FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
http://www.as.com/futbol/video/canteran ... sftb_3/Ves
aaaaa koja gadna ozljeda...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Barcelona To Splash €100 Million To Bring In Arsenal Skipper Cesc Fabregas & Liverpool's Fernando Torres Next Summer
Barcelona are reportedly plotting a €100 million splurge to sign Arsenal midfielder Cesc Fabregas and Liverpool forward Fernando Torres.
The Spanish side are thought to have received a significant boost in flexing their financial muscle through their recent shirt sponsorship deal, and The Mirror claims that this will enable them to go after the two Premier League players.
Fabregas has been linked with a move back to the Catalan club for a few seasons now, and seemed to be close to joining them last summer. He was, however, persuaded to continue plying his trade with the north London club after a discussion with manager Arsene Wenger.
But it has now been reported that the Gunner may not remain at Ashburton Grove if the Catalan heavyweights come calling once more.
Torres has had a hit-and-miss season so far at Liverpool, and is also thought to be on Real Madrid's radar. But it is said that being a former Atletico Madrid player would make him disinclined to make a move to the Bernabeu.
Barcelona are reportedly plotting a €100 million splurge to sign Arsenal midfielder Cesc Fabregas and Liverpool forward Fernando Torres.
The Spanish side are thought to have received a significant boost in flexing their financial muscle through their recent shirt sponsorship deal, and The Mirror claims that this will enable them to go after the two Premier League players.
Fabregas has been linked with a move back to the Catalan club for a few seasons now, and seemed to be close to joining them last summer. He was, however, persuaded to continue plying his trade with the north London club after a discussion with manager Arsene Wenger.
But it has now been reported that the Gunner may not remain at Ashburton Grove if the Catalan heavyweights come calling once more.
Torres has had a hit-and-miss season so far at Liverpool, and is also thought to be on Real Madrid's radar. But it is said that being a former Atletico Madrid player would make him disinclined to make a move to the Bernabeu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Koji ti je izvor?Saurman je napisao/la:Barcelona To Splash €100 Million To Bring In Arsenal Skipper Cesc Fabregas & Liverpool's Fernando Torres Next Summer
Ja ne smem ni da zamislim barcelonu za Fabregasom i Torresom

EDIT:sad vidim da je objavljeno na goal.com
Znaci nema nista od toga.
MVP - Messi-Villa-Pedro
jarane evo sad gledam i ne mogu da vjerujem...Prezeznuta ozlijeda fakat...Portillo je napisao/la:http://www.as.com/futbol/video/canteran ... sftb_3/Ves

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
nemam riječi BogamiDAVID VILLA 7' je napisao/la:

[youtube][/youtube]Sajoni je napisao/la:jarane evo sad gledam i ne mogu da vjerujem...Prezeznuta ozlijeda fakat...Portillo je napisao/la:http://www.as.com/futbol/video/canteran ... sftb_3/Ves

torres i cesc su jedini igraci koji se mogu uklopiti u ovu igru... 

ser del barça es el millor que hi ha !
Ali gdje bi igrali ,burazScof1eld je napisao/la:torres i cesc su jedini igraci koji se mogu uklopiti u ovu igru...

evo jedan odlican tekst sa ****.
http://www.****.com/kolumne/fc-barc ... -ikad.html
Evo gledam oproštaj navijača PSV-a od Ibrahima, bas lijepo.
Dobro došao Ibrahime sine među najbolje.....
Dobro došao Ibrahime sine među najbolje.....
mes que un club
Fabregas smo trebali dovesti ranije,sada je malo kasno,nzn stvarno de bi igro,mozda da iniesta predje na krilo a on u sredini,onda bi ipak pedro morao da ide na klupu,a deces njega staviti na klupu kad je u vrhunskoj formi,i druga opcija da xavi igra zadnjeg veznog a fabregas i iniesta sredinu,onda bi ipak Busquets ispao is prve postave,koji je isto odlican,takodje bi i MAscherano dobijao jos manje prilike da igra nego sto sad dobija,takodje smo doveli Afellaya koji odlican i nece mu smetati sto ce sedeti na klupi i dobili smo fantasticno pojacanje u vidu Thiaga,koji bi trebao da dobije sto vise prilike da igre, i njegovo dokazivanje bi bilo mnogo teze dolaskom fabregasa jer nebi puno ulazio u igru.Scof1eld je napisao/la:torres i cesc su jedini igraci koji se mogu uklopiti u ovu igru...
S'druge strane,dolazak Torresa mi je realniji,on je ne zadovoljan u Liverpoolu,zeljan je trofeja,i dolazak u Barcelonu bi mu bio veliki izazov.ima 27 godina tako da bi igro u barci jedno 3 godine i tada bi ga zamenio Bojan (koji ce za 3 godine,nadam se biti extra igrac).Torres je visok,kakvi nam trebaju,izuzetno brz i ima odlican sut,jedina mu je mana sto je trenutno van forme.Ali bi se to dolaskom u Barcelonu promenilo.

