Svaku utakmicu se mora ici dan ranije, katastrofa, nema sta.
Hvala ti i bujrum, vidimo se aBd, nadam se i ja da ce biti u prvih par kola
Moderator/ica: GracanicaAA
Svaku utakmicu se mora ici dan ranije, katastrofa, nema sta.
Jedina istina je da selo Gabela ima reflektore na stadionu, milijunska investicija, a "mega velikan" Zvijezda Gradacac nema, a klub star 100 godinaVivaLaStella je napisao/la: ↑19 jun 2024, 13:15Jel istina da, kada nema fudbala, reflektore okrenete prema selendri i koristite ko uličnu rasvjetu?![]()
Forza Seljačka Sloga, imaju ljudi reflektore![]()
Od Tuzle nema ništa. Oni vjerujem neće ni razmišljati o PL i nekom ekspresnom povratku.
Zašto ne bi razmišljali? Infrastrukturu imaju, dugova nema, poslože ekipu i sudije i rutinski uđu. Ne bih ja Tuzlu otpisivao, iskreno prvi favoriti, osim ako kamiondžija ne odluči da ih ugasi kao Salines u futsalu.RubikovaKocka je napisao/la: ↑19 jun 2024, 16:01Od Tuzle nema ništa. Oni vjerujem neće ni razmišljati o PL i nekom ekspresnom povratku.
Na to i aludiram i mislim da će tako i biti. Neće ih bukvalno ugasiti ali neće imati neke ambicije. No hajde, vidjeti ćemo šta će se izdešavati do početka.Truhlo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 16:04Zašto ne bi razmišljali? Infrastrukturu imaju, dugova nema, poslože ekipu i sudije i rutinski uđu. Ne bih ja Tuzlu otpisivao, iskreno prvi favoriti, osim ako kamiondžija ne odluči da ih ugasi kao Salines u futsalu.RubikovaKocka je napisao/la: ↑19 jun 2024, 16:01Od Tuzle nema ništa. Oni vjerujem neće ni razmišljati o PL i nekom ekspresnom povratku.
Budi siguran da savez neće gledati kroz prste, pa Mladost DK su izbacili jer nisu uradili reflektore u drugoj sezoni. Stupčanica mora uraditi još 1500 sjedećih mjesta, plus reflektore koji su obavezni od sezone 25/26 tj. prva sezona lige 10.BatistutA19 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 16:46Ma Tuzla ili ce to bit kraj tog kluba ili ce ici svim silama da udju ako odluce da udju sa Husicem ,ostali klubovi nemaju sta trazit .
Stupcanica i ako bi usla vjerujem da bi im savez dao godinu da igraju u Olovu ,ako ostanu igracki isti oni su favorit broj 1.
Celik ne vjerujem ni da ce ici na ulazak .
Ovo ostalo ne vidim iskreno nikog da moze uci ,jedno su zeljje navijaca a drugo realnost tu prije svega mislim na Jedinstvo,Zvijezdu,Buducnost i slicne klubove.
Azmir je samo na pocetku , prvih par mjeseci imao "zvanicnu" funkciju u klubu, nakon toga je tu ulogu prepustio ljudima kojim on vjeruje. Normalno da se on za sve pita i odlucuje, jer bez njega nebi mjesec dana sastavili u PL BiH.VivaLaStella je napisao/la: ↑19 jun 2024, 16:24Ja koliko znam kamiondžija je davno digao ruke od TC, zar je nije prepustio sinčini da se malo igra i glumi Raiolu
Ne bi uopšte licencu mogli dobiti, jer na svom područnom savezu nema stadiona sa reflektorima.
Vijeruj da ne znam to je onako pretpostavljam jer su prije davali svakom i Posusju i cak Mladosti dok je bila a moguce da je sad tako sto je po meni najpostenije i cak nedat igrat nikom na tudjem stadionu izuzev ono.ako tvoj trenutno ne moze .Licenca treba bit npr 5000 sjedecih mjesta,sektor za goste poseban ,reflektori itd ,ako nemas cao onda ove nize lige budes prvi a neces hajd u zadnju ligu a ne da baraz igra peti npr.Ima tu posla puno ali prvo trebaju ligu smanjit pa mozda posle ujedinit Federalnu i RS i bit kao Win liga a ovako ko god udje kanta za nabijanje ce bit.Truhlo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:10Budi siguran da savez neće gledati kroz prste, pa Mladost DK su izbacili jer nisu uradili reflektore u drugoj sezoni. Stupčanica mora uraditi još 1500 sjedećih mjesta, plus reflektore koji su obavezni od sezone 25/26 tj. prva sezona lige 10.BatistutA19 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 16:46Ma Tuzla ili ce to bit kraj tog kluba ili ce ici svim silama da udju ako odluce da udju sa Husicem ,ostali klubovi nemaju sta trazit .
Stupcanica i ako bi usla vjerujem da bi im savez dao godinu da igraju u Olovu ,ako ostanu igracki isti oni su favorit broj 1.
Celik ne vjerujem ni da ce ici na ulazak .
Ovo ostalo ne vidim iskreno nikog da moze uci ,jedno su zeljje navijaca a drugo realnost tu prije svega mislim na Jedinstvo,Zvijezdu,Buducnost i slicne klubove.
Frišak ti je primjer Krupa kojoj nisu dali licencu zbog stadiona, pa ušla Sloga Doboj.
Sve to ne znači da neće napadati i boriti se za ulazak, samo kažem koliko ima smisla da Stupčanica uđe u PL i igra svoje utakmice na 100 km udaljenom Bilinom polju ili recimo Jedinstvo da igra u Posušju ili Zenici, itd.
A i ne moraju valaBatistutA19 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:59
Poz i vama tuzlaci i sretno vam u Wwin ligi BiH na terenu i posebno van terena ,navratite nekad i ovde![]()
Pogotovo ove godine, vise ce provesti na podrucju TK-a nego na USK. Sedam klubova sa podrucja TK-a, ne znam da je ikad vise bilo sa jednog kantona.VivaLaStella je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:59A i ne moraju valaBatistutA19 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:59
Poz i vama tuzlaci i sretno vam u Wwin ligi BiH na terenu i posebno van terena ,navratite nekad i ovde![]()
Meni je zanimljivo kako se Jedinstvo čupa već godinama, iako bi od svih klubova najviše njima godilo ispadanje. Bar do neke stabilizacije kluba, po Čelikovom modelu.. čak ne moraju ići u zadnji rang. Svakako ti je lakše gostovati Bužimu, Sanskom Mostu, Kamengradu, nego Gradačcu, Srebreniku itd.
Pa ne bi nista dobili ako ispadnemo. Samo bi se raspalo tek sve. Ovako se nekako izvucemo, pa opet nadamo boljem. Svi vidimo da je ovo patnja, al da ispadnemo, ne bi se nikad vise ni vratili nazad. Nama nisu problem dugovanja pa da nas to nesto yebeVivaLaStella je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:59A i ne moraju valaBatistutA19 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:59
Meni je zanimljivo kako se Jedinstvo čupa već godinama, iako bi od svih klubova najviše njima godilo ispadanje. Bar do neke stabilizacije kluba, po Čelikovom modelu.. čak ne moraju ići u zadnji rang. Svakako ti je lakše gostovati Bužimu, Sanskom Mostu, Kamengradu, nego Gradačcu, Srebreniku itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.