Chicago Bulls

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 mar 2013, 14:52

NOCAS SAM SANJAO ROSOV POVRATAK :)... ne znam prtiv koga smo igrali, ali u drugom poluvremenu ja gledam tekmu i prije nego su ispred tunela na ulazu na parket stali i pozdravili D Rosa, a dvorana je explodirala :)..znam da mu je prvi zadatak bila odbrana u drugom pouvremenu i natjerao je igraca da naprvi korake :)... ajjjj nebil se vratio hajde hajde hajde :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 mar 2013, 19:40

Stojim pri onome... "odjavi se" :lol: :o kakva likčina, i to realna likčina :?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 20 mar 2013, 21:32

[youtube][/youtube]

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2013, 11:37

Koja igračina 8-)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 21 mar 2013, 14:06

najnovije vijesti niko ne zna kad se DR1 vraca ,cak ni on ne zna kad ce se vratit hehe,ocekujemo ga vecerac kao i svaku narednu

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 mar 2013, 16:29

dema je napisao/la:ocekujemo ga vecerac kao i svaku narednu
Naravno. :)

U vezi sa vecerasnjom utakmicom , Portland generalno igra lose na strani ,ali mi kakvi smo ne bi trebalo nista da nas iznenadi , ako uspemo da ponovimo partiju kao protiv GS-a ili drugo poluvreme protiv Denvera onda nasa pobeda ne bi trebala doci u pitanje. Ono sto sam primetio kod Trail Blazersa , gledajuci ih u 2-3 utakmice par sedmica unazad je da kad krenu sa trojkama ne umeju da stanu , najbolji primer za to je mozda prva cetvrtina protiv Memphisa.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 mar 2013, 17:26

Gibson ce ja mislim veceras igrat, za Rosea se jos ne zna. Kirk isto bi mogao igrat.
Gibson, Hinrich both did full shootaround, gametime decisions. Rip obviously out. DRose "most likely out," which means out in Thibs-speak.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 mar 2013, 20:09

http://www.chicagotribune.com/sports/br ... 7445.story" onclick="window.open(this.href);return false;

Sad jos vise vjerujem da se nece vracat ove sezone.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2013, 20:24

I’m only 24 years old. I got the whole future in front of me. I’m just trying to take my time.

I ja ne vjerujem da će se vratiti ove sezone :(

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 21 mar 2013, 20:54

mozda se vrati u PO-u,mozda vasi misle da vam bolje lezi IND pa da padnete na 7o mjesto..

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 21 mar 2013, 23:21

Ma nemate razloga da tugujete, čak je bolje da se ne vraća. I kad bi se vratio ko zna u kakvoj bi formi bio a nije baš da Bullsi imaju roster s kojim bi imali neke velike šanse za srušit Heat. Ovako nek 100% sanira povredu pa iduće sezone napravit neke pametne poteze i onda dominacija regularnog dijela sezone i s velikim nadama u playoff.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 mar 2013, 23:24

JHam je napisao/la:mozda se vrati u PO-u,mozda vasi misle da vam bolje lezi IND pa da padnete na 7o mjesto..
nama indiana nije lezala ni nikad smo ih bili bolji za 15+ poena prije dvije godine a ne sad ahahahaha...brate hoces da se vrati protiv Indiane i da ga mesari odmah polome?..to je 100ka koja se smijala njegovoj povredi, tako da ga protiv njih nebi stavio da igra nema tih para
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 21 mar 2013, 23:46

SaltCityAttack je napisao/la:
JHam je napisao/la:mozda se vrati u PO-u,mozda vasi misle da vam bolje lezi IND pa da padnete na 7o mjesto..
nama indiana nije lezala ni nikad smo ih bili bolji za 15+ poena prije dvije godine a ne sad ahahahaha...brate hoces da se vrati protiv Indiane i da ga mesari odmah polome?..to je 100ka koja se smijala njegovoj povredi, tako da ga protiv njih nebi stavio da igra nema tih para
zbog ovog sam i mislio da mozda ima zelju da se tad vrati,al zaboravio napisati :D :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 mar 2013, 00:19

SaltCityAttack je napisao/la:
to opet neki radio javio :roll: :lol:
nema potpisa

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 mar 2013, 00:20

Plejmejker Čikago Bulsa Derik Rouz još nije uspeo da upiše niti jedan nastup nakon teške povrede kolena u prvom kolu plej-ofa prošla sezone. On je izjavio da je "samo Bog zna kada će biti u situaciji da igra ponovo".

Navijači Čikaga ovih dana čekaju povratak Derika Rouza kao ovdašnje stanovništvo proleće. Kako sada stoje stvari, dan kada će Di Rouz ponovo igrati nimalo nije blizu.

"Niko ne zna kada ću se vratiti na teren. Mislim da sad samo Bog zna odgovor na to pitanje",

"objasnio" je Di Rouz. Prema njegovim rečima tačan datum njegovog ponovnog izlaska na parket nije određen. Navodno, to bi moglo da bude sutra, a moglo bi da ne bude do kraja regularnog dela sezone.

"Ja stalno imam osećaj kao da bih mogao da odigram baš sledeći meč. Ali, to nikako da se dogodi",

izjavio je bivši MVP NBA lige. Rouz je operisan prošlog maja, a nije igrao od aprila prošle godine.

hehe bas ga pretjeruje,sapunicu napravise,sta ovi mediji rade,trenira ja mislim da ce ubrzo na teren

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 mar 2013, 01:12

Taj i Kirk igraju, idemo ih oderat. 8-)
FK DELFIN NEUM

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 mar 2013, 01:25

Koja je igračina Joakim 8-)

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 22 mar 2013, 01:30

Da je nama ovaj Aldridge umjesto Boozera.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 mar 2013, 01:30

Rodman je napisao/la:Da je nama ovaj Aldridge umjesto Boozera.
Bas i ja to htjede napisat. Kakav preheben igrac. :)
FK DELFIN NEUM

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 mar 2013, 01:35

Dok je i Roy igrao Aldridge je bio omiljeni igrač među navijačama Portlanda. :D

Boozer je opao žestoko, kada bi ugrabili nekako Kevina Love-a :mrgreen:

Petica je Noah, Kec je Ruža, trica Deng, četvrtica Love, dvica Rip, Jimmy ili Korver ako se bude vraćao. Kakva bi to petorka bila 8-)

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.