FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bomber
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bomber » 29 jul 2010, 23:47

Sta mislite ako Gracicu prodje ova stvar bez publike protiv Zelje pa onda i Slavija odluci uraditi isto, utakmica jos veceg rizika od Olimpik - Zeljo, i ako su troskovi za Olimpik 25 milja onda ce za Slaviju biti minimum 30.000 da vidimo kako ce te onda reagovati jer vas ima koji podrzavaju ovu sramnu odluku "vaseg" Gracica protiv Zelje. Vjerujte mi da nisam daleko od istine jer Slavija i onako grca u finansijskim problemima. Nemojte mi samo govoriti nije to isto, nije isto nego je jos gora situacija sto se tice vase tekme.

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 29 jul 2010, 23:56

bomber je napisao/la:Sta mislite ako Gracicu prodje ova stvar bez publike protiv Zelje pa onda i Slavija odluci uraditi isto, utakmica jos veceg rizika od Olimpik - Zeljo, i ako su troskovi za Olimpik 25 milja onda ce za Slaviju biti minimum 30.000 da vidimo kako ce te onda reagovati jer vas ima koji podrzavaju ovu sramnu odluku "vaseg" Gracica protiv Zelje. Vjerujte mi da nisam daleko od istine jer Slavija i onako grca u finansijskim problemima. Nemojte mi samo govoriti nije to isto, nije isto nego je jos gora situacija sto se tice vase tekme.

ODLUKA NIJE PROTIV ŽELJE MOŽETE LI SHVATITI POENTU CIJELE PRIČE ILI KAKO VEĆ DA VAM SE OBJASNI !![/color]

izvinjavam se na off-u

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 30 jul 2010, 00:03

Nego protiv koga, kantona sto neda pare Olimpiku kao sto daje (al u ku...) Zelji i Sarajevu. Nek se jave ovi tvoji iz kluba pa da vidimo koliko su to hajrovali para od kantona.
Shvati da Olimpik grcevito trazi bodove protiv Zelje jer kazu da im je ta tekma od zivotne vaznosti, valjda im los raspored pa ne znaju gdje ce boda uzeti.
Treba da znas da je Olimpik sve dogovorio da igra na Grbavici, ali kada su saznali raspored tek su onda promijenili za Kosevo. Ne pisem gluposti a ti vjeruj u sta god hoces

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 30 jul 2010, 01:13

bomber je napisao/la:Nego protiv koga, kantona sto neda pare Olimpiku kao sto daje (al u ku...) Zelji i Sarajevu. Nek se jave ovi tvoji iz kluba pa da vidimo koliko su to hajrovali para od kantona.
Shvati da Olimpik grcevito trazi bodove protiv Zelje jer kazu da im je ta tekma od zivotne vaznosti, valjda im los raspored pa ne znaju gdje ce boda uzeti.
Treba da znas da je Olimpik sve dogovorio da igra na Grbavici, ali kada su saznali raspored tek su onda promijenili za Kosevo. Ne pisem gluposti a ti vjeruj u sta god hoces
Ne pisi nepodopstine,Zeljo je ucjenjivao i trazio sest boba.Prosle ste godine ih dobili a sada q....

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 30 jul 2010, 01:15

bomber je napisao/la:Sta mislite ako Gracicu prodje ova stvar bez publike protiv Zelje pa onda i Slavija odluci uraditi isto, utakmica jos veceg rizika od Olimpik - Zeljo, i ako su troskovi za Olimpik 25 milja onda ce za Slaviju biti minimum 30.000 da vidimo kako ce te onda reagovati jer vas ima koji podrzavaju ovu sramnu odluku "vaseg" Gracica protiv Zelje. Vjerujte mi da nisam daleko od istine jer Slavija i onako grca u finansijskim problemima. Nemojte mi samo govoriti nije to isto, nije isto nego je jos gora situacija sto se tice vase tekme.
Ova Odluka je na snazi samo u Kantonu Sarajevo.Nijedan drugi Kanton niti Grad nemaju ni slicnu odluku sa ovim ciframa.Slaviju ce u vrh glave kostati oko 2000 KM.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 jul 2010, 01:46

