PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Ado76
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Ado76 » 31 jan 2016, 19:32

Rinuka je napisao/la:Nemanja Vidic: Postoje kontakti..Nije nikakva tajna da mi je zivotna zelja obuci dres zelja..
I zavrsi karijeru,cim se probudio :lol: :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 31 jan 2016, 19:40

High je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la: ispade sad, crnogorci pricaju pravilnije srpsko-hrvatski nego bilo ko na balkanu :D
Za njih se kaže da su najtačniji što se tiče akcenata. Jeste da je to malo čudno, pogotovo nama, ali eto. :D
Najtacniji akcenat je u istocnoj Hercegovini. Samo mala opaska.

High

Post Postao/la High » 31 jan 2016, 19:43

Stone Island je napisao/la:
High je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la: ispade sad, crnogorci pricaju pravilnije srpsko-hrvatski nego bilo ko na balkanu :D
Za njih se kaže da su najtačniji što se tiče akcenata. Jeste da je to malo čudno, pogotovo nama, ali eto. :D
Najtacniji akcenat je u istocnoj Hercegovini. Samo mala opaska.
Očito da nisi Pranjkovića i Silića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 31 jan 2016, 20:13

-Raduje me prelazak u FK Sarajevo, ipak me najljepše uspomene vezu za Koševo. Obavili smo par treninga i ekipa me je odlično primila, što je meni od enormnog značaja. Prvenstveno zelim naglasiti da ću uraditi sve da opravdam povjerenje struke i navijača, na meni je da im dokazem da nisu napravili još jednu grešku u nizu. Nadam se da neće biti primorani uručiti mi otkaz na kraju sezone, koji ću inače masno naplatiti i iz Titove 38 izaći sa punom vrećom para, poručio je za naš portal Veldin Muharemović, novi igrač Sarajeva.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 31 jan 2016, 20:30

Nemanja Vidic nije zadovoljio struku zelja i nece potpisati ugovor.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 31 jan 2016, 21:50

Rinuka je napisao/la:Nemanja Vidic nije zadovoljio struku zelja i nece potpisati ugovor.
Toliko ga je to pogodilo, da se je odmah oprostio od fudbala :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 31 jan 2016, 21:53

- Jednom prilikom mi je jedan ugledni BH menadzer, rekao da je Sarajevo bolje od Partizana. To je vjerovatno i osnovni razlog zasto sam odbio potpisivanje profesionalnog ugovora sa crno-bijelim, te se odlucio da i ja budem ucesnik audicije koju organizuje FK Sarajevo, izjavio je ekskluzivno za nas portal Damjan Krajisnik.

Babovic: "Uslovi u Citluku su fenomenalni, jedva cekam da istrcim na premijerligaske livade."

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 31 jan 2016, 22:23

Una bella ragazza cammina tutti frutti bambina arriva piccolo FK Sarajevo Luca Toni per italysun.it

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 31 jan 2016, 22:59

Rinuka je napisao/la:Nemanja Vidic nije zadovoljio struku zelja i nece potpisati ugovor.
Otkrij forumskom auditoriju pravi razlog, nije proš´o audiciju Se(l)je Brajlovića, kad mu je ovaj dao 100€ nije pravilno reagovo. ;)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 31 jan 2016, 23:01

"Od malena sam sanjao da igram za Želja. Kod nas u Obali Slonovače nema golubova, a oduvijek sam sanjao da se bavim uzgojom golubova. Kada sam dobio ponudu da dođem na golubarnik Grbavicu odmah sam pristao. Moj san se ostvario.", rekao je Yaya Toure ekskluzivno za naš portal.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 31 jan 2016, 23:03

Gator je napisao/la:Una bella ragazza cammina tutti frutti bambina arriva piccolo FK Sarajevo Luca Toni per italysun.it
Unë jam i keq zotëri , unë nuk Bytyqi i njohur..unë shpresoj im shqiptar mjaft e mirë :lol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 31 jan 2016, 23:03

E vidis kakvi su oni,nedaju sansu jednom Vidicu velicini,i otjerase ga u penziju,a onakav igrac bio,steta :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 jan 2016, 23:05

Pitari gdje krijete svemirski brod ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 31 jan 2016, 23:05

hapuc je napisao/la:"Od malena sam sanjao da igram za Želja. Kod nas u Obali Slonovače nema golubova, a oduvijek sam sanjao da se bavim uzgojom golubova. Kada sam dobio ponudu da dođem na golubarnik Grbavicu odmah sam pristao. Moj san se ostvario.", rekao je Yaya Toure ekskluzivno za naš portal.
Dolazi i Robbie Keane, naime pošto je St. Patrick otjerao sve zmije iz Irske, Roy nikada nije imao priliku da se s njima intenzivno druži u prirodnom okruženju, sad kad dođe na Grbavicu imaće priliku da to čini više puta dnevno. Beckham poručuje: "Doš´o bi i ja, al već sam oženio je´nu."
Nullius in verba

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 31 jan 2016, 23:06

Vidic nije prosao sabljine visinske pripreme :rol:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 31 jan 2016, 23:10

Rinuka je napisao/la:Vidic nije prosao sabljine visinske pripreme :rol:
Jesi čuo nova Grbavica će na vrhu lijeve kule imat prostor za trenere, tzv. Sablja spot, a kad se ne igraju utakmice koristiće se kao Heliodrom.
Nullius in verba

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 31 jan 2016, 23:18

據來自波黑的門戶網站,茲夫耶茲丹·米西莫維奇將在未來幾天內取消與北京仁和合同,並前往薩拉熱窩,在那裡將與一個新的俱樂部,FK薩拉熱窩的合同。

Eto pitari, imate razloga za slavlje..

- FK Sloboda je u proteklim danima potpisala ugovore sa četvoricom novih fudbalera. Naime, riječ je o velikim pojačanjima na čemu je vlasnik čitave riznice kamiona i predsjednik jednog od najnetrofejnijih klubova iz BiH, mjesecima radio. Riječ je o krilnim fudbalerima Ognjenu Đelmiću i Miroslavu Stevanoviću, koji je bio izričita želja Azmira Husića; zatim desnom bočnom fudbaleru, nekadašnjem članu FK Željezničar i FK Čelik - Benjaminu Čoliću te naposlijetku i Senadu Husiću, iskusnom lijevom beku za kojeg je posve sigurno da će biti jedno od najvećih pojačanja lige. Napominjemo da se prije navedenih fudbalera, ekipi priključio i čuveni Amel Alibašić koji je trenutno i najveće pojačanje prelaznog roka, usput možemo slobodno reći i transfer bomba koja je odjeknula regionom a čija nam fudbalska karijera, inače, uopšte nije poznata (Hejteri će reći da je kamiJonomehaničar u Ameriki). Vlasnik čitave riznice kamiona i predsjednik jednog od najnetrofejnijih klubova iz BiH, nakon što je navijače FK Sloboda doveo u stanje opšte euforije, za naš portal je kratko i jasno poručio: "Kupit ću novi MANov kamion !"

High

Post Postao/la High » 31 jan 2016, 23:29

[youtube][/youtube]

26:01

Fatmir pomirio desnicu i radničku klasu. :urnebes: :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 01 feb 2016, 00:04

Tiho veceras, tiho kuknjava
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

High

Post Postao/la High » 01 feb 2016, 00:07

Evolution87 je napisao/la:Tiho veceras, tiho kuknjava
Sutra im je škola. Valjda šilje olovke i spremaju pernice. :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Asimdemineri, bvsic, jurisicduska, mma_hz i 27 gostiju.