HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Lillard
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Lillard » 11 nov 2013, 21:07

werly je napisao/la:u subotu u prijedoru protiv rudara od 13 sati,prijenos na bht 1
haj konacno i da protiv nekog slabijeg gledamo :mrgreen: .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 11 nov 2013, 21:25

U Prijedoru gostujete u najgorem mogućem momentu jer sve sem naše pobjede je neuspjeh. Dolazite kao i kada je Velež dolazio pa je ispraćen sa tri komada u mreži. Kontam da ćemo vas uzeti i to ladno jer atmosfera će biti aj vidimo se, sve će se učiniti samo da se upišu tri boda makar i na ružan način. Ovo je "must win" utakmica za Rudar i realno očekujem da vas dobijemo uz dužno poštovanje ali takvo je trenutno stanje. Da ste kvalitetniji, to svakako ali vidjećete kako će se momci iz Prijedora boriti baš sam pričao sa Mikićem kapitenom kaže ima da poginu... Neka bolji pobjedi, i neka bude fer i korektna utakmica iako čisto sumnjam da će biti korektna sa naše strane ako povedemo :lol: Sportski pozdrav iz Prijedora i vidimo se u subotu :)
Zadnja izmjena: Prijedor, dana/u 11 nov 2013, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 nov 2013, 21:31

Prijedor je napisao/la:U Prijedoru gostujete u najgorem mogućem momentu jer sve sem naše pobjede je neuspjeh. Dolazite kao i kada je Velež dolazio pa je ispraćen sa tri komada u mreži. Kontam da ćemo vas uzeti i to ladno jer atmosfera će biti aj vidimo se, sve će se učiniti samo da se upišu tri boda makar i na ružan način. Ovo je "must win" utakmica za Rudar i realno očekujem da vas dobijemo uz dužno poštovanje ali takvo je trenutno stanje. Neka bolji pobjedi, i neka bude fer i korektna utakmica iako čisto sumnjam da će biti korektna sa naše strane ako povedemo :lol: Sportski pozdrav iz Prijedora i vidimo se u subotu :)
Druze neznam koju si ti utakmicu gledao ali valjda si uracunao i go koji smo mi vama dali :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 11 nov 2013, 21:38

Prijedor je napisao/la:U Prijedoru gostujete u najgorem mogućem momentu jer sve sem naše pobjede je neuspjeh. Dolazite kao i kada je Velež dolazio pa je ispraćen sa tri komada u mreži. Kontam da ćemo vas uzeti i to ladno jer atmosfera će biti aj vidimo se, sve će se učiniti samo da se upišu tri boda makar i na ružan način. Ovo je "must win" utakmica za Rudar i realno očekujem da vas dobijemo uz dužno poštovanje ali takvo je trenutno stanje. Neka bolji pobjedi, i neka bude fer i korektna utakmica iako čisto sumnjam da će biti korektna sa naše strane ako povedemo :lol: Sportski pozdrav iz Prijedora i vidimo se u subotu :)
Prije par sezona ovo bi sigurno bio kec kao kuća ali sada je druga situacija i na silu se više ne može pobjeđivati (osim nekih :D :D ).Rudaru trebaju bodovi ali trebaju i nama i valjda nas više neće krasti mislim da bi bilo previše da nas svako drugu tekmu pokradu.Ovi bodovi jesu bitni i vama i nama ali nisu presudni.Puno ovisi o našem sastavu,o povrijeđenim i kartoniranim igračima (ako ih ima).Dugo je do subote,vidjet ćemo.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 nov 2013, 21:46

Znatno smo bolji i kvalitetniji. Ma kako Rudaru trebali bodovi, mi moramo pobijedit. Ova naredna 3 ligaska susreta nam odlucuju jeli se borimo za titulu ili za Europu.

Taivonen
Kontakt:

Post Postao/la Taivonen » 12 nov 2013, 20:53

zeljovac66 je napisao/la:Nebi sviro penal, šta da nije slučajno loppta došla do igrača zrinjskog nebi bilo ništa pojo vuk magarca, **** ti dinu begića pitara i kupovanje sudija sa njima u tali lopovi fk torpedo.
JEst vas lijepo vidjet kad ste ljubomorni :D
Samo tebe volimo,
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Tebe voli sjever tvoj!!!!

Moj grad, moj klub!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 14 nov 2013, 14:23

Kako stoimo sa povrijeđenim igračima.Šta je sa Đurićem,Stojkićem,Simeunovićem,Brkovićem??
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 14 nov 2013, 21:34

Sta je sa Kantarom nije se naigrao kod vas ?
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 15 nov 2013, 17:22

rudarprijedor je napisao/la:Sta je sa Kantarom nije se naigrao kod vas ?
J.ebiga imao je viška kila :oops: , nisam ga vidio ima mjesec dana pa ne znam je li se šta popravilo.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 15 nov 2013, 18:25

zrinja05 je napisao/la:
J.ebiga imao je viška kila :oops: , nisam ga vidio ima mjesec dana pa ne znam je li se šta popravilo.
Kakav višak kila,pusti šuplju Popović je imao viška kila a ne Kantar,Kantara ne voli Karačić ili što on kaže ne "doživljava ga".

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 15 nov 2013, 18:45

marioo8888 je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:
Kakav višak kila,pusti šuplju Popović je imao viška kila a ne Kantar,Kantara ne voli Karačić ili što on kaže ne "doživljava ga".