herbion je napisao/la:
bomber je napisao/la:Nego protiv koga, kantona sto neda pare Olimpiku kao sto daje (al u ku...) Zelji i Sarajevu. Nek se jave ovi tvoji iz kluba pa da vidimo koliko su to hajrovali para od kantona.
Ne pisi nepodopstine,Zeljo je ucjenjivao i trazio sest boba.Prosle ste godine ih dobili a sada q....
od vas svi traz a vi posteni,eh recimo znam kad ste vi kupovali bodove od napretka itd,ne mogu da vjerujem da ste toliko zaludjeni gracicevim "postenjem"
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 30 jul 2010, 02:15

nick je napisao/la:
herbion je napisao/la:
od vas svi traz a vi posteni,eh recimo znam kad ste vi kupovali bodove od napretka itd,ne mogu da vjerujem da ste toliko zaludjeni gracicevim "postenjem"
postenje ili ne taj isti gracic ulaze pare u pojacanja..i jasno je da taj isti olimpik ima kvalitet i nema smisla govoriti o kupovini bodova(sto ne kazem da nije bilo) jer covjek i dovodi mlade i perspektivne igrace..isto tako mozemo mi mnogi pljuvati timove kao sto je olimpik,siroki i slicno al je cinjenica da u tim klubovima ima igraca na koje navijaci klubova sa tradicijom samo mogu svrsavat..ljudi ulazu i razultat ce biti vidljiv ako se regularnost lige poboljsa..
-PAJA Fan Club!!

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 30 jul 2010, 09:07

Koji je sada najbolji igrac u Sarajevu???
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 30 jul 2010, 09:09

analiticar_ je napisao/la:Koji je sada najbolji igrac u Sarajevu???
To je sve otprilike isto,Niko ne odskače puno od ostalih
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 30 jul 2010, 10:57

Aferim za upravu.To je uprava koju svi dižu u zvijezde.

Nakon što je nova Uprava FK Sarajevo na čelu sa Zijadom Blekićem poručila legendama kluba da će na Koševo moći samo sa plaćenim ulaznicama oglasio se i Ibro Biogradlić, dugogodišnji igrač i trener, koji je za Sarajevo odigrao više od 800 utakmica.
"Vratio sam godišnju kartu FK Sarajevo. Sarajeva se neću odreći, jer je to moja ljubav, moj život. Ja sam u Sarajevu igrao od 1949. godine. Bilo je to vrijeme kada se na utakmice putovalo autobusom, kamionom, kolima, kada se od kuće nosila hrana. Nažalost, sada je vrijeme kada su novokomponovani navijači uveli neka svoja pravila", rekao je Biogradlić za San i dodao:

"Ja ću i ubuduće ići na utakmice Sarajeva. Dobio sam godišnju kartu od Saveza, nadam se da me neće vratiti sa kapije Koševa. Samo da podsjetim ove nove, ja pratim i treninge Sarajeva, a oni su tu radi svojih ličnih interesa. Malo nas je još ostalo; Musemić, Fazlagić, Muzurović, Prljača, Šehović, Muftić i još nekolicina. Zar je klub trebao na nama zarađivati. Evo, meni je srce puno kada čujem da Denijal Pirić ima svoje mjesto u loži Dinama. Nažalost, nova Uprava ovim činom ponižava asove."
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 30 jul 2010, 11:09

rumbalija je napisao/la:Aferim za upravu.To je uprava koju svi dižu u zvijezde.

