NAVIJACI. i , samo forum na kojem se ona nalazi trazio sam al nmg naci 1

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
neka fino plate kartu i nek onda sjednu gdje god hoće,niko im ne brani ,ako toliko vole FK SARAJEVO zar im je problem kupiti godišnju kartudjokica je napisao/la:Da ste malo stariji vi koji pricate kako LEGENDAMA kluba ne treba dati karte, mozda bi i znali ko su ti ljudi.
Balavci glupi, to su ljudi koji su stvarali ono sto se zove FK Sarajevo cijeli zivot. Bili su igraci, treneri... u Klubu, a sad cete vi, koji jos tutu nosate sa sobom ocjenjivati treba li im dati kartu ili ne. Ko je Blekic i ostali pa da im ne daju da dodju i sjednu gdje god hoce. Jucer su dosli i odmah hoce da seru po LEGENDAMA Kluba.Sarajevo nema tako puno LEGENDI da bi ih se odreklo tek tako. A vi dripci kad spomenete ime ovih ljudi treba da ustanete svaki put. I ja nisam ni u jednoj grupi i grupici, samo volim ovaj Klub i Podrzavam sve one koji mu mogu donijeti nesto dobro.
Samo se bojim da vi tzv. NAVIJACI uzimate sebi puno za pravo, a od vas najcesce ima vise stete nego koristi.
Ne bih da podcjenjujem Čelik, ali biće 3 razlike za Sarajevo. Abdulah Ibraković nema pojma o fudbalu, živi bili pa vidjeli.analiticar_ je napisao/la:Misevi ima li straha pred tekmu sa Celikom?
Nista ne brinite, ima u apotekama se kupi "Likcelion", protiv straha i proljeva a dobar i za probavu.....
Sala mala, bit ce dobra tekma, zelio bih da bude pun stadion i fer i korektna igra i da pobijedi bolji, a zna se ko je bolji trenutno...
Isto kao što Mirza nema pojma o fudbalustoka s istoka je napisao/la:Ne bih da podcjenjujem Čelik, ali biće 3 razlike za Sarajevo. Abdulah Ibraković nema pojma o fudbalu, živi bili pa vidjeli.analiticar_ je napisao/la:Misevi ima li straha pred tekmu sa Celikom?
Nista ne brinite, ima u apotekama se kupi "Likcelion", protiv straha i proljeva a dobar i za probavu.....
Sala mala, bit ce dobra tekma, zelio bih da bude pun stadion i fer i korektna igra i da pobijedi bolji, a zna se ko je bolji trenutno...
Mirza je bio dobar igrač i igrao je u puno jačim klubovima od Gradine iz Srebrenika, tako da nije isključeno da uradi nešto veliko sa Sarajevom, za sada radi odlično i vidjet ćemo kakvi će rezultati biti.dzenan01 je napisao/la:Isto kao što Mirza nema pojma o fudbalustoka s istoka je napisao/la:Ne bih da podcjenjujem Čelik, ali biće 3 razlike za Sarajevo. Abdulah Ibraković nema pojma o fudbalu, živi bili pa vidjeli.analiticar_ je napisao/la:Misevi ima li straha pred tekmu sa Celikom?
Sala mala, bit ce dobra tekma, zelio bih da bude pun stadion i fer i korektna igra i da pobijedi bolji, a zna se ko je bolji trenutno...![]()
![]()
E pa buraz da ne bude opet "siđi sa gola"analiticar_ je napisao/la:Pa ne igra Ibrakovic niti igra Mirza Varesanovic....igraju vasi antitalenti protiv dobro poslozene ekipe Celika...Bit ce mozda 3 razlike, ali za koga...No ja sam sa bilo kakvom pobjedom presretan da se malo "opustimo" na Kosevu pa cemo vas redovno poceti i tamo samarati....
Jazz ba analiza. Daj Bože da je tvoj Čelik jak kako ti veliš, jer poslije FCS to mi je najdraži klub u BiH (moj blizak rodjak je vjerovatno najbolji poslijeratni fudbaler Čelika- inicijali A.J. pa ti vidi ko je), al da Bog da, ima da pojedeš sve ove svoje silne postove koje svakodnevno valjaš i najavljuješ pobjedu Čelika. Živi bili pa vidjeli.analiticar_ je napisao/la:Pa ne igra Ibrakovic niti igra Mirza Varesanovic....igraju vasi antitalenti protiv dobro poslozene ekipe Celika...Bit ce mozda 3 razlike, ali za koga...No ja sam sa bilo kakvom pobjedom presretan da se malo "opustimo" na Kosevu pa cemo vas redovno poceti i tamo samarati....
UPS je napisao/la:Ma neka, nek najavljuju, bice bolja tekma, nadam se. Sto se mirze, njegove strucnosti i ucinka tice tu bi se dalo diskutovati. Ibrakovic je po meni prebezobrazan lik za ove lige i mislim da ce definitivno uspjeti sa nekim od klubova. e sad, sa kojim..... to je upitno
Šta ste se svi nabili na Ibrakovica sta je on ucinuo sa Velezom ..UPS je napisao/la:Ma neka, nek najavljuju, bice bolja tekma, nadam se. Sto se mirze, njegove strucnosti i ucinka tice tu bi se dalo diskutovati. Ibrakovic je po meni prebezobrazan lik za ove lige i mislim da ce definitivno uspjeti sa nekim od klubova. e sad, sa kojim..... to je upitno
Hvala na zeljama i vama sve najbolje,i svim normalnim i objektivnim navijacima zelje.P.S U to ne ubrajam Seju.KB-TM87 je napisao/la:Komšije, nadam se da ćete sezonu otvoriti dobrim rezultatom protiv Čelika. Želim vam mnogo sportske sreće i da u ovoj sezoni zajedno sa nama pokažemo svim "timovima" ko su dva najveća kluba u BiH.
hvala za srecu, ali sezonu otvaramo u Istocnom Sarajevu protiv Slavije, posto su nam odgodili utakmicu protiv Celika koju smo trebali igrati 4.8.2010 (umjesto nas igrate vi protiv OlimpikaKB-TM87 je napisao/la:Komšije, nadam se da ćete sezonu otvoriti dobrim rezultatom protiv Čelika. Želim vam mnogo sportske sreće i da u ovoj sezoni zajedno sa nama pokažemo svim "timovima" ko su dva najveća kluba u BiH.
u Istocnom Sarajevu ocekujem veliki odaziv nasih navijaca "Horde Zla 1987", jednostavno receno SVI U ISTOCNO SARAJEVO !!!KB-TM87 je napisao/la:Haj onda nek se ponovi rezultat iz zadnjeg duela sa Slavijom.
Trenutno korisnika/ca: Konzerva, rimljanin90, Rodman, TETRAPAK i 57 gostiju.