Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
što se čudiš to je vaš najbolji golman
Fejzic pravo dobro brani vec nekoliko utakmica.
Mirza je u pravu, ovaj put smo bili najblizi pobjedi nego u prijasnjim utakmicama u zadnjih nekoliko sezona, mada nismo bas svih 90 minuta dominirali ali vecinom jesmo. Rascic nazalost u toliko utakmica nije opravdao epitet pojacanja, mislim da nema smisla trpat ga u prvoj postavi, neka vreba sanse iz kornera i slobodnjaka posto je on visok igrac, i kad god budemo igrali protiv ekipa gdje cemo najvise izvuci kroz tih situacija - eto mu sansa ponovo.
U medjuvremenu, Stefan je zasluzio to mjesto. Mislim da ce on svakako bolje odraditi posao realizacije, a kad treba izmjena onda ga mozes jednostavno preseliti na krilu ako ce dalje igrati.
Hadzic je manje igrao ali nije ni on nesta odusevio. Zasad nam je mozda i najbolji "realizator" Lede. Svake sezone da najmanje pet golova plus nekoliko asistencija.
Karic se malo pomalo popravlja, fino.
Malo mi je komicno izgledalo nekoliko situacija u prvom poluvremenu gdje idu Lede i Pandza naprijed, dobro odrade posao, pa onda nema nikome ubaciti ni dodati.
Mirza je u pravu, ovaj put smo bili najblizi pobjedi nego u prijasnjim utakmicama u zadnjih nekoliko sezona, mada nismo bas svih 90 minuta dominirali ali vecinom jesmo. Rascic nazalost u toliko utakmica nije opravdao epitet pojacanja, mislim da nema smisla trpat ga u prvoj postavi, neka vreba sanse iz kornera i slobodnjaka posto je on visok igrac, i kad god budemo igrali protiv ekipa gdje cemo najvise izvuci kroz tih situacija - eto mu sansa ponovo.
U medjuvremenu, Stefan je zasluzio to mjesto. Mislim da ce on svakako bolje odraditi posao realizacije, a kad treba izmjena onda ga mozes jednostavno preseliti na krilu ako ce dalje igrati.
Hadzic je manje igrao ali nije ni on nesta odusevio. Zasad nam je mozda i najbolji "realizator" Lede. Svake sezone da najmanje pet golova plus nekoliko asistencija.

Malo mi je komicno izgledalo nekoliko situacija u prvom poluvremenu gdje idu Lede i Pandza naprijed, dobro odrade posao, pa onda nema nikome ubaciti ni dodati.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Primorac je napisao/la:što se čudiš to je vaš najbolji golman

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
A kakav je gol primio danas? A Raščić može več sutra za Goražde da pojača ekipu.Mokroguz je napisao/la:Fejzic pravo dobro brani vec nekoliko utakmica.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mancini nemogu da te shvatim i Fejzića i Rašćčića si kovao u zvijezde a sad nevaljaju što to
Smiješna ti je priča.Primorac je napisao/la:Mancini nemogu da te shvatim i Fejzića i Rašćčića si kovao u zvijezde a sad nevaljaju što to

ko gubi ima pravo da se ljuti
Pa za koga ti to navijaš?Primorac je napisao/la:ko gubi ima pravo da se ljuti
Ne znam sta je mislio "manguplukom", lopta je malo odskocila od noge Fejzica, zato bih rek'o licno da je pomalo sretan gol. Ali su imali vise sansi osim te pa nije nezasluzeno.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- tuzlak1987
- Kontakt:
Realno ima dosta boljih golmana.. Meni cudno kako je on prvotimac u ekipi koja cilja na vrh
Ima sigurno. Ja koliko vidim, kod nas je proradio. Bio cak i u timu kola proslog kola.
Cudila me odluka za pocetak, to sto je jednog dana Hamzic premjesten do klupe, jer nije Hamzic toliko los.
Cudila me odluka za pocetak, to sto je jednog dana Hamzic premjesten do klupe, jer nije Hamzic toliko los.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mak i Hugo iz pocetkaVelež: Bobić, Demić, Škaljić, Zolj, Ćemalović, Barišić, Janković, Haurdić, Nikolić, Zec, Maletić.
Olimpic: Hamzić, Imamović, Muharemović, Pandža, Souza, Stanić, Karić, Videkanić, Varešanović, Handžić, Jusufović.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Penal!
EDIT:
GOOOOOOOL!!!
LEDEEEE!
EDIT:
GOOOOOOOL!!!

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Beduin
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 19 sep 2015, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
GOOOOOOOOOLLLL!!!!! 0-2!!!!

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- ElCartel11
- Kontakt:
GOOOOOOOOOOOOOOOLLLL!!! 1-2!!Mokroguz je napisao/la:GOOOOOOOOOLLLL!!!!! 0-2!!!!![]()
![]()
![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nismo ga mi dali, sto bih se radovao?ElCartel11 je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOOLLLL!!! 1-2!!Mokroguz je napisao/la:GOOOOOOOOOLLLL!!!!! 0-2!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ajmo Vukovi, ajmo Olimpic! Do kraja
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Kraj! Pobjeda! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.