haj konacno i da protiv nekog slabijeg gledamowerly je napisao/la:u subotu u prijedoru protiv rudara od 13 sati,prijenos na bht 1

haj konacno i da protiv nekog slabijeg gledamowerly je napisao/la:u subotu u prijedoru protiv rudara od 13 sati,prijenos na bht 1
Druze neznam koju si ti utakmicu gledao ali valjda si uracunao i go koji smo mi vama daliPrijedor je napisao/la:U Prijedoru gostujete u najgorem mogućem momentu jer sve sem naše pobjede je neuspjeh. Dolazite kao i kada je Velež dolazio pa je ispraćen sa tri komada u mreži. Kontam da ćemo vas uzeti i to ladno jer atmosfera će biti aj vidimo se, sve će se učiniti samo da se upišu tri boda makar i na ružan način. Ovo je "must win" utakmica za Rudar i realno očekujem da vas dobijemo uz dužno poštovanje ali takvo je trenutno stanje. Neka bolji pobjedi, i neka bude fer i korektna utakmica iako čisto sumnjam da će biti korektna sa naše strane ako povedemoSportski pozdrav iz Prijedora i vidimo se u subotu
Prije par sezona ovo bi sigurno bio kec kao kuća ali sada je druga situacija i na silu se više ne može pobjeđivati (osim nekihPrijedor je napisao/la:U Prijedoru gostujete u najgorem mogućem momentu jer sve sem naše pobjede je neuspjeh. Dolazite kao i kada je Velež dolazio pa je ispraćen sa tri komada u mreži. Kontam da ćemo vas uzeti i to ladno jer atmosfera će biti aj vidimo se, sve će se učiniti samo da se upišu tri boda makar i na ružan način. Ovo je "must win" utakmica za Rudar i realno očekujem da vas dobijemo uz dužno poštovanje ali takvo je trenutno stanje. Neka bolji pobjedi, i neka bude fer i korektna utakmica iako čisto sumnjam da će biti korektna sa naše strane ako povedemoSportski pozdrav iz Prijedora i vidimo se u subotu
JEst vas lijepo vidjet kad ste ljubomornizeljovac66 je napisao/la:Nebi sviro penal, šta da nije slučajno loppta došla do igrača zrinjskog nebi bilo ništa pojo vuk magarca, **** ti dinu begića pitara i kupovanje sudija sa njima u tali lopovi fk torpedo.
J.ebiga imao je viška kilarudarprijedor je napisao/la:Sta je sa Kantarom nije se naigrao kod vas ?
Kakav višak kila,pusti šuplju Popović je imao viška kila a ne Kantar,Kantara ne voli Karačić ili što on kaže ne "doživljava ga".zrinja05 je napisao/la:J.ebiga imao je viška kilarudarprijedor je napisao/la:Sta je sa Kantarom nije se naigrao kod vas ?, nisam ga vidio ima mjesec dana pa ne znam je li se šta popravilo.
marioo8888 je napisao/la:Kakav višak kila,pusti šuplju Popović je imao viška kila a ne Kantar,Kantara ne voli Karačić ili što on kaže ne "doživljava ga".zrinja05 je napisao/la:J.ebiga imao je viška kilarudarprijedor je napisao/la:Sta je sa Kantarom nije se naigrao kod vas ?, nisam ga vidio ima mjesec dana pa ne znam je li se šta popravilo.
http://www.bhrt.ba/76.html" onclick="window.open(this.href);return false;Lillard je napisao/la:Imali ko kakav stream??
EDIT: Nasao na netraja.net...
ZRINJSKI: Dujković, Radeljić, Muminović, Crnov, Pehar, Šćepanović, Brković, Belošević, Barišić, Aničić I., M. Aničić
Sretno!!
daj molim te. nije lakat nego ga rukom opalio..nije mu trebalo, ali nije crveni da ga hebes. koliko smo ovo ptua vidjeli ove sezone pa nista.masteRofPoker je napisao/la:Pa sto mu ovo treba ? Ne znam sta se bune, cisto skroz.
Ne znam, Bgm sam neutralan skroz, meni je vuklo na lakat i na namjeru Brkovica da mu uvali lakat. Jos je bilo skroz blizu aut linije gdje je bio 4 sudija.Lillard je napisao/la:daj molim te. nije lakat nego ga rukom opalio..nije mu trebalo, ali nije crveni da ga hebes.masteRofPoker je napisao/la:Pa sto mu ovo treba ? Ne znam sta se bune, cisto skroz.
Ma znam, ali precesto sam ovakve startove vidio pa se niej davao crveni..masteRofPoker je napisao/la:Ne znam, Bgm sam neutralan skroz, meni je vuklo na lakat i na namjeru Brkovica da mu uvali lakat. Jos je bilo skroz blizu aut linije gdje je bio 4 sudija.Lillard je napisao/la:daj molim te. nije lakat nego ga rukom opalio..nije mu trebalo, ali nije crveni da ga hebes.masteRofPoker je napisao/la:Pa sto mu ovo treba ? Ne znam sta se bune, cisto skroz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.