BosnianKingdom je napisao/la:@corleone87 kakva je kod vas situacija,imal sta zanimljivo za izvalcenje ? Iako je vama lakse vi ste nosioci
FK Sutjeska (MNE)
FC Ordabasy Shymkent (KAZ)
JK Sillamäe Kalev (EST)
FK Atlantas Klaipėda (LTU)
Balzan FC (MLT)
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BosnianKingdom je napisao/la:@corleone87 kakva je kod vas situacija,imal sta zanimljivo za izvalcenje ? Iako je vama lakse vi ste nosioci
Ma bezveze mozda bi Sutjeska bila i najbolja,ali je i najteza uz ove momke iz Estonije...Malta je isto dobra za izvuc..corleone87 je napisao/la:BosnianKingdom je napisao/la:@corleone87 kakva je kod vas situacija,imal sta zanimljivo za izvalcenje ? Iako je vama lakse vi ste nosioci
FK Sutjeska (MNE)
FC Ordabasy Shymkent (KAZ)
JK Sillamäe Kalev (EST)
FK Atlantas Klaipėda (LTU)
Balzan FC (MLT)
SiouxLukavac je napisao/la:Svi ekipe su kvalitetnije od nas, sve su to gotovo podjednake ekipe koje su do sada imale odlične rezultate u Evropi i bit će protiv svakog teško, ali ja priželjkujem Maribor jer se s njima možemo potuć i nadat se najboljem. Daj prvu na Koševu, daj Maribor i nek gori sve.
Ja glupana murjaka u ovom kombiju. Gazi ga je.bo te on,sta u rikverc,samo po gasu u njega,da vidimo ko je onda mangup !dr.van nostrand je napisao/la:gle ti ovo![]()
[youtube][/youtube]
svedjani su na ovom klipudr.van nostrand je napisao/la:gle ti ovo![]()
[youtube][/youtube]
dojava jos nije pala, ima nadeEvolution87 je napisao/la:
Tako samo mi mislimo drug,Maccabi je protiv zelje vodio 5:0 u 30. minuti a recimo Zrinjski je igrao 0:0 sa vama...19mb60 je napisao/la:daj maribora daj mribora daj janeze..svaku godinu ista zelja..
a maccabi lech i pogotovo qarabag ni u snu a
svastaaaaaa
maccabi losiji od maribor 100posto..
Brate samo ukucaj uefa.com , majke mi nije tesko...za pola sata ce valjda biti pocetno ono a ima jos 50 minuta...polako baFrancescoTotti je napisao/la:sa svima se ovdje da igrat! daj koga daš, al bog daljine bi volio da nas fulaju apoel, lech i azerbajdzanci.
MortemHz je napisao/la:Tako samo mi mislimo drug,Maccabi je protiv zelje vodio 5:0 u 30. minuti a recimo Zrinjski je igrao 0:0 sa vama...19mb60 je napisao/la:daj maribora daj mribora daj janeze..svaku godinu ista zelja..
a maccabi lech i pogotovo qarabag ni u snu a
svastaaaaaa
maccabi losiji od maribor 100posto..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.