FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

rob do bagro
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la rob do bagro » 03 okt 2010, 18:17

Ja za ovog Gomeza stvarno nemam rijeci, covjek stvarno ima losu realizaciju, zajebi te to da ga nece, baksuzan ili nesto sl. nego frajer ne zna i gotovo. Ovoliko prilika imati i ne iskoristit nijednu je stvarno za analizu.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 okt 2010, 18:22

Kada bi bila Nobelova nagrada za glupost, prvi favorit da istu dobije bila bi uprava Bayerna, koja je za onog kloca izdvojila 35 miliona eura. Od one tri prilike Klose bi bar jednu smjestio u mrezu.
Inace sto se tice utakmice podjelio bi je u tri dijela:

prvih 15 minuta - bilo je pocetno ispitivanje snaga
drugih 15 minuta - s obje strane se dobro kombinovalo na sredini terena, da bi se sve ubrljalo pred kaznenim prostorom
trecih 15 minuta - dominacija Bayerna s dvije-tri izvrsne prilike koje Gomez nije iskoristio

Bas bi volio naci na Bayernovom forumu one "pametnjakovice" koji su tvrdili da je Gomez bolji napadac od Edina Dzeke, ali ih nema u posljednje vrijeme tamo, valjda se sakrili u misiju rupu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 03 okt 2010, 18:24

Može li neko raširit gol za Gomeza?
Možda tad nešto i pogodi.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 03 okt 2010, 18:25

nemojte protiv najboljeg napadaca na svijetu takve rijeci da izgovarate :D :D ccccc :D
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 03 okt 2010, 18:32

Evo nam sada i demichelisa :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 03 okt 2010, 18:39

E **** ti vise utakmicu,zar svaku moramo gubiti prvi
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 03 okt 2010, 18:48

Ovom Bayern samo deru guzove :mrgreen: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 okt 2010, 18:56

Apsolutno vas razumijem.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 03 okt 2010, 19:01

Sa ovim igracima se nista ne moze napraviti, cim dodje prelazni rok obavezno nekoga dovesti jer ociti da skripi u odbrani a i u napadu sto govori cinjenica da napadaci nisu dali gol preko 300 i nesto min. Gomez bi iz Celika bio otjeran sa svojim promasajima, ne znam sta misli ova uprava Bayerna, da li oni razmisljaju kako dalje, ocito da ne.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 03 okt 2010, 19:23

Zalosno je gledati ovako los Bayern , stvarno katastrofa Demichelis 2 greske 2 gola , napad jedino se Gomez i nesto trudio iako ga vi pljujete barem je pokusao da da gol . Sve u svemu pre prelose ne sjecam se kad sam zadnji put gledao ovako bezidejnu igru i ovako slomljen Bayern . Mislim da cemo jako tesko doci do Lige Prvaka iako mnogi govore da cemo biti prvaci a i oni znaju da tako nece biti samo bezz baljezgaju :roll:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 okt 2010, 19:25

Gomeza Van Buytena Demichelisa Pranjica = proslijediti kolumbijskom narko kartelu da im skrate muke a i nama...Rumenigea i Ulija okaciti da vise niz Nijagarine vodopade..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 okt 2010, 19:37

Saurman je napisao/la:Gomeza Van Buytena Demichelisa Pranjica = proslijediti kolumbijskom narko kartelu da im skrate muke a i nama...Rumenigea i Ulija okaciti da vise niz Nijagarine vodopade..
S tim da se Uli pusti.............................niz Niagarine vodopade. :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 okt 2010, 19:47

Samo smo obrnuli poluvremena. U prethodnim utakmicama prvo poluvrijeme je izgledalo bezidejno, evo sada je to slucaj sa drugim poluvremenom.
Gomez je morao iskoristiti jednu sansu, jer ako onakve prilike propustis, kazna te sigurno ceka.

Predstoji strasno tezak period kako za Gaala, tako i za igrace Bayerna. Postavlja se pitanje, da li se sada uopste mogu vratiti u utrku za titulu?

Unazad nekoliko godina, iste ovakve situacije smo gledali. Jednu sezonu trose izobilja, kupuju sve sto naleti i misle da se na taj nacin moze stvoriti tim koji ce konstantno osvajati trofeje i biti u samom vrhu. Nekoliko puta su se opekli i opet nisu dosli pameti. Iskreno se nadam da ce im ovo biti skola i da ce se u buducnosti raditi mnogo bolji posao.

Idemo dalje, zivot se nastavlja. Sezona je duga i treba pokusati vratiti se u sami vrh.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 03 okt 2010, 19:59

ako nam se Robben (stari Robben) ne vrati za 2-3 sedmice nemamo mi šta tražiti u borbi za titulu nego loviti mjesto za CL

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 03 okt 2010, 20:01

nit' sam gledao utakmicu,nit' gomeza....ali po vasim komentarima vidim razvoj situacije koji projektuje jednu savim ocekivanu i opravdanu situaciju....

trudi se,al' ga ne ide :) pa ljudi moji,isti taj gomez je grijao klupu u zadnjih ko zna koliko susreta,pritisak javnosti,uprave ostavili su oziljke na samopouzdanju i efikasnosti....treba vremena,neka mu se ukaze povjerenje i uradice nesto :) nema razloga za paniku :D

mada,nisam ja slucajno pisao ovdje..idim da neki barataju nesluzbenim informacijama :D kada se masina vraca ?
jesul' to nepouzade informacije tipa ,jetrva od rodjaka cisti po klinici pa cula medicinske sestre kako pricaju or,neki provjereni i ozbiljni medij ? :D

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 03 okt 2010, 20:38

Ovaj Bayern.M je prosijecan tim bez 2 igraca :mrgreen: :mrgreen:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 03 okt 2010, 20:47

Los*Blancos je napisao/la:Ovaj Bayern.M je prosijecan tim bez 2 igraca :mrgreen: :mrgreen:
Jesi ti jarane glup, ko je tebe sta pitao, idi popij mlijeko sutra ti valja u skolu.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 03 okt 2010, 21:07

amel10071988 je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:Ovaj Bayern.M je prosijecan tim bez 2 igraca :mrgreen: :mrgreen:
Jesi ti jarane glup, ko je tebe sta pitao, idi popij mlijeko sutra ti valja u skolu.
joj boze jesi ti pamatan, kulturan :mrgreen:

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 03 okt 2010, 21:13

Prvo malo smijesna izjava da je Bayern prosjecan tim, pa makar i amaterska ekipa igrala za njih.
Drugo Barceloni kad bi uzeo Xavia i Messia, Realu Casillasa i Ronalda itd. te bi ekipe osjetile strasan nedostatak i ne bi bile prepoznatljive, tako i nama sa Robbenom i Riberyem, jer bez dva takva krila je veoma tesko igrati :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 okt 2010, 21:15

Detaljna analiza igre Bayerna u danasnjoj utakmici:

- KATASTROFA!!!!!!!!!!!
#divovi

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.