FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Ja za ovog Gomeza stvarno nemam rijeci, covjek stvarno ima losu realizaciju, zajebi te to da ga nece, baksuzan ili nesto sl. nego frajer ne zna i gotovo. Ovoliko prilika imati i ne iskoristit nijednu je stvarno za analizu.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Kada bi bila Nobelova nagrada za glupost, prvi favorit da istu dobije bila bi uprava Bayerna, koja je za onog kloca izdvojila 35 miliona eura. Od one tri prilike Klose bi bar jednu smjestio u mrezu.
Inace sto se tice utakmice podjelio bi je u tri dijela:
prvih 15 minuta - bilo je pocetno ispitivanje snaga
drugih 15 minuta - s obje strane se dobro kombinovalo na sredini terena, da bi se sve ubrljalo pred kaznenim prostorom
trecih 15 minuta - dominacija Bayerna s dvije-tri izvrsne prilike koje Gomez nije iskoristio
Bas bi volio naci na Bayernovom forumu one "pametnjakovice" koji su tvrdili da je Gomez bolji napadac od Edina Dzeke, ali ih nema u posljednje vrijeme tamo, valjda se sakrili u misiju rupu.
Inace sto se tice utakmice podjelio bi je u tri dijela:
prvih 15 minuta - bilo je pocetno ispitivanje snaga
drugih 15 minuta - s obje strane se dobro kombinovalo na sredini terena, da bi se sve ubrljalo pred kaznenim prostorom
trecih 15 minuta - dominacija Bayerna s dvije-tri izvrsne prilike koje Gomez nije iskoristio
Bas bi volio naci na Bayernovom forumu one "pametnjakovice" koji su tvrdili da je Gomez bolji napadac od Edina Dzeke, ali ih nema u posljednje vrijeme tamo, valjda se sakrili u misiju rupu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- roy_makaay
- Kontakt:
Može li neko raširit gol za Gomeza?
Možda tad nešto i pogodi.
Možda tad nešto i pogodi.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
nemojte protiv najboljeg napadaca na svijetu takve rijeci da izgovarate
ccccc 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- amel10071988
- Kontakt:
Evo nam sada i demichelisa 

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- amel10071988
- Kontakt:
E **** ti vise utakmicu,zar svaku moramo gubiti prvi
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- Los*Blancos
- Kontakt:
Ovom Bayern samo deru guzove

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Apsolutno vas razumijem.
- rob do bagro
- Kontakt:
Sa ovim igracima se nista ne moze napraviti, cim dodje prelazni rok obavezno nekoga dovesti jer ociti da skripi u odbrani a i u napadu sto govori cinjenica da napadaci nisu dali gol preko 300 i nesto min. Gomez bi iz Celika bio otjeran sa svojim promasajima, ne znam sta misli ova uprava Bayerna, da li oni razmisljaju kako dalje, ocito da ne.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- bayern4ever
- Kontakt:
Zalosno je gledati ovako los Bayern , stvarno katastrofa Demichelis 2 greske 2 gola , napad jedino se Gomez i nesto trudio iako ga vi pljujete barem je pokusao da da gol . Sve u svemu pre prelose ne sjecam se kad sam zadnji put gledao ovako bezidejnu igru i ovako slomljen Bayern . Mislim da cemo jako tesko doci do Lige Prvaka iako mnogi govore da cemo biti prvaci a i oni znaju da tako nece biti samo bezz baljezgaju 

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Gomeza Van Buytena Demichelisa Pranjica = proslijediti kolumbijskom narko kartelu da im skrate muke a i nama...Rumenigea i Ulija okaciti da vise niz Nijagarine vodopade..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
S tim da se Uli pusti.............................niz Niagarine vodopade.Saurman je napisao/la:Gomeza Van Buytena Demichelisa Pranjica = proslijediti kolumbijskom narko kartelu da im skrate muke a i nama...Rumenigea i Ulija okaciti da vise niz Nijagarine vodopade..