MVP - Messi-Villa-Pedro
Cesc bi zamijenio Xavija , covjek ima 31 godinu , sta mislis koliko jos dugo on moze izdrzati ?Mandrak je napisao/la:Ali gdje bi igrali ,buraz morali bi grijati glupu jer ova trenutna ekipa igra gotovo savršeno, a tim koji pobjeđuje se ne mjenja- staro pravilo
A mozda Cesc dolazi kao zamjena za Iniestu

Napad nam je tanak , obozavam malog Pedra , nego jedna povreda i nemamo napada kako treba , vjerovatno bi Pedro bio dzoker s klupe , al Torresa ne zelim vidjeti u Barci , nije u formi i nije mi pretjerano drag .
Pa ne znam onda kakva ce uloga Afellaya bitiFurymaker je napisao/la:Cesc bi zamijenio Xavija , covjek ima 31 godinu , sta mislis koliko jos dugo on moze izdrzati ?Mandrak je napisao/la:Ali gdje bi igrali ,buraz morali bi grijati glupu jer ova trenutna ekipa igra gotovo savršeno, a tim koji pobjeđuje se ne mjenja- staro pravilo
A mozda Cesc dolazi kao zamjena za Iniestu( fuj to )
Napad nam je tanak , obozavam malog Pedra , nego jedna povreda i nemamo napada kako treba , vjerovatno bi Pedro bio dzoker s klupe , al Torresa ne zelim vidjeti u Barci , nije u formi i nije mi pretjerano drag .

Ako Torres dođe ,onda se Krkic mora prodavati, a ni to nece garantovati Torresu prvih 11.
Odbrana je potrebnija, po meni....stoper obavezno i jedan lijevi bek.
ma ja sam za dovodjenje Cesca , ako ne ovog ljeta , onda iduceg , nevazno , Xavija treba netko zamijenuti , a ni Thiago , ni Iniesta ni Afellay nisu dovoljni da ga zamijene . Torresa ne zelim , Afellay moze igrati na lijevoj strani , Villa u sredini i Pedro desno , dok ce Messi biti iza , mozemo se fino zakrpiti bez Torresa .
Sada nam treba stoper i lijevi bek kao sto si naveo i ja bi volio tu vidjeti onog malog iz PSG-a Sakho kako li i Fabia Coentraoa iz Benfice , mladi igraci , Coentrao je portugalac i vrlo lako bi se mogao uklopiti u nas stil igre , dok je Sakho mlad i moze puno toga nauciti od Puyola , Piquea . Svi vidimo da je Milito 80% vremena ozlijedjen i nije dovoljan da krpi izostanke Piquea ili Puyola . Puyol 31-32 godine ima , nece ni on jos dugo moci , tako da je stoper prioritet , cak ne bi imao nista protiv Pepea iz Real Madrid ( koliko vidim imaju problema s produzenjem ugovora ) .
Pepe jest prgav igrac , ali je jedan od najbrzih i najborbenijih stopera na svijetu , dodje kao Puyol bez kose
Sada nam treba stoper i lijevi bek kao sto si naveo i ja bi volio tu vidjeti onog malog iz PSG-a Sakho kako li i Fabia Coentraoa iz Benfice , mladi igraci , Coentrao je portugalac i vrlo lako bi se mogao uklopiti u nas stil igre , dok je Sakho mlad i moze puno toga nauciti od Puyola , Piquea . Svi vidimo da je Milito 80% vremena ozlijedjen i nije dovoljan da krpi izostanke Piquea ili Puyola . Puyol 31-32 godine ima , nece ni on jos dugo moci , tako da je stoper prioritet , cak ne bi imao nista protiv Pepea iz Real Madrid ( koliko vidim imaju problema s produzenjem ugovora ) .
Pepe jest prgav igrac , ali je jedan od najbrzih i najborbenijih stopera na svijetu , dodje kao Puyol bez kose

