Ovo su dresovi za trening koliko ja vidim tako nemojte srati sa tim glupim komentarima.
Amar Osim i strucni stab su licno birali modele koje cemo nesito ove sezone, kao i mnoge druge beneficije koje su dobili od strane Jome, nakon cega je saradnja krunisana visegodsnjim ugovorom, na zadovoljstvo obje strane.
Takoder, po novim UEFA pravilima svaki tim mora imati trecu garnituru opreme u bojama koje nisu vezana za primarne boje kluba. Naravno, sve ovo stoji u teoriji, ali eto, neki i kod nas implementiraju ovo, sto je veoma dobra stvar. (Naravno, ovo je odgovor na zuti dres koji se nedavno pojavio)
Sto se utakmice tice, polako ljudi, koji vam je ****? Pa sta bi vi, da se svaki prijateljski mec ulazi 100%. Neka se uvide greske, kao i moguce sada, jer je za to upravo vrijeme, a ne da ucimo na iskustvu kao prijasnjih godina.

Ja imam osjecaj da ovdje vecina uopste ne razmisli prije nego sta napise, vec na prvu misao leti, pa mi ovdje citao zapravo vase misli, koje su pozitivne i negative. Ispeci pa reci, majka mu stara, kada imas tu mogucnost prije objavljivanja posta...
Isto zenice kakve...
EDIT: Samo da se nadovezem ovom sto spominje kako mladi igraci biraju prije FK Sarajevo nego FK Zeljeznicar. (Uzmimo primjer U21 igraca). Sta se tu zapravo radi? Pod broj jedan, menaderi vode svu politiku oko igraca, jer su igraci doslovno receno njihovi robovi. Sta se dogodi? Svaki nas menader ce prije otici u FK Sarajevo jer je to trenutno najbolji klub sto se tice odlazaka, tj, zapravo potpisivanja ugovora. ZASTO? Jer u Zelji, ispod 2 godine, neci niko da prica sa tobom, dok u Sarajevu ti mozes na 6 mjeseci potpisati, pa kasnije astala vista. E tu je vec velika razlika. Umjesto da FK Sarajevo prati FK Zeljeznicar, FK Sarajevo pokusava na fazon koji nikome nikad nije posao za rukom, lova preko noci. (Primjer malog Radovca, gdje su trazili 250.000€ od Zenita, a mali nije odigrao meca za prvi tim) Pa ko je lud ovdje? ( Pa evo sada skontali koliko je sati, pa poceli malog gurati da nabije nastupe, a da ne govorim da nisu zeljeli cuti za malog od prije 2 god)
Zbog ovakvih, koji primaju igrace pa pustaju na ovakav nacin, nikada mi necemo moci krenuti naprijed normalnim putem, jer jedni zele nesto dobro uraditi, dok drugi degradiraju sebe i druge jer zele zaradu preko noci.
Mi jedino sto mozemo u ovakvom okruzenju, jeste da kreiramo svoje proizvode i da ih dalje lansiramo. To se jos dan danas cijeni, plus sto je dobra zarada. Bitno je ubosti prva dva ili tri transfera, da se procuje za tebe, e onda ide sve svojim tokom. TO je Amar uvidio i zato je poceo mladice forsirati, sto je veoma pozitivno.