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo smo obrnuli poluvremena. U prethodnim utakmicama prvo poluvrijeme je izgledalo bezidejno, evo sada je to slucaj sa drugim poluvremenom.
Gomez je morao iskoristiti jednu sansu, jer ako onakve prilike propustis, kazna te sigurno ceka.
Predstoji strasno tezak period kako za Gaala, tako i za igrace Bayerna. Postavlja se pitanje, da li se sada uopste mogu vratiti u utrku za titulu?
Unazad nekoliko godina, iste ovakve situacije smo gledali. Jednu sezonu trose izobilja, kupuju sve sto naleti i misle da se na taj nacin moze stvoriti tim koji ce konstantno osvajati trofeje i biti u samom vrhu. Nekoliko puta su se opekli i opet nisu dosli pameti. Iskreno se nadam da ce im ovo biti skola i da ce se u buducnosti raditi mnogo bolji posao.
Idemo dalje, zivot se nastavlja. Sezona je duga i treba pokusati vratiti se u sami vrh.
Gomez je morao iskoristiti jednu sansu, jer ako onakve prilike propustis, kazna te sigurno ceka.
Predstoji strasno tezak period kako za Gaala, tako i za igrace Bayerna. Postavlja se pitanje, da li se sada uopste mogu vratiti u utrku za titulu?
Unazad nekoliko godina, iste ovakve situacije smo gledali. Jednu sezonu trose izobilja, kupuju sve sto naleti i misle da se na taj nacin moze stvoriti tim koji ce konstantno osvajati trofeje i biti u samom vrhu. Nekoliko puta su se opekli i opet nisu dosli pameti. Iskreno se nadam da ce im ovo biti skola i da ce se u buducnosti raditi mnogo bolji posao.
Idemo dalje, zivot se nastavlja. Sezona je duga i treba pokusati vratiti se u sami vrh.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ako nam se Robben (stari Robben) ne vrati za 2-3 sedmice nemamo mi šta tražiti u borbi za titulu nego loviti mjesto za CL
nit' sam gledao utakmicu,nit' gomeza....ali po vasim komentarima vidim razvoj situacije koji projektuje jednu savim ocekivanu i opravdanu situaciju....
trudi se,al' ga ne ide
pa ljudi moji,isti taj gomez je grijao klupu u zadnjih ko zna koliko susreta,pritisak javnosti,uprave ostavili su oziljke na samopouzdanju i efikasnosti....treba vremena,neka mu se ukaze povjerenje i uradice nesto
nema razloga za paniku 
mada,nisam ja slucajno pisao ovdje..idim da neki barataju nesluzbenim informacijama
kada se masina vraca ?
jesul' to nepouzade informacije tipa ,jetrva od rodjaka cisti po klinici pa cula medicinske sestre kako pricaju or,neki provjereni i ozbiljni medij ?
trudi se,al' ga ne ide

mada,nisam ja slucajno pisao ovdje..idim da neki barataju nesluzbenim informacijama

jesul' to nepouzade informacije tipa ,jetrva od rodjaka cisti po klinici pa cula medicinske sestre kako pricaju or,neki provjereni i ozbiljni medij ?

- Los*Blancos
- Kontakt:
Ovaj Bayern.M je prosijecan tim bez 2 igraca

- amel10071988
- Kontakt:
Jesi ti jarane glup, ko je tebe sta pitao, idi popij mlijeko sutra ti valja u skolu.Los*Blancos je napisao/la:Ovaj Bayern.M je prosijecan tim bez 2 igraca![]()
- Los*Blancos
- Kontakt:
joj boze jesi ti pamatan, kulturanamel10071988 je napisao/la:Jesi ti jarane glup, ko je tebe sta pitao, idi popij mlijeko sutra ti valja u skolu.Los*Blancos je napisao/la:Ovaj Bayern.M je prosijecan tim bez 2 igraca![]()

Prvo malo smijesna izjava da je Bayern prosjecan tim, pa makar i amaterska ekipa igrala za njih.Los*Blancos je napisao/la:Ovaj Bayern.M je prosijecan tim bez 2 igraca![]()
Drugo Barceloni kad bi uzeo Xavia i Messia, Realu Casillasa i Ronalda itd. te bi ekipe osjetile strasan nedostatak i ne bi bile prepoznatljive, tako i nama sa Robbenom i Riberyem, jer bez dva takva krila je veoma tesko igrati

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- moustapha
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.