Ovo su mu navijaci Espanyola vratili. Ovako gospodski uvijek treba docekati Barcelonu bez obzira gdje igraju. Aplaudirati im koliko i svojima._karabaja_ je napisao/la:Ovo se cijeni postovanje. Iniesta je pokazao nekoliko puta kolika je velicina od covjeka i sada mu se sve to vraca. Covjeka postuju svi navijaci i nisam primjetio da je ikada imao neki incident. Svaka cast i volio bi da on bude igrac godine, zasluzio je to i igrackim kvalitetom i ljudskim. Moze biti uzor svima
Iniestino "Dani Jarque, siempre con nosotros" je oznacilo kraj rivalstva ove dvije ekipe.
Pa ne znam mesto koga Afellay moze da igra.Ja sam da se za tih 100 miliona dovede neki vrhunski levi bek,tipa bale ili bastos i da dovedemo jednog malo starijeg vrhunskog stopera,npr. Vidica,Thiaga silvu,Lucio ili neki drugi.Malo starijeg trazim da bi fontas ili bartra mogli za jedno 3 godine zaigraju prvu postavu.Mandrak je napisao/la:Pa ne znam onda kakva ce uloga Afellaya bitiFurymaker je napisao/la:Cesc bi zamijenio Xavija , covjek ima 31 godinu , sta mislis koliko jos dugo on moze izdrzati ?Mandrak je napisao/la:Ali gdje bi igrali ,buraz morali bi grijati glupu jer ova trenutna ekipa igra gotovo savršeno, a tim koji pobjeđuje se ne mjenja- staro pravilo
A mozda Cesc dolazi kao zamjena za Iniestu( fuj to )
Napad nam je tanak , obozavam malog Pedra , nego jedna povreda i nemamo napada kako treba , vjerovatno bi Pedro bio dzoker s klupe , al Torresa ne zelim vidjeti u Barci , nije u formi i nije mi pretjerano drag .nece ga valjda dovoditi da grije klupu (slucaj slican kao i sa Macheranom).
Ako Torres dođe ,onda se Krkic mora prodavati, a ni to nece garantovati Torresu prvih 11.
Odbrana je potrebnija, po meni....stoper obavezno i jedan lijevi bek.
MVP - Messi-Villa-Pedro
Ma to bi i na Pes-u teško prolazilo ako znamo da Alves nikada nije na svojoj polovici,bolje neki defanzivno orijentisani...mada nema puno kvalitetnih lijevih bekovalosmi je napisao/la:bale ili bastos

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ovakvoj trenutno barci ne treba niko...
dosao je taj afelay,i eventualno jedan osrednji stoper da se dovede...po mogucnosti mlad...da kasnije moze napredovati i to je to..
kakvih crnih 100 mil davat na transfere...pa nepravi se remont ekipe vec samo jedan ili dva igraaca..

dosao je taj afelay,i eventualno jedan osrednji stoper da se dovede...po mogucnosti mlad...da kasnije moze napredovati i to je to..
kakvih crnih 100 mil davat na transfere...pa nepravi se remont ekipe vec samo jedan ili dva igraaca..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Brnjoo je napisao/la: Iniestino "Dani Jarque, siempre con nosotros" je oznacilo kraj rivalstva ove dvije ekipe.

Sta bi onda trebale znaciti one rijeci "u u u u u u u" Daniu Alvesu ili kada svi iz peta podju govorit "Puta Barce eh, eh", po tom ispada da su oni aplauzi Ronaldinhu oznacili kraj rivalstva Reala i Barce

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- -Paja
- Kontakt:
Spanski medijski prostor se okrenuo naglavacke pa cak i u reprezentaciji lobiralo nekakvim smijesnim ispadima da Fabregas predje u Barcelonu ali na kraju opet krompir. Wenger je jaci i od sudbine i dok god bude smatrao Fabregasa dijelom svojih planova taj nece napustiti Emirates, a ja cu uzivati u ovim vasim vijestima 

Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.