Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

ManUtdFan
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la ManUtdFan » 04 feb 2011, 11:53

ManUtdFan je napisao/la:Zna li ko da li je Chicharito pozvan da nastupa protiv BiH, jer sam citao da ce selektor Meksika strancima naknadno urucivat pozive i ako jeste da li ce ga Utd pustit, buduci da se netom poslije te utakmice igra gradski derbi.
Rooney88 je napisao/la:Hernandez nije pozvan za susret sa BiH u Americi. Selektor Mexicke reprezentacije se odlucio samo na igrace iz domaceg prvenstva tako da je najvece zvijezde, igrace iz Evrope i one koji igraju Copa Libertadores, postedio utakmice.
Kao sto rekoh, naknadno ce upucivati pozive "evropljanima".
Zna li neko hoce li Chicharito biti pusten od strane Man Utd-a?

Sto se tice tekme za cityem, ako oni budu igrali kao posljednjih nekoliko utakmica, a sudeci prema nasoj formi, bit ce to laksi trening za Utd. Uostalom vise paznje treba obratiti onim majesticovim "crvenim" utakmicama, da nam se ne oklizne, jer na malim utakmicama se prvenstvo dobija.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 feb 2011, 12:10

Ja koliko znam da ce Evropski igraci biti postedjeni ove utakmice. Daj mi link gdje pise da ce dobiti pozive ipak. A i nevjerujem kako god da ce United pustiti Hernandeza. BiH sa Mexicom igra 9.02 a 12.02 je derbi sa Arapima na Old Traffordu. Dzeko evo nece ici tako da nevjerujem da ce Ferguson pustiti Hernandeza.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 04 feb 2011, 12:17

Rooney88 je napisao/la:Ja koliko znam da ce Evropski igraci biti postedjeni ove utakmice. Daj mi link gdje pise da ce dobiti pozive ipak. A i nevjerujem kako god da ce United pustiti Hernandeza. BiH sa Mexicom igra 9.02 a 12.02 je derbi sa Arapima na Old Traffordu. Dzeko evo nece ici tako da nevjerujem da ce Ferguson pustiti Hernandeza.
Naknadno je pozvao par igraca i Chichorito je sad na spisku ,nazalost ! :(
Glory Glory Man United !!! :D

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 feb 2011, 12:22

red devil88 je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Ja koliko znam da ce Evropski igraci biti postedjeni ove utakmice. Daj mi link gdje pise da ce dobiti pozive ipak. A i nevjerujem kako god da ce United pustiti Hernandeza. BiH sa Mexicom igra 9.02 a 12.02 je derbi sa Arapima na Old Traffordu. Dzeko evo nece ici tako da nevjerujem da ce Ferguson pustiti Hernandeza.
E **** im sve. Nisam znao bgmi. Nevjerujem da ce ga SAF pustiti. Trazit ce postedu sigurno. Mislim da ce mu Mexico izaci u susret.
R.I.P

MIRZA RASCIC

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 04 feb 2011, 12:24

Rooney88 je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:
E **** im sve. Nisam znao bgmi. Nevjerujem da ce ga SAF pustiti. Trazit ce postedu sigurno. Mislim da ce mu Mexico izaci u susret.
Nevjerujem jer vec su trazili drugi igraci i nisu dobili pa ne vjerujem ni da ce nama dozvoliti da Chichorito ostane ali nez jos vidjet ce mo se .Ja se nadam da nece ici na tu utakmicu da mu nasi mesari st aurade :(

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 feb 2011, 12:28

Iskreno se nadam da nece ici na ovu utakmicu. Vidjet cemo !

EVRA DOBIJA NOVI UGOVOR !

http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... ter-united

Evrin trenutni ugovor ga veze za United jos godinu i pol, zaradjuje 70.000 funti sedmicno. Novi bi ga vezao na Old Trafford do 2014 godine.

Odlicna vijest. Jos samo da se stvar finalizira.
R.I.P

MIRZA RASCIC

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 04 feb 2011, 12:31

Rooney88 je napisao/la:Iskreno se nadam da nece ici na ovu utakmicu. Vidjet cemo !

EVRA DOBIJA NOVI UGOVOR !

http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... ter-united

Evrin trenutni ugovor ga veze za United jos godinu i pol, zaradjuje 70.000 funti sedmicno. Novi bi ga vezao na Old Trafford do 2014 godine.

Odlicna vijest. Jos samo da se stvar finalizira.
To je jako dobro jer Evra moze jos minimalno 2 sezone igrati na vrhunskom nivou !