Nakon što je nova Uprava FK Sarajevo na čelu sa Zijadom Blekićem poručila legendama kluba da će na Koševo moći samo sa plaćenim ulaznicama oglasio se i Ibro Biogradlić, dugogodišnji igrač i trener, koji je za Sarajevo odigrao više od 800 utakmica.
"Vratio sam godišnju kartu FK Sarajevo. Sarajeva se neću odreći, jer je to moja ljubav, moj život. Ja sam u Sarajevu igrao od 1949. godine. Bilo je to vrijeme kada se na utakmice putovalo autobusom, kamionom, kolima, kada se od kuće nosila hrana. Nažalost, sada je vrijeme kada su novokomponovani navijači uveli neka svoja pravila", rekao je Biogradlić za San i dodao:

"Ja ću i ubuduće ići na utakmice Sarajeva. Dobio sam godišnju kartu od Saveza, nadam se da me neće vratiti sa kapije Koševa. Samo da podsjetim ove nove, ja pratim i treninge Sarajeva, a oni su tu radi svojih ličnih interesa. Malo nas je još ostalo; Musemić, Fazlagić, Muzurović, Prljača, Šehović, Muftić i još nekolicina. Zar je klub trebao na nama zarađivati. Evo, meni je srce puno kada čujem da Denijal Pirić ima svoje mjesto u loži Dinama. Nažalost, nova Uprava ovim činom ponižava asove."
Prococitajte malo imena hrmpalija(bolje ti stoji taj nik) koja on nabraja i vidjet ces medju njima PARAZITA FAZLAGICA....on u stvari ovo misli ,a ovi za njega govore....svi vole Sarajevo i Zelju dok ne treba ni feninga dati i dok je guzovaca...navikli na guzovacu je li...E NE MOZE!!! I vise nego dovoljno su oni dobili od Sarajeva...kako kao igraci tako i pojedini dok su bili u upravama Sarajeva....neka si ti vratio kartu ZA KOJU SI SE OGREBAO OD SAVEZA...DOVOLJNO TO GOVORI KAKAV SI....NEMOJ DA BI SLUCAJNNO PLATIO 100 KM "za ljubav tvoju" kako kazes....

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 jul 2010, 12:45

@rumbalija

jesi ti pitar ili strumf jbt :| :?: :?:

ako si ovo drugo(imas najvise postova na temi skretnicara,pa sam po tom zakljucio) zasto odgovaras i komentarises stvari oko FK SARAJEVA

:D :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 30 jul 2010, 12:50

svaka cast ovim legendama al vecina njih nezna ni na kojem je mjestu sarajevo zavrsilo prosle sezone

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 30 jul 2010, 13:10

maltasa je napisao/la:

ODLUKA NIJE PROTIV ŽELJE MOŽETE LI SHVATITI POENTU CIJELE PRIČE ILI KAKO VEĆ DA VAM SE OBJASNI !![/color]

izvinjavam se na off-u

Ja nisam shvatio,izvini ali nema opravdanja za ovu glupost!!!!!!!!!!!!!!!!
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 jul 2010, 13:12

Valjda je nekome tesko shvatit u kakvoj je situaciji klub i da je potrebno da se svi angazuju i daju svoj doprinos da klub prevazidje ovaJ tezak period koji je nadam se iza nas...bar neke pomake pravimo..jos je dosta rada pred nama da se klub stabillizuje

Jel oni znaju u kavim je dugovima FKS bilo prije dolaska nove uprave,da se nije znalo ni ko pije ni placa...nikakve organizacije..nista nije bilo..klubu je prijetila propast..al bukvalno..sto se tad niko nije oglasio...??? :evil:

i sad kad najvise treba pomoc....kad smo svi mi "obicni" navijaci sarajeva spremni dati zadnj marku za klub da bi pomogli...dodje neko ko je uveliko obezbjedio egzistenciju i trazi jos godisnju...pa pokazi ljubav sad..pomozi klubu koji ti je sigurno vise dao i napravio te igracem...generalno govorim...

da me ne shvatite pogresno....naravno sve klupske legende zasuzuju svoje mjesto i u lozi i bilo gdje drugo....ali radi se o specificnoj situaciji koju sam vec objaasnio..al ocigledno njima to nije poznato ili ne zele da znaju........ :roll: :roll:

