I zavrsi karijeru,cim se probudioRinuka je napisao/la:Nemanja Vidic: Postoje kontakti..Nije nikakva tajna da mi je zivotna zelja obuci dres zelja..

I zavrsi karijeru,cim se probudioRinuka je napisao/la:Nemanja Vidic: Postoje kontakti..Nije nikakva tajna da mi je zivotna zelja obuci dres zelja..
Najtacniji akcenat je u istocnoj Hercegovini. Samo mala opaska.High je napisao/la:Za njih se kaže da su najtačniji što se tiče akcenata. Jeste da je to malo čudno, pogotovo nama, ali eto.jovanmaksimovic je napisao/la: ispade sad, crnogorci pricaju pravilnije srpsko-hrvatski nego bilo ko na balkanu
Očito da nisi Pranjkovića i Silića.Stone Island je napisao/la:Najtacniji akcenat je u istocnoj Hercegovini. Samo mala opaska.High je napisao/la:Za njih se kaže da su najtačniji što se tiče akcenata. Jeste da je to malo čudno, pogotovo nama, ali eto.jovanmaksimovic je napisao/la: ispade sad, crnogorci pricaju pravilnije srpsko-hrvatski nego bilo ko na balkanu
Toliko ga je to pogodilo, da se je odmah oprostio od fudbalaRinuka je napisao/la:Nemanja Vidic nije zadovoljio struku zelja i nece potpisati ugovor.
Otkrij forumskom auditoriju pravi razlog, nije proš´o audiciju Se(l)je Brajlovića, kad mu je ovaj dao 100€ nije pravilno reagovo.Rinuka je napisao/la:Nemanja Vidic nije zadovoljio struku zelja i nece potpisati ugovor.
Unë jam i keq zotëri , unë nuk Bytyqi i njohur..unë shpresoj im shqiptar mjaft e mirëGator je napisao/la:Una bella ragazza cammina tutti frutti bambina arriva piccolo FK Sarajevo Luca Toni per italysun.it
Dolazi i Robbie Keane, naime pošto je St. Patrick otjerao sve zmije iz Irske, Roy nikada nije imao priliku da se s njima intenzivno druži u prirodnom okruženju, sad kad dođe na Grbavicu imaće priliku da to čini više puta dnevno. Beckham poručuje: "Doš´o bi i ja, al već sam oženio je´nu."hapuc je napisao/la:"Od malena sam sanjao da igram za Želja. Kod nas u Obali Slonovače nema golubova, a oduvijek sam sanjao da se bavim uzgojom golubova. Kada sam dobio ponudu da dođem na golubarnik Grbavicu odmah sam pristao. Moj san se ostvario.", rekao je Yaya Toure ekskluzivno za naš portal.
Jesi čuo nova Grbavica će na vrhu lijeve kule imat prostor za trenere, tzv. Sablja spot, a kad se ne igraju utakmice koristiće se kao Heliodrom.Rinuka je napisao/la:Vidic nije prosao sabljine visinske pripreme
Sutra im je škola. Valjda šilje olovke i spremaju pernice.Evolution87 je napisao/la:Tiho veceras, tiho kuknjava
Trenutno korisnika/ca: Asimdemineri, bvsic, jurisicduska, mma_hz i 27 gostiju.