenke...pinki je napisao/la:Ima li ko informaciju kad bi mogle godišnje, obzirom da će ova sezona ranije početi?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
mi stvarno slabo stojimo, ali svejedno...zeljooooo je napisao/la:Dat će im jači klubovi financijski kao što su Čelik, sarajevo i Zrinjjski.Zeman je napisao/la:Šteta za Stokića. Kantar mi nije neki igrač...

Daćemo mi tebi skener, pa nam skeniraj 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ovo samo kod nas ima! Nevjerovatno, umjesto da smanjuju ligu, oni će odigrati 19 kola u prvoj polusezoni. Šta li su sa ovim naumili... ccc Zamislite da kojim slučajem uspijemo proći koje kolo (mislim na sve ekipe iz PL u Evropi), Igrali bi gomilu utakmica bez odmora.ipetm je napisao/la:U jesenjem dijelu sezone 19 kola
http://fkzeljeznicar.ba/u-jesenjem-dije ... kola/5531/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam znao da je i Bekrić sa ekipom u Međugorju... Rekli su da je ostao u SA.
Evo sad čitam, ma neće ovog Adilovića niko, samo šupljiraju. Dvije godine pričaju kako su ponude nedovoljno dobre, na kraju će džaba otići.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- ŽELJO_4_life
- Kontakt:
Mislim da je ovo uradjeno zbog Svjetskog prvenstva sl. god.Anonimac je napisao/la:Ovo samo kod nas ima! Nevjerovatno, umjesto da smanjuju ligu, oni će odigrati 19 kola u prvoj polusezoni. Šta li su sa ovim naumili... ccc Zamislite da kojim slučajem uspijemo proći koje kolo (mislim na sve ekipe iz PL u Evropi), Igrali bi gomilu utakmica bez odmora.ipetm je napisao/la:U jesenjem dijelu sezone 19 kola
http://fkzeljeznicar.ba/u-jesenjem-dije ... kola/5531/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo sad čitam, ma neće ovog Adilovića niko, samo šupljiraju. Dvije godine pričaju kako su ponude nedovoljno dobre, na kraju će džaba otići.
SEXA PIVE I HULJEVA IVE!
Pa ako nedaj Bože koji tim uspije šta uraditi u Evropskim takmičenjima misliš da neće imat odgodjenje kola u domaćem takmičenju ?Anonimac je napisao/la:Ovo samo kod nas ima! Nevjerovatno, umjesto da smanjuju ligu, oni će odigrati 19 kola u prvoj polusezoni. Šta li su sa ovim naumili... ccc Zamislite da kojim slučajem uspijemo proći koje kolo (mislim na sve ekipe iz PL u Evropi), Igrali bi gomilu utakmica bez odmora.ipetm je napisao/la:U jesenjem dijelu sezone 19 kola
Ne znam hocel ovaj sistem pozitivno il negativno uticat, al važno je samo da se se*re.
Moguće, samo ne znam šta mi sa tim imamo, samo par igrača iz naše lige je u reprezentaciji. Ovo samo konama odgovara, oni ionako igraju samo polusezonuŽELJO_4_life je napisao/la:Mislim da je ovo uradjeno zbog Svjetskog prvenstva sl. god.Anonimac je napisao/la:Ovo samo kod nas ima! Nevjerovatno, umjesto da smanjuju ligu, oni će odigrati 19 kola u prvoj polusezoni. Šta li su sa ovim naumili... ccc Zamislite da kojim slučajem uspijemo proći koje kolo (mislim na sve ekipe iz PL u Evropi), Igrali bi gomilu utakmica bez odmora.ipetm je napisao/la:U jesenjem dijelu sezone 19 kola

