PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

tuzlak1987
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 jan 2016, 01:05

Slabo vi ovo veceras..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 jan 2016, 01:05

DoeTz je napisao/la:Brate dok sam ga karo bio sam mu dobar sad predje na tebe... ne moze to tako ba :thumbdown:
Pusti ga ba, ako mu pocnem lijepiti ovdje one slike dok smo ga po Makarskoj vodali ili kad smo na pride isli svi skupa dok jos nije pizda bio, hitna ce ga vozit u ove kasne sate..
Bahati, bahati Željkan!
1946

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 31 jan 2016, 01:09

Eto vidis kakve gluposti pises, sve ima granice I ozbiljan sam kad kazem da bi popio takvih batina zbog toga na cesti. Lako je laprdati preko žice.
Bilo ko normalan ce se naci uvrijedzeno zbog toga I eto ti pizdarije.
Drzi se fakulteta I putina zacepi labrnje I duze ces ziviti.
Dzaba me ljutite nedam vam dorata a mislio sam ako se popravite ti I jokenzi dati da cmoknete aždahu. Sad jok.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 31 jan 2016, 01:11

joker90 je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Brate dok sam ga karo bio sam mu dobar sad predje na tebe... ne moze to tako ba :thumbdown:
Pusti ga ba, ako mu pocnem lijepiti ovdje one slike dok smo ga po Makarskoj vodali ili kad smo na pride isli svi skupa dok jos nije pizda bio, hitna ce ga vozit u ove kasne sate..
Daj onu iz Podgajeva brate tu je najjace bilo :kafa:

@tuzlak nemoj i tebe da naguzimo :D
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 31 jan 2016, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 jan 2016, 01:12

MuhamedTM je napisao/la:Eto vidis kakve gluposti pises, sve ima granice I ozbiljan sam kad kazem da bi popio takvih batina zbog toga na cesti. Lako je laprdati preko žice.
Bilo ko normalan ce se naci uvrijedzeno zbog toga I eto ti pizdarije.
Drzi se fakulteta I putina zacepi labrnje I duze ces ziviti.
Dzaba me ljutite nedam vam dorata a mislio sam ako se popravite ti I jokenzi dati da cmoknete aždahu. Sad jok.
Jesi li procitao sta je mazohizam? Ako jesi shvatas li koliko je onda glupo prijetiti nam batinama?
Bahati, bahati Željkan!
1946

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 31 jan 2016, 01:17

Citaj maći, kazem iko normalan na cesti bi te sastavio s zemljom zbog toga. Nisam reko samo ja bi te zavalio. Halo ba pricas gluposti ti ces ko nesto I doe, evo jos jednog razloga zbog imena fupi.
Popusti dosadan si , balavurdija se upalila pa kad Im seftu zviznes ili zove starce ili muriju. Takav si ti.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 31 jan 2016, 01:18

MuhamedTM je napisao/la:Citaj maći, kazem iko normalan na cesti bi te sastavio s zemljom zbog toga. Nisam reko samo ja bi te zavalio. Halo ba pricas gluposti ti ces ko nesto I doe, evo jos jednog razloga zbog imena fupi.
Popusti dosadan si , balavurdija se upalila pa kad Im seftu zviznes ili zove starce ili muriju. Takav si ti.
Nije se brajto balavurdija upalila nego tvoj anus :urnebes:

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 31 jan 2016, 01:21

DoeTz je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Citaj maći, kazem iko normalan na cesti bi te sastavio s zemljom zbog toga. Nisam reko samo ja bi te zavalio. Halo ba pricas gluposti ti ces ko nesto I doe, evo jos jednog razloga zbog imena fupi.
Sta reci tipu koji ima putina cetnika na slici koji voli dražu, normalno da ste vi **** ali kako zaluta ovaj sto ima trebu pa svako malo je pominje.
Nego hajde doe da ban ne bi dobio uzmi samog sira I uzivaj. Vec 10 puta vas kotrljam ko šabane, evo necu vise mentalno vas prčit.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 31 jan 2016, 01:23

Cuj ja nova buranija, e moj muho ja kad sam ovdje banove dobijo tebi od supka americke krofne pravili.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 31 jan 2016, 01:28

