Ako je ono Igmanu bio penal realno je da su one dvije situacije pred kraj trebale biti penal za nas. Ali ne treba to biti vadiona ovo je negledljivoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:30Bod ko kuca
Sad ce po gigovicu udarit umjesto po igracima jer su vec u prvom poluvremenu trebali rijesit utakmicu
Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Ni blizu penala ali je sramota s ovakim igrackim kadrom dozvolit da te igman vodi 2 gola razlike na domacem terenu, treneru otkaz a igracima 30% od plate pa ce igrat onda ko navijeniFKSDoGroba je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:31Ako je ono Igmanu bio penal realno je da su one dvije situacije pred kraj trebale biti penal za nas. Ali ne treba to biti vadiona ovo je negledljivoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:30Bod ko kuca
Sad ce po gigovicu udarit umjesto po igracima jer su vec u prvom poluvremenu trebali rijesit utakmicu
Steta nema istoka da opet aplaudiraju gigari. Lik produzi haman 4 minute jer je dao crveni Velicu.
Ceman zadnjih 20 min samo pogledima pratio loptu.
Zayebana ova Almeria kontra Reala.
Ceman zadnjih 20 min samo pogledima pratio loptu.
Zayebana ova Almeria kontra Reala.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Je li ako zeljo sutra x odigra gdje se igra derbi???
Je li se u nas u ligi prvo gleda go razlika ili medjusobni ogled
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Normalno da je sramota taslace te ekipe koje se bore za opstanak a ti najskuplji roster imas. Ceka se izjava da vidimo sta je danas izgovorMostarwolf1981 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:33Ni blizu penala ali je sramota s ovakim igrackim kadrom dozvolit da te igman vodi 2 gola razlike na domacem terenu, treneru otkaz a igracima 30% od plate pa ce igrat onda ko navijeniFKSDoGroba je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:31Ako je ono Igmanu bio penal realno je da su one dvije situacije pred kraj trebale biti penal za nas. Ali ne treba to biti vadiona ovo je negledljivoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:30Bod ko kuca
-
- Kontakt:
Al koliko malouman moras biti da kazes nema veze sto ono nije penal jer Sarajevo je lose. Kakvo je to opravdanje? Pri tome uopste ne znam kakav je penal sviran.
-
- Kontakt:
Puno znaci kad primis gol iz penala koji nije bio, u situaciji u kakvoj se nalaze, neovisno kako igras i protiv koga, jer je Sarajevo bolje bilo.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 09 mar 2024, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
Igra se ja mislim na Kosevu.Mostarac12345 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:34Je li ako zeljo sutra x odigra gdje se igra derbi???
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Meraak1921
- Kontakt:
Cist penal ko suza, Giga odradio bez greske
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ako anamo oni uzmu zvijezdu igra se na Kosevu naredno koloDamirT je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:38Igra se ja mislim na Kosevu.Mostarac12345 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:34Je li ako zeljo sutra x odigra gdje se igra derbi???
-
- Kontakt:
A sta ako x zavrsi zeljo ili dobije zvijezda gdje se onda igra derbi
Ako bude remi ili poraz onda vi nama dolazite drugo kolo kako god eto derbijaFKSDoGroba je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:39Ako anamo oni uzmu zvijezdu igra se na Kosevu naredno koloDamirT je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:38Igra se ja mislim na Kosevu.Mostarac12345 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:34Je li ako zeljo sutra x odigra gdje se igra derbi???
-
- Kontakt:
Pustiti će gospodin Zvijezdi, mora napuniti blagajnu
Opet Rozman govori za upravu tu se desavalo svasta.Pa zar je problem reci majku mu.Sta se vise krije koji klinac.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Tanka je linija izmedju napadamo drugo mjesto i slavlja jednog boda protiv Igmana kuci 

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 09 mar 2024, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
GrbavicaMostarac12345 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:41A sta ako x zavrsi zeljo ili dobije zvijezda gdje se onda igra derbi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Sutra navijamo za vas!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovakvi su mi najdraži, kad podržavaju ŠEFA nakon boda
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pisao si da će gigara pomoći Sarajevu. Ovu sezobu sam uzeli lopovi najmanje 12 bodova., Sarajevo će se izvući iz ovoga.
-
- Kontakt:
Nekako su dosli do zakljucka da su im igraci imali vise volje i igrali bolje nego na derbiju.KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:43Tanka je linija izmedju napadamo drugo mjesto i slavlja jednog boda protiv Igmana kuci![]()

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, amypitar, Antikloc, Balorda, Bordo10, CAZIN, Doktorinho, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, hazarder, JavierBosnia, Maestro^^, OsmanhodzicBuco, perodeformero, Semper, VolimBiH96 i 129 gostiju.