zaboravite, glupo pitanje, naravno barcelona nije u masters seriji
nego nema drugog nosioca. ko je to otkazao? stan? nole?
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Mislim da si pomiješao Madrid i Barcelonu, Madrid je uvijek bio 1000, a Barcelona 500RafaGarros9 je napisao/la:Ne 500 Barcelona je 1000 uvijek bila...
Raonffa je napisao/la:Mislim da si pomiješao Madrid i Barcelonu, Madrid je uvijek bio 1000, a Barcelona 500RafaGarros9 je napisao/la:Ne 500 Barcelona je 1000 uvijek bila...
Ma nije Effe tako neiskusanRafaGarros9 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Mislim da si pomiješao Madrid i Barcelonu, Madrid je uvijek bio 1000, a Barcelona 500RafaGarros9 je napisao/la:Ne 500 Barcelona je 1000 uvijek bila...Nisam pomijesao nego sam cekao @effetovu reakciju...
Madrid 1000 nego sta...
Nisam siguran,htio sam ga provjeriti al ti mi pokvario...Raonffa je napisao/la: Ma nije Effe tako neiskusan
Nisam bio upućen u te igrice, izvinjavam seRafaGarros9 je napisao/la:Nisam siguran,htio sam ga provjeriti al ti mi pokvario...Raonffa je napisao/la: Ma nije Effe tako neiskusan
bice prilike ispitacu ga...
Nema veze i ovako je dobro ispalo...bar za effeta...Raonffa je napisao/la:Nisam bio upućen u te igrice, izvinjavam seRafaGarros9 je napisao/la:Nisam siguran,htio sam ga provjeriti al ti mi pokvario...Raonffa je napisao/la: Ma nije Effe tako neiskusan
bice prilike ispitacu ga...
RafaGarros9 je napisao/la:AA23 je napisao/la:Čestitke Nadalu, zna se da je ovo njegova podloga i odličan turnir za njega.
Rafagarros, kakve veze ima Federer u svemu ovome, mislim vidim spominješ Đokovića i Rogera, valjda ovaj prvi izletio rano a drugi nije ni igrao?
Pa spominjem ga jer se ovaj sigurno prisjeca kako ga je kralj izludjivao na svim podlogama tokom godina a posebno na sljaci pa se sigurno Roger pita sta on to zna sto mi drugi ne znamo,kako to da je on toliko dominantan na toj podlozi i da mu niko nista ne moze a isto tako i Novak e to nista vise...
ako Rafa uzme RG eto njemu vrlo realnih sansi da do kraja godine postane No 1, ali necemo nista najavljivati, idemo korak po korak, na redu je Barcelonajestamaji je napisao/la:ako rafa osvoji RG biće interesantna ranglista poslije prve polovine sezone
Gledao sam ga par meceva. Jak na sljaci i drzi se turnira gdje zna da moze igrati spram konkurencije. Nije los ali taman tu 100-120 da bude. Ima i gorih od njega bolje da su plasirani.admir12345 je napisao/la:Odakle ovaj Kicker zaluta u top 100?Prvi put cujem za njega,jel momak ima potencijala il je slucajno zalutao tu?
Kad ga veliki skoluje i na RG , neces prismrdit forumu 5 sljedecih dana, kao sto je bilo poslije AO, IW i Miamia. Hehe.RafaGarros9 je napisao/la:AA23 je napisao/la:Čestitke Nadalu, zna se da je ovo njegova podloga i odličan turnir za njega.
Rafagarros, kakve veze ima Federer u svemu ovome, mislim vidim spominješ Đokovića i Rogera, valjda ovaj prvi izletio rano a drugi nije ni igrao?
Pa spominjem ga jer se ovaj sigurno prisjeca kako ga je kralj izludjivao na svim podlogama tokom godina a posebno na sljaci pa se sigurno Roger pita sta on to zna sto mi drugi ne znamo,kako to da je on toliko dominantan na toj podlozi i da mu niko nista ne moze a isto tako i Novak e to nista vise...
Ja sam davno rekao zelje su jedno al stvarnost je drugo...docekali i rogerovci svojih 5min. jest da ste bili strpljivi trebalo je cekati 13godinaleorey je napisao/la:Kad ga veliki skoluje i na RG , neces prismrdit forumu 5 sljedecih dana, kao sto je bilo poslije AO, IW i Miamia. Hehe.RafaGarros9 je napisao/la:AA23 je napisao/la:Čestitke Nadalu, zna se da je ovo njegova podloga i odličan turnir za njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.