@Zekoo Imaće odgodu, u to nema sumnje, ali kad tad će im se to obiti o glavu obzirom da će ih morati nadoknaditi a i kup se igra... biće igrači preumorni. Sjeti se samo šta se nama desilo prošle sezone. Pola tima nam se povrjedilo, napustili nas Zeba i Bešlija, kratka klupa, počeo se igrati sistem srijeda-subota a uz to mi daleko dogurali u kupu. Igrali smo konstantno srijeda-subota bez odmora. Pred kraj igrači su već padali pod pritiskom toga, maltene smo uvezali pet nerješenih rezultata (što u kupu što u prvenstvu). Jednostavno, nisu naši igrači spremni za taj sistem igre, nemaju snage da izdrže.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Ja mislim da odgovara i nama malo vise kola na jesen,obzirom da vec par sezona zaredom imamo najspremniju ekipu,i da radimo najkvalitetnije pripreme pred pocetak prvenstva.
Umorice se i nasi ali drugi ce se umoriti vise tamo posle 10 ak kola..
Zato nije svejedno kakav ce zdrijeb prvenstva biti,recimo bilo bi bolje po nas da "jace utakmice" odigramo u avgustu i septembru,a ove manje ekipe bi se totalno istrosile do oktobra i bili bi cisti ziceri.
moje misljenje 
Umorice se i nasi ali drugi ce se umoriti vise tamo posle 10 ak kola..
Zato nije svejedno kakav ce zdrijeb prvenstva biti,recimo bilo bi bolje po nas da "jace utakmice" odigramo u avgustu i septembru,a ove manje ekipe bi se totalno istrosile do oktobra i bili bi cisti ziceri.

SLOBODA NAVIJAČIMA
Btw,evo Supic slobodan
mozda da se zaganja,golman je sasvim Ok,dok Vedran ne stasa malo.. 

SLOBODA NAVIJAČIMA
šta je s igračem veleža koji navodno treba preći kod vas, pošto je danas u 18 h prozivka?
-
- Kontakt:
nemoj nam više vaših igrača, svaki igra ko da mu je neko bacio sihireAlemC85 je napisao/la:šta je s igračem veleža koji navodno treba preći kod vas, pošto je danas u 18 h prozivka?

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
nisam im ja menadžer...fedeltafrotta je napisao/la:nemoj nam više vaših igrača, svaki igra ko da mu je neko bacio sihireAlemC85 je napisao/la:šta je s igračem veleža koji navodno treba preći kod vas, pošto je danas u 18 h prozivka?

- zeljo4life
- Kontakt:
Bio bi dobar,al posto je ko covjek vnogo,ja ga vala i ne bi volio vidjeti na nasem golu...ennis je napisao/la:Btw,evo Supic slobodanmozda da se zaganja,golman je sasvim Ok,dok Vedran ne stasa malo..
Amare hvala ti...
Hoće vas doći šta u Bihać, nije vas bilo odavno

ennis je napisao/la:Btw,evo Supic slobodanmozda da se zaganja,golman je sasvim Ok,dok Vedran ne stasa malo..
http://www.kurir-info.rs/nemanja-supic- ... nak-515652

PIONIRI:
VELEŽ - ŽELJEZNIČAR 2:1
Pioniri Veleža slavili su sa 2:1 protiv Željezničara. To im nije bilo dovoljno za prolazak u polufinale jer su u prvom susretu u Sarajevu poraženi sa 2:0.
Strijelci za Velež bili su Obradović i Brkan dok je za goste pogodio Žerić.
VELEŽ: Tanović, Čustović, Alikadić, Ajanić, Mešukić, Obradović, Kalajdžić, Behram, Ramadanović (od 36. Bucman), Šendro (od 36. Kozić).
Trener: Širaz Novaković
ŽELJEZNIČAR: Mušija, Kurtović, Planić, Mostarlić, Miletić, Babić, Bijedić (od 58. Maslo), Žerić, Tukić (od 54. Selimović), Šubo, Pozderović
Trener: Adin Mulaosmanović
VELEŽ - ŽELJEZNIČAR 2:1
Pioniri Veleža slavili su sa 2:1 protiv Željezničara. To im nije bilo dovoljno za prolazak u polufinale jer su u prvom susretu u Sarajevu poraženi sa 2:0.
Strijelci za Velež bili su Obradović i Brkan dok je za goste pogodio Žerić.
VELEŽ: Tanović, Čustović, Alikadić, Ajanić, Mešukić, Obradović, Kalajdžić, Behram, Ramadanović (od 36. Bucman), Šendro (od 36. Kozić).
Trener: Širaz Novaković
ŽELJEZNIČAR: Mušija, Kurtović, Planić, Mostarlić, Miletić, Babić, Bijedić (od 58. Maslo), Žerić, Tukić (od 54. Selimović), Šubo, Pozderović
Trener: Adin Mulaosmanović
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
supic nema sta da trazi u želji on je sramota ove zemlje
Po meni EKSTRA garnitura sa ovim crnim sorcevima... jos samo kakvog sponzora
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ti njegovi picke ratnici (koljaci i silovatelji) koje on podrzava i daje potporu su zapalili i opljackali Grbavicu. Nema on sta da trazi ovdje. 

Trenutno korisnika/ca: Levin, Paromlinac i 31 gost.