FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Imal gdje ova preskonferencija u video formatu da se pogleda ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Sta je sa Skahica,zasto su male sanse da on zaigra sutra
Skahic ne igra, Ordagic i Krpic pod pitanjem.
izbacit ce nas Sloga, zar ne
Ordaga vec poznato a Skaha je opet po najavi managera isto očekivano. Zao mi Skahe onako s ljudske strane da je narušenog zdravlja predmet trgovine u kojoj ce samo manager zaraditi a on biti ostavljen na milost i nemilost.75000 je napisao/la:Skahic ne igra, Ordagic i Krpic pod pitanjem.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Sad se neke stvari jasnije mogu vidjeti. Imam osjecaj da je Azmiru i Jasminu( u daljem tekstu gradu) u cilju gasenje FK Sloboda Tuzla ,s tim da FK Tuzla city udje u PL!!! Nakon gasenja FK Sloboda Tuzla, FK Tuzla city ce promijeniti ime u FK Sloboda Tuzla city ili FK Sloboda Tuzla 1919 uz amin grada ( sto ce oni nazvati fuzijom a u stvari nece biti ni F od fuzije ), nakon cega ce se Azmir "ponovo vratiti u Slobodu kao sto i najvaljuje", a grad nece vise morati vracati dugove i davati pare za FK Sloboda Tuzla !!! Navijaci ovce ce i dalje ici i gledati utakmice kao sto idu na kosarku a pametni ljudi ce nastaviti sa iseljavanjem iz ovog smrdljivog grada i drzave !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Chinaglia je napisao/la:izbacit ce nas Sloga, zar ne

@slobodaš vazda si imao bujnu maštu. Da hoće azemica bi je ugasio samo da zatraži pozajmicu nazad
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
znaci stvarno ne mislim pocet pratit neki novi klub,jer bi to za mene bio bas to, novi klub.
svaka cast svima, ako je fuzija rjesenje i gasenje dugova i kluba slobode...meni to niko nicim ne moze opravdat ni prodat.to je za neku novu raju.bez mene ko domina.
jos uvijek ne vjerujem da je to u planu. nit u najavi.
toliko pizdarija da covjek vise ne zna sta da misli.. i kome da vjeruje.
svaka cast svima, ako je fuzija rjesenje i gasenje dugova i kluba slobode...meni to niko nicim ne moze opravdat ni prodat.to je za neku novu raju.bez mene ko domina.
jos uvijek ne vjerujem da je to u planu. nit u najavi.
toliko pizdarija da covjek vise ne zna sta da misli.. i kome da vjeruje.
Slazem se mozda malo razmisljam previse ali ni ova opcija nije iskljucena. Azemica mozda ne zeli da bude taj koji ce ugasiti klub i koji ce okrenuti navijace protiv sebe i protiv svoje nove Slobode, vec mu je u cilju da bude spasitelj i neko ko ce i dalje cuvati ime Slobode. Taj prljavi posao gasenja fuzije je prepustio drugim ljudima ( NJUO) koji ce nas mozda i izbaciti iz lige jos ove sezone ( za pare ljudi svasta rade ) !!! Kazem ovo su sve neka moja razmisljanja i paranoje koje ne bi volio da se dese ali koje nisu iskljucenewobly92 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:izbacit ce nas Sloga, zar ne
@slobodaš vazda si imao bujnu maštu. Da hoće azemica bi je ugasio samo da zatraži pozajmicu nazad

ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Niko nece ugasiti klub, niti ga neko zeli ugasiti......jedini problem, ponavljam jedini problem izmedju grada (Jasmina) i Azmira je taj sto Azmir zeli da se stadion vrati Slobodi u vlasnistvo....u prevodu Azmir nece ili ne moze da shvati da se tako nesto ne moze desiti, da je to vlasnistvo grada, e sad koje su sve varijante oko stadiona u pitanju to znaju Azmir,Jasmin i uzi krug ljudi....u tome je jedan i jedini problem, nikakvi politicki motivi motivi, reporogram ili nesto trece nie u pitanju...problem je stadion Tusanj i njegovo vlasnistvo. Grad ne zeli, nece, niti moze prepisati stadion na bilo koga...to je gradski stadion, a to Azmir ne zeli ili ne moze da shvati....
