FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bavarian_bk
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la bavarian_bk » 03 okt 2010, 00:19

Ma ne smeta mi toliko ali nekako cudno i glupo mi izgleda npr ovo :
Ako , je ovo nacin .... :D

Ma pusti realovce , kad prodju 1/8 finala LP nek se jave :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 okt 2010, 00:21

CoDe je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:Ode Mainz slika :mrgreen:
+ Obara rekorde. :D
Ako , je ovo na racun Bayerna , a vidim da jest dok se po nasoj temi pise da ti odgovorim onako zustro .

Vidim , navijas za Liverpool tako bar izgleda po nicku mozda Mainz obara rekorde to s FCB , nema veze ali i tvoj Liverpool obara rekord tako sto gubi , utakmice bolje da nepisem od koga !
Nekad' dobro vidiš, nekad' ne. ;)

Ako si ono gore shvatio kao provokaciju, onda imaš neki problem sa sobom. Psiholozi će reći

"Vidjeti stvari za kakve se ne predstavljaju znači težnju da zapravo to i ne predstavljaju" :P

I da :arrow: ne ubacuj zareze tamo gdje im nije mjesto, hvala. :mrgreen:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 03 okt 2010, 00:51

Da ne ostanemo dužni: :P

[youtube][/youtube]

EDIT:

Pošto vidim da je ovo popularno na vašoj temi, da vas obradujem :?

slika
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 03 okt 2010, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 03 okt 2010, 00:57

Ja cu stavljati zarez gdje ja hocu !

Što , se tice toga napravi temu Mainza i pisi o njegovom rekordu rusenja u protivnom ja cu to shvatiti kao provokaciju ali , eto radi te sta hocete i ovako ste unistili sve teme
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 03 okt 2010, 01:48

BVB dominira 8-)
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 03 okt 2010, 02:01

Los*Blancos je napisao/la:BVB dominira 8-)
i kakve veze ima ako dominira svaka im cast ali to pisi na temi BvB ili nekoj desetoj .

Uz ,to Valencia dominira :mrgreen: :mrgreen: Cilj : Proci , osminu LP !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 03 okt 2010, 02:04

CoDe je napisao/la:
i kakve veze ima ako dominira svaka im cast ali to pisi na temi BvB ili nekoj desetoj .

Van Gal dominira :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 03 okt 2010, 02:06

Los*Blancos je napisao/la:
CoDe je napisao/la:

Van Gal dominira :mrgreen:
Upravo tako !

Surtra , sve vidimo nadam se da cete se radovati najvecem uspjehu ove godine u zadnjih 6 , 7 godina :D

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 03 okt 2010, 09:38

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:Ode Mainz slika :mrgreen:
+ Obara rekorde. :D
Nemoj Liverpulca dirati Code , on nije nikada bio protiv Baye i to sigurno nije bila uvreda nego samo pretpostavka da ce Mainz da obori rekorde . Covjek nije nikada provocirao ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 03 okt 2010, 10:01

Danas jedna vrlo teska utakmica, Dortmund je trenutno 2. na tabeli i danas ce biti veoma nabrijan protiv Bayerna da ih dobiju kako bi ostali na 2. mjestu. S obzirom da su imali tesku utakmicu protiv Seville koju su izgubili danas ce morat imati posebno jaku psihu kako bi dobili Bayern, svakako pred punim stadionom i vatrenom atmosferom mozemo ocekivati pravi derby.

Sto se tice nas, mi smo katastrofalno krenuli, 8 bodova iz 6 utakmica je jako slabo, ne znam jesmo li losije ikad krenuli. Danas je po meni pobjeda imperativ, ako misle se prikljuciti za gornjim vrhom tabele onda ovu tekmu danas moraju dobiti. Kada bi pricali o nekoj statistici i duelima izmedju BVB i FCB-a to bi izgledalo ovako:

18-pobjeda BVB-a
38-pobjeda FCB-a
26-zavrseno nerijesenim ishodom

Cak 26 pobjeda na strani protiv Dortmunda, sto znaci da nam vise lezi gostovanje kod njih nego kad igramo kod kuce. Dortmund je vec 3,5 god. vec bez pobjede nad Bayernom tako da bih volio da se tradicija nastavi. :mrgreen:

Sastav bi trebao izgledati ovako:
..............................................Olic............................................................
Kross........................................KLose.................................................Muller
........................Schweinsteiger..............................Van Bommel.......................
Pranjic.................Badstuber....................Van Buyten......................Lahm...........
.......................................................Butt..................................................

Formacija znaci 4-5-1 :?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 okt 2010, 10:02

@Klare nije bio na Manchesterovoj temi(ili ga ja nisam vidio), tako da postoji velika vjerovatnoća da ćete danas izgubiti u Dortmundu. Helem, nadam se utakmici sa puno golova, ali moje simatije su na strani crno-žutih te se nadam da će oni nastaviti uspješnu seriju kada je Bundesliga u pitanju.

No, poznavajući Bayern, oni su najbolji kada su u ovakvim situacijama, a tu su uvijek i te vaše 90+ minute, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 03 okt 2010, 11:04

@Hare_BvB

slika

i xD

slika

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 okt 2010, 11:23

slika
Ovako bi to trebalo izgledati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 03 okt 2010, 11:42

Omerbavarac je napisao/la:slika
e pa nek me Bog pogledao i nek igra Gomez od prve :D .Ovu danas tekmu 100% dobijamo :D
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 okt 2010, 12:42

Nesluzbena informacija! Robben se oporavio od povrede i uskoro se ocekuje da zaigra. :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 03 okt 2010, 12:47

Omerbavarac je napisao/la:Nesluzbena informacija! Robben se oporavio od povrede i uskoro se ocekuje da zaigra. :P
Garant je od one pive sto je lokao kod Gottschalka :lol: :lol:

Bilo bi dobro kad bi zaigrao, ali tesko bgm.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 okt 2010, 16:48

Omerbavarac je napisao/la:slika
Sastavi ostaju isti, s tim da umjesto Olica upada Pranjic.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 okt 2010, 16:51

A gdje će Olić? Na lijevog beka, je li? Pa i Pranjić ti je u ovom timu koji je shematski prikazan, nije valjda da ste toliko podcijenili Dortmund pa da krećete sa 10 igrača?! :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 okt 2010, 16:53

Monolog je napisao/la:A gdje će Olić? Na lijevog beka, je li? Pa i Pranjić ti je u ovom timu koji je shematski prikazan, nije valjda da ste toliko podcijenili Dortmund pa da krećete sa 10 igrača?! :lol:
Uh greska. :x
Braafheid je lijevi bek. Olic nece poceti utakmicu.

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 03 okt 2010, 17:33

Dajte link nece adthe.net..
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.