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 04 feb 2011, 13:31

OTNYS_YNWA je napisao/la:Bez zezancije, sada kada gledam tu sredinu Manchestera stvarno su vam potrebna pojačanja. Ja se divim
Fergusonu koji sve to do perfekcije posloži, nevjerovatno. Kao što neko reče
Biće gutavo kada Ferguson ode.

Ono što treba da vas tješi jeste da imate odlične mlade igrače. Na ljeto ćete se sigurno morati razbaciti parama,
da malo olakšate treneru koji će naslijediti Fergiea. Sigurno mu neće biti lahko jer će ostati bez Giggsa, Scholesa,
2 veoma važna igrača na sredini terena, no dok je on tu ( Sir ) za vas nema zime - možete i bez pojačanja biti
najjači. :)
ostaće njih 2 još narednu sezonu tako da i nije toliki prioritet kupovina igrača na njihovim pozicijama mada naravno ne bi bilo loše dovesti ovo ljeto Sancheza i eventualno Javi Martineza tako da se polako i oni ubacuju u tim a ne da odma' ulete u prvih 11 pa da se vrlo brzo ''izgube'' ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 04 feb 2011, 13:53

"I am going to stay at the club until the end of the season and do some coaching because I have got my coaching badge to complete," he told MUTV.

"But at this moment in time my mindset isn't to go into coaching or management full-time.

"I have been working for a football club every day for 20 years. I definitely want to try and continue my relationship with this club, even if it is just as a fan.

"But I want to have 12 months to gather my thoughts. I don't want to rush into another relationship quickly.

"I want to ease off a little bit and just relax. I need to chill out."
;)
mnogi ga već smatraju kao veliki potencijal za menadžersku funkciju valjda zbog samog njegovog karaktera nadam se da će ostati i dalje u klubu ali neka sam odluči ;)
slika čovjek je legenda pogledajte kako je uredio svoje imanje ;)
Doveli smo na probu momka Rob Peet-a koji je golman (18 god) došao je iz omladinaca Grimsby-a i treniraće sa našim igračima 1 sedmicu.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 04 feb 2011, 14:50

Nadam se da će Chicarito dobiti poštedu jer ići u Ameriku pa se vraćati pred tako važnu utakmicu bilo bi za nas vrlo pogubno, ipak će na to utjecati vremenska razlika i umor od puta. Samo nek ga sada poštede
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 04 feb 2011, 15:09

Francuska ministrica sporta Chantal Jouanno nedavno je izjavila da Evra, zbog svojega ponašanja u Južnoafričkoj Republici, više nikada ne bi trebao biti pozvan u reprezentaciju. Evra je kao kapetan selekcije sudjelovao u štrajku igrača tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva, zbog čega je i kažnjen suspenzijom od pet utakmica. Evra je suspenziju odradio, ali ga svejedno nema na popisu za Brazil.

Izbornik Laurent Blanc sugerira kako se ta odluka temelji isključivo na procjeni forme Evre i njegovih konkurenata na poziciji lijevog beka, a ne na političkom pritisku sa strane. Blanc je, naime, pozvao Erica Abidala iz Barcelone i Arsenalovog Gaela Clichyja.

- Ta odluka je sportska i samo sportska. Velika je konkurencija za tu poziciju – objasnio je Blanc, te napomenuo kako Evra ima šansu za povratak u nacionalnu momčad u budućnosti.

- Vrata nisu nikome zatvorena. Suspenzija mu je istekla i ponovno je dostupan. No, to je pozicija na kojoj imamo možda i najveću konkurenciju, jer ju pokrivaju igrači iz velikih klubova – zaključio je Blanc.
Koji kreten, reči da ima bolji LB od Evre.. Haha :roll:
Reci pravo razlog a ne ovako..ccc..
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 04 feb 2011, 15:17

Jao Chicharito mora pred vazan mec u SAD.Nadam se da ce ga pustit da ostane. :roll:
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 04 feb 2011, 15:26

Sexmachineboy je napisao/la:
Francuska ministrica sporta Chantal Jouanno nedavno je izjavila da Evra, zbog svojega ponašanja u Južnoafričkoj Republici, više nikada ne bi trebao biti pozvan u reprezentaciju. Evra je kao kapetan selekcije sudjelovao u štrajku igrača tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva, zbog čega je i kažnjen suspenzijom od pet utakmica. Evra je suspenziju odradio, ali ga svejedno nema na popisu za Brazil.

Izbornik Laurent Blanc sugerira kako se ta odluka temelji isključivo na procjeni forme Evre i njegovih konkurenata na poziciji lijevog beka, a ne na političkom pritisku sa strane. Blanc je, naime, pozvao Erica Abidala iz Barcelone i Arsenalovog Gaela Clichyja.