🔴⚫️
FK Sloboda Tuzla
Kojih gradjana i sto bi ja ili neko sutra zaplakao ako bi se srušio stadion ili banka oduzela stadion ili sl. Stadion Tusanj je moj isto kao i Maksimir ili Poljud. Bezz je to prica uopste daj mi u vlasnistvo nesto !!! Prežvakana je tema 100 puta do sada. Pa uzeo je Slogu a stadion je opstinski tj zemlja na kojoj je stadion je vlasnistvo grada. Dakle nije 1/1 nista niti stadion niti zemlja. Samo klub bez imena tradicije i bilo cega ali čist bez marke duga.Skver je napisao/la:Niko nece ugasiti klub, niti ga neko zeli ugasiti......jedini problem, ponavljam jedini problem izmedju grada (Jasmina) i Azmira je taj sto Azmir zeli da se stadion vrati Slobodi u vlasnistvo....u prevodu Azmir nece ili ne moze da shvati da se tako nesto ne moze desiti, da je to vlasnistvo grada, e sad koje su sve varijante oko stadiona u pitanju to znaju Azmir,Jasmin i uzi krug ljudi....u tome je jedan i jedini problem, nikakvi politicki motivi motivi, reporogram ili nesto trece nie u pitanju...problem je stadion Tusanj i njegovo vlasnistvo. Grad ne zeli, nece, niti moze prepisati stadion na bilo koga...to je gradski stadion, a to Azmir ne zeli ili ne moze da shvati....
Dakle kad se budu htjeli dogovoriti to ce biti tada a nikakva smetnja stadion nije.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Daj prosvijetli nas ovdje na forumu i ljude iz UO koji mole tog Azmira da se vrati u Slobodu u cemu je problem ?Hitman22 je napisao/la:Kojih gradjana i sto bi ja ili neko sutra zaplakao ako bi se srušio stadion ili banka oduzela stadion ili sl. Stadion Tusanj je moj isto kao i Maksimir ili Poljud. Bezz je to prica uopste daj mi u vlasnistvo nesto !!! Prežvakana je tema 100 puta do sada. Pa uzeo je Slogu a stadion je opstinski tj zemlja na kojoj je stadion je vlasnistvo grada. Dakle nije 1/1 nista niti stadion niti zemlja. Samo klub bez imena tradicije i bilo cega ali čist bez marke duga.Skver je napisao/la:Niko nece ugasiti klub, niti ga neko zeli ugasiti......jedini problem, ponavljam jedini problem izmedju grada (Jasmina) i Azmira je taj sto Azmir zeli da se stadion vrati Slobodi u vlasnistvo....u prevodu Azmir nece ili ne moze da shvati da se tako nesto ne moze desiti, da je to vlasnistvo grada, e sad koje su sve varijante oko stadiona u pitanju to znaju Azmir,Jasmin i uzi krug ljudi....u tome je jedan i jedini problem, nikakvi politicki motivi motivi, reporogram ili nesto trece nie u pitanju...problem je stadion Tusanj i njegovo vlasnistvo. Grad ne zeli, nece, niti moze prepisati stadion na bilo koga...to je gradski stadion, a to Azmir ne zeli ili ne moze da shvati....
Dakle kad se budu htjeli dogovoriti to ce biti tada a nikakva smetnja stadion nije.
🔴⚫️
Pa pratiš brate forum FB i ostalo. Dosadilo čovjeku da je sloboda svačija a najmanje njegova. Svako laje sastavlja tim komentariše izjave podrijetlo Stajling frizuru oblik glave sastavlja saradnika i sl. Hoce vjerovatno da ima nesto svoje gdje nema nikakav pritisak i gdje je 101% rahat sta god da donese odluku. Tamo gdje ničiji otac nije iz plate izdvajao za stadion za tribine gdje nisu igrale stotine legendi i sl.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Pa jednostavno je. Slobodu niti može, niti hoće privatizovati, a neće da uloži u Tušanj milione (da bi irao Evorpu) a da ga otjeraju poslije.
