joj tužno hahaLittleCule je napisao/la:**** maleno, odero ga ovaj Rublev ko mraz paprike... tuga...LittleCule je napisao/la:Ajmo Ćoriiću

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
joj tužno hahaLittleCule je napisao/la:**** maleno, odero ga ovaj Rublev ko mraz paprike... tuga...LittleCule je napisao/la:Ajmo Ćoriiću
Evo ja ću, reci samo broj i ime?gaston je napisao/la:Momci ima li neko za posuditi na Premieru da se NBA odigra ? Vraćam duplo na wwinu.
ma znam, ima ih par koji idu više, i kontam Printezis će se napalit na zelene al jbg. on me najviše ubija kad je u pitanju euroliga, s njim nikad ne znaškladionicar03 je napisao/la:samo manje koseva igrati na ove amaterske igrace i eto para
+1hrn je napisao/la:Joj ovog Dorela Wrighta papak 4 od 15 iz igre pogodim printezisa under i on me usere
Za 112 me obori kretenhrn je napisao/la:Joj ovog Dorela Wrighta papak 4 od 15 iz igre pogodim printezisa under i on me usere
Posalji u pp kolko zelisEvolution87 je napisao/la:Ako ima kakav brat da prebaci veceras par maraka da ispratim camuge, vracam odma sutra.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.