Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
joj Malika jes namazan 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Oni što nema nikakvog utemeljenja u sunnetu i Kur'anu je zabranjeno,i to je bid'at,odnosno novotarija.A sedmine i četeresnice su to i ništa više.Oko učenja dijelova Kur'ana se slažemo,neka prihvati ko šta hoće od dva mišljenja,ali uzimanje para za to je apsolutno zabranjeno.Opet oko plata se slažemo jer često pričam o tome sa lokalnim hodžom,koji mi je ujedno i prijatelj.Unofficialpage je napisao/la:Niti su zabranje niti obavezne. Kao što sam rek'o više vid običaja, to već kad hoćeš pa plati fino. Niti jedan hodža ti to neće reći da moraš radit, tvoja slobodna volja. To ne mora radit hodža već može neko iz porodice. Samo jednu činjenicu moramo zapamtit da i hodže moraju od nećeg živit i prehranit porodicu, plate su mizerne. Moraju ići na neka alternativna riješenja, ali koja on može da uradi. Ne može nešto radit za šta nema škole.AgentttB je napisao/la:Sedmine,četersenice,godišnjice nemaju apsolutno nikakve veze sa Islamskim propisima i to je također nešto što je zabranjeno.Pa čak i učenje određenih dijelova Kur'ana pred dušu mrtvog,je diskutabilno,odnosno učenjaci su se podjelili oko tog pitanja.Pa sad je samo pitanje ko će se kojem mišljenju prisloniti.Ali to je još jedan argument o neobaveznosti tih stvari koje se masni naplaćuju.Ali kao što gore neko iznad napisa,u Bosni je skupo i umrijeti.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Da mi je neko oženjen ovo rekao, pa a'e...al' ti...Virtu4l je napisao/la:Ma u oba slučaja si nayeb'o na kraju.mandraX je napisao/la:Ja mislim da čovjeku dođe jeftinija svadba sa 200+ zvanica, nego dženaza.

Ja sam se igrom slučaja doveo u vezu sa jednim od njih i samo ću ti reći da je tom trenutku za mene bio najbogatiji čovjek na svijetu. Tada sam imao 18-19 godina i to je bio moj prvi kontakt sa moćnim i bogatim ljudima. Bukvalno, nije znao sa koje strane mu više 'kaplje'.Unofficialpage je napisao/la:Samo jednu činjenicu moramo zapamtit da i hodže moraju od nećeg živit i prehranit porodicu, plate su mizerne. Moraju ići na neka alternativna riješenja, ali koja on može da uradi. Ne može nešto radit za šta nema škole.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
AgentttB je napisao/la:Oko učenja dijelova Kur'ana se slažemo,neka prihvati ko šta hoće od dva mišljenja,ali uzimanje para za to je apsolutno zabranjeno.

-
- Kontakt:
Pametni uce na greskama, a jos pametniji na tudjim greskama, Virtual izgleda spada u ove druge tako da je apsolutno u pravumandraX je napisao/la:Da mi je neko oženjen ovo rekao, pa a'e...al' ti...Virtu4l je napisao/la:Ma u oba slučaja si nayeb'o na kraju.mandraX je napisao/la:Ja mislim da čovjeku dođe jeftinija svadba sa 200+ zvanica, nego dženaza.![]()

- legenda reala
- Kontakt:
Pa ženio se onmandraX je napisao/la:Da mi je neko oženjen ovo rekao, pa a'e...al' ti...Virtu4l je napisao/la:Ma u oba slučaja si nayeb'o na kraju.mandraX je napisao/la:Ja mislim da čovjeku dođe jeftinija svadba sa 200+ zvanica, nego dženaza.![]()

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vazda sam znao udariti gdje bolimandraX je napisao/la:Da mi je neko oženjen ovo rekao, pa a'e...al' ti...![]()
![]()

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Opet?legenda reala je napisao/la: Pa ženio se on

A boli znači??Virtu4l je napisao/la: Vazda sam znao udariti gdje boli![]()

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Moram branitlegenda reala je napisao/la:joj Malika jes namazan

@AgentttB Slažem se, ali to nije veliki problem i ne treba nešto pretjerano energiej trošit da se to zabrani i svakako će vremenom nestati to, a da hodža kaže da neće da uči bilo bi milion jezika što neće, mislili bi da nešto ima protiv njih.