MuhamedTM je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
Sta reci tipu koji ima putina cetnika na slici koji voli dražu, normalno da ste vi **** ali kako zaluta ovaj sto ima trebu pa svako malo je pominje.
Nego hajde doe da ban ne bi dobio uzmi samog sira I uzivaj. Vec 10 puta vas kotrljam ko šabane, evo necu vise mentalno vas prčit.
Nije sto si mi/nam momak al si stvarno najjaci lik :rol: :rol:

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 jan 2016, 01:28

dzelllo je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
Heller je napisao/la:Nisam znao da je Dzelllo Velezovac.
Ali pazi mu potpisa :)..pa njegov klub nakon rata ja ne znam da li je bio 2 puta medju prvih 8 ..mozda grijesim ali tu je to oprilike ..ali et ja njegovom klubu zelim sve najbolje nadam se da ce se izvuci , ali ovaj potpis mi govori da on izgleda se i ne bori toliko za svoj klub, koliko ga zapravo zanima zasto je ova liga toliko jadna
Borio sam se,pa i dalje se borim protiv pijavica u klubu i za boljitak kluba ali sta vrijedi kad smo upali bez dna tj.nema nam spasa osim cuda.
Ni u snu nisam prizeljkivao ovakvu polusezonu,gdje smo uzeli lopatu i sami sebi iskopali mjesto na dnu.Dodju nekad na naplatu falsifikovani ugovori,motanje jednih te istih ljudi u zadnjih 20 godina al da cemo ovako biti losi stvarno se nisam nadao.Vama zelim sve najbolje,ovo u potpis sam stavio zbog @Batve(zna on :mrgreen: )
Dobro onda uredu :)...vama puno srece jer ligu 12 treba da cine Velez i Borac, ma da zbog onog nacijonaliste ne znam vise sta da mislim o njima
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 31 jan 2016, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 jan 2016, 01:29

Momci ja bih da se ukljucim da uvrijedim nekog malo ali ne razumijem o cemi vi pricate :P

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 jan 2016, 01:36

Sjecas se @Doe kad smo ga u Makarsku vodili na more prvi put, kad smo mu se smijali ovim gacama? E nostalgija...

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 31 jan 2016, 01:43

joker90 je napisao/la:Sjecas se @Doe kad smo ga u Makarsku vodili na more prvi put, kad smo mu se smijali ovim gacama? E nostalgija...

slika
To su bila vremena :( Imao je on i jace, one tigraste... haman je imao fetish neki na gacice. Stalno su mu spadale :guz:

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 31 jan 2016, 01:46

Muha, sta ti dodje Mirsad Beslija? zurkica preslikana, cuna prava pioniraska...

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 31 jan 2016, 01:54

Muho priča se da te Joker opuh´o.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 31 jan 2016, 02:02

Hahha sve propali pokusaj, jedan za drugim. Slabo to , ovaj sto ima trebu I vodi je da" špijuniraju sablju" sa svojim putinom nemaju kuveta. Ovaj heller jadnik pokusava nesto ko malo djete kad mu podignes igracku a on skace da dohvati.
Helem hajde slabi ste nista nula, ista fora ista budala.

Halal vam burek I ne jogurt nego kozije MLEKO (da ovom putinovom bude preglednije za oci ekavica)
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 jan 2016, 02:10

Lahko mi je za vas dvojicu, zivite u Tuzli, nece vas Muha nahvatati zbog ovih provokacija.. Kad meni sutra na vrata pokuca neko, provirim kroz prozor, dole MuhaTM vec zagrijan za fight proziva pe.dere i lupa mi kera u dvoristu..

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 31 jan 2016, 02:15

joker90 je napisao/la:Lahko mi je za vas dvojicu, zivite u Tuzli, nece vas Muha nahvatati zbog ovih provokacija.. Kad meni sutra na vrata pokuca neko, provirim kroz prozor, dole MuhaTM vec zagrijan za fight proziva pe.dere i lupa mi kera u dvoristu..

slika
? ' то права тетоважа? (? ' за & ' $ ")

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 31 jan 2016, 02:32

Nisam jos dzuturum, mozda slika žan klon šačira bi bila prilagodnija, tetovaza za 10 svaka cast za trud ali opet wrong buzzer beeeeeppppppp.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, bhfanatic14, Lecler, voltron30, Zeko87 i 34 gosta.