Nisam siguran koja je tekma bila , prije nekih otprilke mjesec i pol , vidio sam kantara i izbliza a i na terenu i sam se uvjerio koliko je spreman tako da to znam sigurno .Ako igrač nakon dva sprinta ne može da potrči da se vrati mislim da ne treba puno komentarisati.Ponavljam ,ne znam je li se šta promjenilo u zadnje vrijeme što se tiče spremnosti ,a o njegovom odnosu sa trenerom ne znam puno ali znam da nama treba svaki igrač pa tako sigurno i Kantar.Ako bude igrao kao nekad u Rudaru sigurno je da nam može koristiti.Možda baš protiv Rudara treba da igra pa da se obistini ona "Tko će kome ko svoj svome" :D

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 15 nov 2013, 19:18

Šest utakmica u nizu Zrinjski ne zna za poraz, no sutrašnja utakmica u Prijedoru ipak se ne čeka u idealnom raspoloženju.

Dva su razloga za to – u tih šest utakmica su ugrađena i tri domaća remija (Olimpic 1:1, Velež 0:0, Sarajevo 1:1), tako da su Plemići propustili dobru priliku uhvatiti priključak za vodećim Borcem, a drugi problem su ozljede koje su znatno prorijedile igrački kadar Branka Karačića.

Za Tonija Pezu se odavno zna da je izgubljen do proljeća, Pero Stojkić će preskočiti i Prijedor, a protiv Sarajeva smo izgubili i Velibora Đurića. Njegova ozljeda koljena, srećom, nije teže prirode, ali ga ipak čeka dvadesetak dana mirovanja, tako da na njega u ovom dijelu sezone više nećemo moći računati. Za Rudar je upitan i Deni Simeunović”, izjavio je za Dnevni list Mario Ivanković, jedan od asistenata Branka Karačića.

Iako kartoniranih nema, ozljede nisu jedini razlog zbog kojih Zrinjski u Prijedoru neće biti kompletan.

Hrvoje Miličević se priključio U21 reprezentaciji Hrvtaske, tako da njega na treningu očekujemo tek sljedećeg tjedna, dok bi nam se Daniel Graovac i Amer Bekić trebali priključiti tek danas, praktički pred polazak u Prijedor”, dodao je Ivanković

:roll: :roll: :roll: :roll:

Sve u svemu kad se sve sabere četri vrlo važna igrača iz prvih 11 ne igraju ali evo šanse igračima sa klupe da se dokažu.Da ne znam Maku ovo bi mi izgledalo kao alibi ali znam da on nije taj tip.Izgleda svi su već upisali bodove Rudaru zato iz inata svima treba stisnuti što jače i uzeti bodove.I ovako desetkovani možemo gore pobjediti.
Evo šanse Kantaru i ostalima.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 nov 2013, 12:49

Imali ko kakav stream??

EDIT: Nasao na netraja.net...
ZRINJSKI: Dujković, Radeljić, Muminović, Crnov, Pehar, Šćepanović, Brković, Belošević, Barišić, Aničić I., M. Aničić

Sretno!!

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 16 nov 2013, 13:11

Lillard je napisao/la:Imali ko kakav stream??

EDIT: Nasao na netraja.net...
ZRINJSKI: Dujković, Radeljić, Muminović, Crnov, Pehar, Šćepanović, Brković, Belošević, Barišić, Aničić I., M. Aničić

Sretno!!
http://www.bhrt.ba/76.html" onclick="window.open(this.href);return false;
003871312

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 nov 2013, 13:14

za sta dadae crveni. pa jbem ti komentatora :evil:

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 16 nov 2013, 13:15

Pa sto mu ovo treba ? Ne znam sta se bune, cisto skroz.

EDIT : Pa daj, sta pricate, jeste li vidjeli ponovljeni snimak 3X. Udari covjeka laktom u glavu.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 nov 2013, 13:17

masteRofPoker je napisao/la:Pa sto mu ovo treba ? Ne znam sta se bune, cisto skroz.
daj molim te. nije lakat nego ga rukom opalio..nije mu trebalo, ali nije crveni da ga hebes. koliko smo ovo ptua vidjeli ove sezone pa nista.

brkovic je ispao glup, ali ovo se cesto desava, a malo kad ovako dosudi. pogotovo u ovoj ligi. ali eto...
Zadnja izmjena: Lillard, dana/u 16 nov 2013, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 16 nov 2013, 13:18

Lillard je napisao/la:
masteRofPoker je napisao/la:Pa sto mu ovo treba ? Ne znam sta se bune, cisto skroz.
daj molim te. nije lakat nego ga rukom opalio..nije mu trebalo, ali nije crveni da ga hebes.
Ne znam, Bgm sam neutralan skroz, meni je vuklo na lakat i na namjeru Brkovica da mu uvali lakat. Jos je bilo skroz blizu aut linije gdje je bio 4 sudija.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 nov 2013, 13:20

masteRofPoker je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
daj molim te. nije lakat nego ga rukom opalio..nije mu trebalo, ali nije crveni da ga hebes.
Ne znam, Bgm sam neutralan skroz, meni je vuklo na lakat i na namjeru Brkovica da mu uvali lakat. Jos je bilo skroz blizu aut linije gdje je bio 4 sudija.
Ma znam, ali precesto sam ovakve startove vidio pa se niej davao crveni..

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 16 nov 2013, 13:20

brkovic jest debil ali nije vala za crvenog. prvo bila je podlaktica vise nego lakat. drugo, to je bio prvi jaci prekrsaj na utakmici u pomalo bezopasnoj situaciji

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.