FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

losmi
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la losmi » 18 dec 2010, 23:55

Sajoni je napisao/la:Ljudi moji...Barcelonisti...Sve je uredu i ove akcije i ovi golovi ali nekako ko da je to sve s pola gasa...Kao da još ima prostora za ogroman napredak.Nevjerovatna lakoća...Jednostavno ne znam ko ih može zaustaviti. ;)
Isti osecaj imam,nekako mi prelako daju golove,malo se dobacuju na sredini,odjednom ide jedan pas u prostor i igrac postize gol,na taj nacin jedno 95 % golova postizemo.Vidim Messi ko da je izgubio malo zelju za golovima,tu se negde seta na polovini,dobacuje se sa xaviem i iniestom i na svakih 20 minuta ode u napad da mozda postigne gol,i ako ne uspe opet se vrati na sredinu i tako u krug . . .
EDIT:Il je barcelona podigla igru na jedan veci nivo da njihova igra deluje tako jednostavno ;)
MVP - Messi-Villa-Pedro

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 18 dec 2010, 23:57

losmi je napisao/la:
Sajoni je napisao/la:Ljudi moji...Barcelonisti...Sve je uredu i ove akcije i ovi golovi ali nekako ko da je to sve s pola gasa...Kao da još ima prostora za ogroman napredak.Nevjerovatna lakoća...Jednostavno ne znam ko ih može zaustaviti. ;)
Isti osecaj imam,nekako mi prelako daju golove,malo se dobacuju na sredini,odjednom ide jedan pas u prostor i igrac postize gol,na taj nacin jedno 95 % golova postizemo.Vidim Messi ko da je izgubio malo zelju za golovima,tu se negde seta na polovini,dobacuje se sa xaviem i iniestom i na svakih 20 minuta ode u napad da mozda postigne gol,i ako ne uspe opet se vrati na sredinu i tako u krug . . .
Živa istina... ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 dec 2010, 00:28

odredjene dijelove utakmice sam gledao direktno i barcelona je odigrala opet odlicno, sve funkcionise, villa zabija, hladnokrvan pred golom, messi i xavi dalje briljiraju.....medjutim na kraju utakmice sam po malo upratio i oprostajnu scenu od inieste i prema nekim internet portalima on vjetovatno napusta barcu u pravcu man. cityja...dal je sto posto tacno jos se ne zna, medjutim šeici su spremni da izdvoje nekih 100 miliona eura, sto je suma s kojom bi barca pokrila jedan dio svojih dugova
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 dec 2010, 00:30

effe_sa je napisao/la:odredjene dijelove utakmice sam gledao direktno i barcelona je odigrala opet odlicno, sve funkcionise, villa zabija, hladnokrvan pred golom, messi i xavi dalje briljiraju.....medjutim na kraju utakmice sam po malo upratio i oprostajnu scenu od inieste i prema nekim internet portalima on vjetovatno napusta barcu u pravcu man. cityja...dal je sto posto tacno jos se ne zna, medjutim šeici su spremni da izdvoje nekih 100 miliona eura, sto je suma s kojom bi barca pokrila jedan dio svojih dugova
Ako Iniesta napusti Barcelonu ja prestajem pratiti fudbal.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 dec 2010, 00:31

effe_sa je napisao/la:odredjene dijelove utakmice sam gledao direktno i barcelona je odigrala opet odlicno, sve funkcionise, villa zabija, hladnokrvan pred golom, messi i xavi dalje briljiraju.....medjutim na kraju utakmice sam po malo upratio i oprostajnu scenu od inieste i prema nekim internet portalima on vjetovatno napusta barcu u pravcu man. cityja...dal je sto posto tacno jos se ne zna, medjutim šeici su spremni da izdvoje nekih 100 miliona eura, sto je suma s kojom bi barca pokrila jedan dio svojih dugova
Koja je oprostajna scena? btw nisam gledao utakmicu,Iniesta oprostajnu scenu da radi na stadionu gradskog rivala,zanimljivo :mrgreen:

To je vjerovatno bio ovaj aplauz stadiona zna se vec zbog cega pa ti ode na to
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 19 dec 2010, 00:33

Ne baksuziraj :)
A i Sity-u se ne ispati da daje za njega 100 miliona,moze dovesti 2-3 vrhunska igraca.
Edit Messi danas nije postigao gol al je zato upisao Hat-trick (u asistencijama)
Njegov ucinak u ligi je sada.odigrao 15 utakmica,postigao 17 golova i zabelezio 12 asistencija.
Primera radi,najbolji asistent Reala je Ozil sa 6 asistencija :D
Zadnja izmjena: losmi, dana/u 19 dec 2010, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
MVP - Messi-Villa-Pedro

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 19 dec 2010, 00:33

Ako ode u City moze se pozdraviti sa velikom karijerom ... tako to biva kad odes za novcem...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 dec 2010, 00:34

Dominacija :lol: ... cestitke na pobjedi.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 19 dec 2010, 00:39

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ako ode u City moze se pozdraviti sa velikom karijerom ... tako to biva kad odes za novcem...
Ma nece otici kakav city :D...!!!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 19 dec 2010, 00:45

Iniesta je dobio aplauze jer je u finalu SP odao pocast Dani Jarqueu,igracu Espanyola koji je umro mislim,prosle godine.