@virtu zavisi s kojim hodžom, neke imaju ali večina nema, i večina ih jedva sastavlja kraj s krajem.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Neka nam kaže i položio je bosanski s desetkom ako bude znao.Pegi10 je napisao/la:Nemoj ga vise zavrsit ce opet na aparatima. Nije jedini dijasporac sto ne zna dobro pricati bosanski jezik, samo sto je napravio gresku pa pitao pogresnog covjeka, a Cartman ga odavno ceka jos od otkrivanja bludnih radnji iz AustrijeQUARTERBACK je napisao/la:Ceka se Nerminovic s odgovorom kako se veli hot-dog po naški.

- legenda reala
- Kontakt:
Ja znam za dva puta, zar ima jošmandraX je napisao/la:Opet?legenda reala je napisao/la: Pa ženio se on![]()

Ja znam jednog ponasa se ko katolicki monah, živi u džamiji, ne vozi auto itd... dok znam jednog vozio SuperB eno neki dan vozi 120 na sat a6 pravi primjer.Virtu4l je napisao/la:Ja sam se igrom slučaja doveo u vezu sa jednim od njih i samo ću ti reći da je tom trenutku za mene bio najbogatiji čovjek na svijetu. Tada sam imao 18-19 godina i to je bio moj prvi kontakt sa moćnim i bogatim ljudima. Bukvalno, nije znao sa koje strane mu više 'kaplje'.Unofficialpage je napisao/la:Samo jednu činjenicu moramo zapamtit da i hodže moraju od nećeg živit i prehranit porodicu, plate su mizerne. Moraju ići na neka alternativna riješenja, ali koja on može da uradi. Ne može nešto radit za šta nema škole.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Vidi ove dvije lažovčine, pa ja kad na filmu vidim svadbu, odmah gasim film. Zato sam propustio neke od najvećih hitova na tu tematiku
Što rekla jedna naša forumašica, mandraX jel' te stid

Što rekla jedna naša forumašica, mandraX jel' te stid

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma šerijatski jarane, četiri je on zapiš'o.legenda reala je napisao/la:Ja znam za dva puta, zar ima jošmandraX je napisao/la:Opet?legenda reala je napisao/la: Pa ženio se on![]()

Namazan je to lik.

- legenda reala
- Kontakt:
Tvoje Crnogorsko vjenčanjeVirtu4l je napisao/la:Vidi ove dvije lažovčine, pa ja kad na filmu vidim svadbu, odmah gasim film. Zato sam propustio neke od najvećih hitova na tu tematiku![]()

Moja veza sa muftijom je bila malo drugačije prirode, legenda zna nešto više o tomeHeller je napisao/la:Ja znam jednog ponasa se ko katolicki monah, živi u džamiji, ne vozi auto itd... dok znam jednog vozio SuperB eno neki dan vozi 120 na sat a6 pravi primjer.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- schweinsteiger
- Kontakt:
@Otelo
Koju fifu igras?
Kao da sam zapamtio da igras PES,nesto kao da smo prije pricali o tome kako je PES bolji od fife
I kakvi su patchevi za tu fifu?
Kontam i ja kakvu fifu pocet ganjat,dojadio PES 2013,a nemam konfiguracije za 15ku
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koju fifu igras?
Kao da sam zapamtio da igras PES,nesto kao da smo prije pricali o tome kako je PES bolji od fife

I kakvi su patchevi za tu fifu?
Kontam i ja kakvu fifu pocet ganjat,dojadio PES 2013,a nemam konfiguracije za 15ku

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
Da nisi ko mali iso u Gluhu Bukovicu 

Nullius in verba
Imao je on nekih sličnih ispada.Heller je napisao/la:Da nisi ko mali iso u Gluhu Bukovicu

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.