Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Mogao bi derbi biti jedan od posjecenijih u zadnje vrijeme. Vrijeme idealno, termin odlican, pozicije na tabeli ne mogu biti bolje. JEdino da je zadnje kolo pa da se i trofej daje u toj utakmici.

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
I ja to nešto kontam da bi kako zamijeniti da je derbi zadnje kolo. 
Ako bog da zadnje kolo dolazim u Sarajevo, odvojio sam sebi pare za to, ne diram ih.
Ako bog da zadnje kolo dolazim u Sarajevo, odvojio sam sebi pare za to, ne diram ih.
Kolega @belmine
Jel gotov maturski?
Jel gotov maturski?
- Ljiljani87
- Kontakt:
BelminM23 je napisao/la:I ja to nešto kontam da bi kako zamijeniti da je derbi zadnje kolo.
prvo u Zenicu tamo će početi slavlje
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Cestitam druze...sigurno se lakse diseBelminM23 je napisao/la:Živ sam.bulbasor je napisao/la:Sta je bilo sa onim sto je trebao pasti iz Engleskog? Jel prosao?
edit: Đe me nema, nabio sam 35 postova od četvrtka.
Dok sam isao u srednju imao sam slicnu situaciju, znam kako je. Samo je kod mene bio Latinski kritican.
Ja cu u 30om kolu u Sarajevo, Headu da cestitam titulu
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Hvala, hvala.
@hilmo, ma moram još zaključak odraditi, ali nikad, i moram još onog pola teksta što mi je ostalo iz ekavice u ijekavicu prebaciti.
Ako me Srpski i pismena ne zeznu, sa 5 maturiram.
@hilmo, ma moram još zaključak odraditi, ali nikad, i moram još onog pola teksta što mi je ostalo iz ekavice u ijekavicu prebaciti.
Ako me Srpski i pismena ne zeznu, sa 5 maturiram.
Kako ces mu cestitati kad Head navija za Sarajevo?Heller je napisao/la:Ja cu u 30om kolu u Sarajevo, Headu da cestitam titulu
Meni vazda biologija bila kriticna i to kod ove vjestice (mogu joj nogu preko glave prebaciti ali ne da 2 kurcka frigidna). Sreca pa ode u penziju na polugodistu

(ove crvene)

(ove crvene)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
bulbasor je napisao/la:Kako ces mu cestitati kad Head navija za Sarajevo?Heller je napisao/la:Ja cu u 30om kolu u Sarajevo, Headu da cestitam titulu
Nullius in verba
Jooj Otela kralja i sliku stavio. 
Ja sam dobio info da ode na polugodistu i ja necu da ucim. Imam 3 keca, predzadnji cas me dize i daje mi jos jednog, zadnji cas njih pola nema dovoljno ocjena ali ona opet proziva mene, ja je ignorisem i pise mi jos jednogBelminM23 je napisao/la:Jooj Otela kralja i sliku stavio.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kad odgovaram to izgleda ovako:Heller je napisao/la:Sto nisi naučio?
Ona: Boskovicu sta su migracije ?
Ja: Migracije su manje-vise kretanje stanovnistva sa jednog podrucja na drugo (tako pise u svesci).
Ona: Ja to nisam tako rekla!
Ja: Jeste !
Ona: Nisam !
Ostali: Tako stoji profesorice.
Ona: Niste vi zapisali kako treba.
I lagano nakon toga ide poznata : "Pisite 1 "
E onda je to neka iskompleksirana koja misli da je bit nastavnik u srednjoj skoli neki bitan poso

Nullius in verba
Kako koji avatar ti, sve ruzniji. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Pa sad treba da joj daju otpisnicu (jer ima dovoljno za penziju) i bjezi po hodnicima od direktora i nece da uzme pismoHeller je napisao/la:E onda je to neka iskompleksirana koja misli da je bit nastavnik u srednjoj skoli neki bitan poso![]()
![]()
Imali sad ovdje neko ko pohađaju turističku u Sarajevu?
Da li još uvijek radi profesorica bilogije, zvana "Sistem tražili ste, dobili ste".
@ustipak
Opet prozivaš!?
Da li još uvijek radi profesorica bilogije, zvana "Sistem tražili ste, dobili ste".
@ustipak
Opet prozivaš!?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jasmin10, Rigoletto, samoposmatram i 15 gostiju.