Siguran sam da je Sloboda njegova, da bi bio u stanju ispuniti ono što trubi godinama, da napravi novi stadion, koji bi zadovoljavao sve uslove. Ovaj nek ostane Šećeru i Kadi.
Svi svjetski klubovi ruše stadione koje mi omžda nikad i nećemo imati u BiH jer us zastarili, a mi nešto da glumimo i da čuvamo ovo rasulo od stadiona...Nije poenta u njemu kao stadionu, čovjeku treba garancija.
Siguran sam da je Sloboda njegova, da bi bio u stanju ispuniti ono što trubi godinama, da napravi novi stadion, koji bi zadovoljavao sve uslove. Ovaj nek ostane Šećeru i Kadi.
Svi svjetski klubovi ruše stadione koje mi omžda nikad i nećemo imati u BiH jer us zastarili, a mi nešto da glumimo i da čuvamo ovo rasulo od stadiona...Nije poenta u njemu kao stadionu, čovjeku treba garancija.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Jel ta garancija da se vrati stadion pa da se taj prostor prodaje?wobly92 je napisao/la:Pa jednostavno je. Slobodu niti može, niti hoće privatizovati, a neće da uloži u Tušanj milione (da bi irao Evorpu) a da ga otjeraju poslije.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Jede Azmir malo gofana.
Nece on da privatizuje a hoce pola pola sa gradom, i ako moze stadion da mu se da znas.
Sta petlja koji ku rac vise ,ako volis klub uzmi klub privatizuj i pravi stadion o kojem pricas evo godinama sta ga boli sta ce oni sa Tusnjem. ...
Baca maglu samo ...eto ja volim Slobodu a yebem joj majku sa Slogom. ....aaa pusi ba ku rac Azmire.
Ako sam i u koga vjerovao da je iskren vjerovao sam njemu a izdao nas je ko hinje. ....
Ne treba nama ovo sve dovoljno smo napaceni i nebitni kao klub da bi nas jos napuhana prepotentna seljacina zayebavala.
Bio sam uz njega i bio bi opet ali on sam mora razluciti sta zeli.
Ako misli da nam poturi Tuzla Sity umjesto nase Slobode i ako misle da Sloga uzme samo ime grdno su se zayebali.
Nece on da privatizuje a hoce pola pola sa gradom, i ako moze stadion da mu se da znas.
Sta petlja koji ku rac vise ,ako volis klub uzmi klub privatizuj i pravi stadion o kojem pricas evo godinama sta ga boli sta ce oni sa Tusnjem. ...
Baca maglu samo ...eto ja volim Slobodu a yebem joj majku sa Slogom. ....aaa pusi ba ku rac Azmire.
Ako sam i u koga vjerovao da je iskren vjerovao sam njemu a izdao nas je ko hinje. ....
Ne treba nama ovo sve dovoljno smo napaceni i nebitni kao klub da bi nas jos napuhana prepotentna seljacina zayebavala.
Ako misli da nam poturi Tuzla Sity umjesto nase Slobode i ako misle da Sloga uzme samo ime grdno su se zayebali.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Potpissolinas je napisao/la:Jede Azmir malo gofana.

Dajte bilo kome kao predsjedniku stadion i neka pravi zgrade dole na pomocnim i neka grad placa rate duga plus jos donira milion godisnje bićemo top garant 5 sezona i više. Tako sad vidim zamisli Azmira.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
svi sve znaju, a niko nista ne zna, ali forum je, pa neka i suplje :kafa:
-
- Kontakt:
Ja znam da ćemo sutra rasuti hanlije neće znati jesu li pošli ili došli.Chinaglia je napisao/la:svi sve znaju, a niko nista ne zna, ali forum je, pa neka i suplje
Samo se ja nadam da ce Ordaga igrati pa neka od muke povraća i igra. Da ga vidimo na otvorenoj sceni jel foler ili nije
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