Ako ne zele pomoci klubu..ne moraju..niko ih netjera..al nije ni uredu da se ocako javno oglasavaju"protiv" kluba......ili jos bolje pitanje je zasto se niko od njih nije oglasio u prethodnom periodu kada klubu nije dobro islo...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 30 jul 2010, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 30 jul 2010, 13:15

sarajlija89 je napisao/la:Valjda je nekome tesko shvatit u kakvoj je situaciji klub i da je potrebno da se svi angazuju i daju svoj doprinos da klub prevazidje ovaJ tezak period koji je nadam se iza nas...bar neke pomake pravimo..jos je dosta rada pred nama da se klub stabillizuje

Jel oni znaju u kavim je dugovima FKS bilo prije dolaska nove uprave,da se nije znalo ni ko pije ni placa...nikakve organizacije..nista nije bilo..klubu je prijetila propast..al bukvalno..sto se tad niko nije oglasio...??? :evil:

i sad kad najvise treba pomoc....kad smo svi mi "obicni" navijaci sarajeva spremni dati zadnj marku za klub da bi pomogli...dodje neko ko je uveliko obezbjedio egzistenciju i trazi jso godisnju...

da me ne shvatite pogresno....naravno sve klupske legende zasuzuju svoje mjesto i u lozi i bilo gdje drugo....ali radi se o specificnoj situaciji koju sam vec objaasnio..al ocigledno njima to nije poznato ili ne zele da znaju........ :roll: :roll:

Ako ne zele pomoci klubu..ne moraju..niko ih netjera..al nije ni uredu da se ocako javno oglasavaju"protiv" kluba......ili jos bolje pitanje je zasto se niko od njih nije oglasio u prethodnom periodu kada klubu nije dobro islo...
Ja sam Željovac(sto se i vidi)ali mislim da bi pomenute legende umjesto dizanja prasine mogle kupiti penzionersku kartu i gledati klub koji kako kazu vole.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 30 jul 2010, 13:21

rumbalija je napisao/la:Aferim za upravu.To je uprava koju svi dižu u zvijezde.

Sta on glumi as pa kad smo dotaklni dno...jeli iko od as rekao evo ja cu dati lovu? Ja cu pomoci sarajevu? Jeli koji as pomakao guzicu? jest ****...A sad kad vidi da smo se digli i da idemo,ka gore svi zele lozu i itd...Sve su to glumci kad dno dna dotaknemo nema te na mapi a kad si dobar tu si..Ako ti je sarajevo u srcu kupi si godisnju kartu za zapad..i neseri po medijama..pozdrav..

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 30 jul 2010, 15:22

pa jbt ima i navijača koji su čitav svoj život , možda svaku utrakmicu, proveli na stadionu pa ko njih gleda,. To po meni dođe na isto. Možda bi trebali njima prije dati godišnje nego ovim legendama.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jul 2010, 16:44

Evo Hote pred vratima,ceka da udje :mrgreen:

Navodno danas bi trebao razgovarati sa Blekicem,vec je razgovarao sa Mirzom i dog su se,sad jos sa predsjednikom treba da se dog....

Hota se vec minimalno 5 godina vraca nazad,svaki prelazni rok se spominje evo ga nazad,sad je ko najblizi :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 30 jul 2010, 16:49

miky_hz je napisao/la:Evo Hote pred vratima,ceka da udje :mrgreen:

Navodno danas bi trebao razgovarati sa Blekicem,vec je razgovarao sa Mirzom i dog su se,sad jos sa predsjednikom treba da se dog....

Hota se vec minimalno 5 godina vraca nazad,svaki prelazni rok se spominje evo ga nazad,sad je ko najblizi :P
Ja sam mislio da se zezaju na našem forumu, al evo kako ti kažeš nešto je ozbiljnije :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”