Vjerovatno su mečevi odgođeni.Mokroguz je napisao/la:Jesu li igrali kadeti i juniori?
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Radnički: Nikolić, Terzić, Musić, Jogunčić, Konjhodžić, Kuduzović, Mujagić, Selamović, Junuzović, Dujković, Jahić.
Olimpic: Hamzić, Imamović, Regoje, Pandža, Smajić, Souza, Stanić, Karić, Videkanić, Varešanović, Jusufović.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Bravo momci za ovu bruku. Samo me interesuje ko će dobiti "nogu" poslije današnje utakmice?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- 7aprildomemoj
GracićMancini je napisao/la:Bravo momci za ovu bruku. Samo me interesuje ko će dobiti "nogu" poslije današnje utakmice?
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pa i nije bruka bas gubiti od veoma dobre ekipe iz drugog ranga bh piramide... ne znam sto dizes frku ovdeMancini je napisao/la:Bravo momci za ovu bruku. Samo me interesuje ko će dobiti "nogu" poslije današnje utakmice?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
@7april Šta je smiješno? Želiš da budeš duhovit?
Ocekivano, zicer dana...
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Pa nije sramota gubiti od nekoga ko igra Prvu ligu, nego sramota je da primis vise golova od tog istog. (4-0, 5-0 itd..)jovanmaksimovic je napisao/la:pa i nije bruka bas gubiti od veoma dobre ekipe iz drugog ranga bh piramide... ne znam sto dizes frku ovdeMancini je napisao/la:Bravo momci za ovu bruku. Samo me interesuje ko će dobiti "nogu" poslije današnje utakmice?
Jok eto nije sramota. Velika sramota. Ovaj gore stručnjak kaže zicer. Vi uvijek prognozirate da će Olimpic izgubiti. On kao prognozer neki.
- PitarBordo
- Kontakt:
A što si se ti Mancini upalio toliko? Olimpic je trenutno loša ekipa, u neuigrano, nespremno i jednostavno mislim da je se Čičkovo ulje pogubio i ne može više da vodi Olimpic... Plus bolan ti pričaš kao da je Olimpic u najmanju ruku deset puta kup osvajao... Igrate protiv veoma nezgodne ekipe, pa kod ljudi igra onaj Kuduz iz Čelika koji realno je za neke u Olimpicu izmislio nogometnu igru.
Plus Radnički je ekipa koja postoji gotovo cijelo jedno stoljeće, imaju navijače da im pozavide mnoge PL ekipe, a pogotovo Olimpic. Čuj njega sramota...
Plus Radnički je ekipa koja postoji gotovo cijelo jedno stoljeće, imaju navijače da im pozavide mnoge PL ekipe, a pogotovo Olimpic. Čuj njega sramota...
Samo Saraj'vo.
Rekao sam ja jučer ili prekučer izbjegavajte Olimpica na kladari.
SRETAN BROJ - 1725
- 7aprildomemoj
Jok, nemam potrebe, po prirodi sam takavMancini je napisao/la:@7april Šta je smiješno? Želiš da budeš duhovit?
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
PitarBordo je napisao/la:A što si se ti Mancini upalio toliko? Olimpic je trenutno loša ekipa, u neuigrano, nespremno i jednostavno mislim da je se Čičkovo ulje pogubio i ne može više da vodi Olimpic... Plus bolan ti pričaš kao da je Olimpic u najmanju ruku deset puta kup osvajao... Igrate protiv veoma nezgodne ekipe, pa kod ljudi igra onaj Kuduz iz Čelika koji realno je za neke u Olimpicu izmislio nogometnu igru.
Trazim kisobran dok cekamo tsunami uvreda.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ti došao meni ovdje da kažeš da smanjim doživljaje. Imaš svoju temu pa tamo provociraj.7aprildomemoj je napisao/la:Jok, nemam potrebe, po prirodi sam takavMancini je napisao/la:@7april Šta je smiješno? Želiš da budeš duhovit?A ti malo smanji doživljaje skočit će ti pritisak i šećer
Ako je imalo karakteran Mirza će podnijeti ostavku.
Mora da je takticki poraz, tolike izmjene i bijesni napadi u drugom poluvremenu su ocito bolje funkcionisali, ali se to sve prekasno promijenilo.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Najveći problem je što će ispasti iz lige. Prvu sramotu su priredili a drugu će ako ispadnu iz lige. Neki igrači očigledno bojkotuju klub a trener je izgleda izgubio autoritet. Lakše je smijeniti trenera nego pet-šest fudbalera iako bi najbolje bilo i jedno i drugo uraditi. Negoduje što igra domaće utakmice na Koševu. U redu. Promašaj je veliki igrati na Koševu ali što ne prihvati dio krivice na sebe. I sada će doći starina i napisati kako sam neprijatelj kluba a on vjerovatno skoro nikada ne dođe na utakmicu. Puno nekih čudnih poteza a igrače(većinu njih)ne interesuje kako će klub završiti sezonu. Bit će zanimljivo u klubu sigurno. Ako predsjednik ne riješi neke stvari u klubu bojim se ispadanja iz lige.Mokroguz je napisao/la:Mora da je takticki poraz, tolike izmjene i bijesni napadi u drugom poluvremenu su ocito bolje funkcionisali, ali se to sve prekasno promijenilo.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ono sto je Kuduzovic radio vasim igracima je nehumano, bit ce video pa cete se uvjerit. Olimpik sa skoro najjacim sastavom, samo Muharemovic falio kako sam upratio.
Nije bio najjaci sastav, to je i dio problema bilo.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.