Kakav crni odlazak iz Barce.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 19 dec 2010, 00:48

Evo več je @David Villa 7 večeras postavio tu sliku večeras:
slika
kakav odlazak, kakve gluposti, cccccc.... :roll:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 dec 2010, 00:49

nidjo_barca je napisao/la:Iniesta je dobio aplauze jer je u finalu SP odao pocast Dani Jarqueu,igracu Espanyola koji je umro mislim,prosle godine.

Kakav crni odlazak iz Barce.
to nisam znao tacno, jer odredjene dijelove utakmice sam gledao, sami kraj sam vidio nekako usput.....a sto se informacije za city tice to sam procitao malo prije na spox.com i cuo jucer negdje, moguce cak da je pisalo i kod nas negdje u novinama
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 dec 2010, 00:50

[youtube][/youtube]

Messi 2 asistencije bar tu drzi ubjedljivo prvo mjesto :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 19 dec 2010, 00:58

miky_hz je napisao/la: Messi 2 asistencije bar tu drzi ubjedljivo prvo mjesto :P
Jel' 2 ili 3 asistencije nočas :roll: :?:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 19 dec 2010, 01:02

Sexmachineboy je napisao/la:
miky_hz je napisao/la: Messi 2 asistencije bar tu drzi ubjedljivo prvo mjesto :P
Jel' 2 ili 3 asistencije nočas :roll: :?:
3 asistencije
evo imas ovde
http://www.soccerway.com/matches/2010/1 ... na/980608/
MVP - Messi-Villa-Pedro

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 19 dec 2010, 01:04

Messi je imao 2 asistencije veceras.

A mozda i 3 ako mu ubroje onu kod 3. gola,kad je Pedro prikucao :)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 19 dec 2010, 01:12

nidjo_barca je napisao/la:Messi je imao 2 asistencije veceras.

A mozda i 3 ako mu ubroje onu kod 3. gola,kad je Pedro prikucao :)
Pa i to se broji kao ass, bar ja mislim. Nego čudno mi kako Masch nije dobio barem žuti večeras :lol:

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 19 dec 2010, 08:47

Barcelona je u ovoj polusezoni na cak 6 utakmica ,postigla po 5 golova.
Barcelona-Ceuta 5-1
Barcelona-panathiaikos 5-1
Barcelona-Sevilla 5-0
Barcelona-Real 5-0
Barcelona-Real Sosiead 5-0
Espanyol-Barcelona 1-5

-Povredio se nas mladi igrac na turniru u brazilu,bas je gadno slomio nogu.Rec je o petnaestogodisnjem Frank Bagnacku.Zelim mu brz oporavak :(

I sad nas u utorak ocekuje mec sa Atletic Bilbao kod kuce.Bilo bi odlicno kad bi pobedili sa 2-3 razlike,pa da opusteno udjemo u drugi mec,i nadam se da ce dobiti priliku thiago i fontas :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 19 dec 2010, 11:32

Ovo se cijeni postovanje. Iniesta je pokazao nekoliko puta kolika je velicina od covjeka i sada mu se sve to vraca. Covjeka postuju svi navijaci i nisam primjetio da je ikada imao neki incident. Svaka cast i volio bi da on bude igrac godine, zasluzio je to i igrackim kvalitetom i ljudskim. Moze biti uzor svima ;)
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 19 dec 2010, 11:40

_karabaja_ je napisao/la:Ovo se cijeni postovanje. Iniesta je pokazao nekoliko puta kolika je velicina od covjeka i sada mu se sve to vraca. Covjeka postuju svi navijaci i nisam primjetio da je ikada imao neki incident. Svaka cast i volio bi da on bude igrac godine, zasluzio je to i igrackim kvalitetom i ljudskim. Moze biti uzor svima ;)
naravno da moze,ali i xavi ima sve to i mislim da ce on dobiti tu nagradu,ma uostalom nema veze samo da dobije neko iz barcelone :mrgreen: i da jeste li primjetili da messi nije postigao gol jednu utakmicu zaredom ,izgleda da je upao u krizu :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.