- Ta odluka je sportska i samo sportska. Velika je konkurencija za tu poziciju – objasnio je Blanc, te napomenuo kako Evra ima šansu za povratak u nacionalnu momčad u budućnosti.

- Vrata nisu nikome zatvorena. Suspenzija mu je istekla i ponovno je dostupan. No, to je pozicija na kojoj imamo možda i najveću konkurenciju, jer ju pokrivaju igrači iz velikih klubova – zaključio je Blanc.
Koji kreten, reči da ima bolji LB od Evre.. Haha :roll:
Reci pravo razlog a ne ovako..ccc..
Realno Abidal je u boljoj formi , jos je u formi zivota....Kvaliteti su im tu negdje , ali eto tako on misli,Mada bi ja oboicu pozvao , Abidala stavio na stopera jer je i tu izvrstan ,a evru na LB...Al et Francuska ko Francuska tone il tone

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 04 feb 2011, 15:29

Andres je napisao/la: Realno Abidal je u boljoj formi , jos je u formi zivota....Kvaliteti su im tu negdje , ali eto tako on misli,Mada bi ja oboicu pozvao , Abidala stavio na stopera jer je i tu izvrstan ,a evru na LB...Al et Francuska ko Francuska tone il tone
Abidal i nje baš standardan u ekipi kao Evra, a sigurno je da Abidal može na stopera i da je tu izvrstan. Mada u Barci odbrana i nema neku baš važnu ulogu tako da se kvalitet i ne može baš procjeniti u slabijim utakmicama gdje imaju posjed lopte preko 70%. Razlog je naravno poznat što Evra nije pozvan, mada ja mislim da je to najbolje za United, jer će biti odmoran kad nam baš treba.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 04 feb 2011, 15:38

Sto se mene tice, ne mora vise nikad ni zaigrati za Francusku. Berba se povukao, Park se povukao, ni njemu ne bi skodilo da to uradi. Totalna posvecenost klubu je najbolje rjesenje. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 04 feb 2011, 16:18

Vjeruj mi da u Barci odbrana vise radi nego napad....njima bekove trice gore dole , koda su krila , a stoperi igraju defanzivne vezne....Kad je jaci protivnik onda nemogu ni golu pric , bar ove godine...Al mislim da je ovo dobra stvar za Manchu ,a los za samog Evru, mnogo znaci igranje u nacionalnom timu !

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 04 feb 2011, 16:20

To bi definitivno bilo najbolje za nas. Mda sam siguran da je Evra o tome i sam razmisljao. Realno,on je kapiten. Ako je citava momcad neslozna bila s radom Domenecha,normalno da ce stati uz njih. Na kraju on je dobio kaznu zbog cega?? Sto je samo javno rekao da je Domenec kreten (govorim figurativno),a zapravo to su svi i sami vidjeli.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 04 feb 2011, 16:21

Ne mogu vjerovati da je Džeko opet ponovio da City ima više navijača od Uniteda. Drag mi jest, al' stvarno nakon što se na početku onako provalio bolje mu je bilo da sad šuti.

@Andres
Znam, gledam utakmice Barce i bekovi igraju krila gotovo. Ali ne mogu oba beka ići stalno naprijed, tako da je Alveš puno više naprijed. Mada i Abidal igra sjajno na toj poziciji, puno je meni bolji na stoperu. Nadam se da će se Evra sad namjerno penzionisati. Pored Manche mu Francuska i ne treba, a očigledno ni Francuska ne treba njeg.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 04 feb 2011, 16:24

Ma meni zao Franuske , ostace na Clichyu ... Dobar , al nedovoljno !
ipak čar je kad igras za nacionalni tim , iako u ovom slucaju Evra nije kriv ni sekunde, ne kontam te kazne i ostale zajebancije...Evra ne gubi , gubi francuska , njega moze bolit neka stvar sad ;)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 04 feb 2011, 17:36

Taj klaun i antitalenat Evra je srozao nedavno ubjedljivo najdominantiju fudbalsku silu, svojom sumnjivom kvalitetom za reprezentaciju Francuske doveo ih je do dna i fino je vidjeti da je taj antitalenat napokon dobio nogu, naravno Francuska ima visestruko boljeg lijevog beka Clichya a Abidal je smijesan i mator i igra u slabasnoj ligi.

Dzeko je upravu jer on je kompetentan da to izjavi on zivi u Manchesteru a ti ga ni na slici nisi vidio, jasno je da je momak zakljucio ono sto svi vec znamo.
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.