Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
A po emni ko treba otići. To su sigurno Almunia, Andrej ( hvala na svemu ), ROsicky ( hvala i njemu na povredama), Denilson ( hvala što je najgori brazilac i nama zapao ), Nikolas ( hvala klocu na golovima koje je postigao )... Za ove igrače se može skupit nekih 20-tak ( max ) miliona... ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
- Kontakt:
Samo ce Gervinho mozda doci.GunnerS je napisao/la:Štoper će 99% doći, nešto sam u to siguran, Gervinho ili Hazard su tu, iako bih ja prije Hazarda al et... Falcao bi trebao doći ( ne znam, sve više i više se spominje pa... ) i to je to, dosta
Hazard 100% ostaje u Lilu, za Falcaoa ne vjerujem da ce Wenger dati vise od 30 miliona

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Za gervinha se spominje da je več potpisaoJimmy from the hood je napisao/la:Samo ce Gervinho mozda doci.GunnerS je napisao/la:Štoper će 99% doći, nešto sam u to siguran, Gervinho ili Hazard su tu, iako bih ja prije Hazarda al et... Falcao bi trebao doći ( ne znam, sve više i više se spominje pa... ) i to je to, dosta
Hazard 100% ostaje u Lilu, za Falcaoa ne vjerujem da ce Wenger dati vise od 30 miliona

A sta je sa onim mladicem da li je on potpisao za vas msm da se zove Oxlade Chamberlain
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Vjervatno, zaboravih da imamo TV-a , Djoroua i Kosniely ( il' več kako se pišeFaraon iz Visokog je napisao/la:Squillaci ce otic ako dodje stoper sigurno

Hazard je navijač Arsenala i kad tad će stići na Emirate, a mali Falcao kad je potpisiv'o ugovor klauzula mu je bila na 30 milja, dvije godine do kraja ugovora, ne vjerujem da bi ko htio više dati za njega.GunnerS je napisao/la:Za gervinha se spominje da je več potpisaoJimmy from the hood je napisao/la:Samo ce Gervinho mozda doci.GunnerS je napisao/la:Štoper će 99% doći, nešto sam u to siguran, Gervinho ili Hazard su tu, iako bih ja prije Hazarda al et... Falcao bi trebao doći ( ne znam, sve više i više se spominje pa... ) i to je to, dosta
Hazard 100% ostaje u Lilu, za Falcaoa ne vjerujem da ce Wenger dati vise od 30 miliona, Hazard, ja sam davno čitao da je potpisao predugovor sa Arsenalom ( wenger ga nagovorio, ofo-ono ), Falcao, jedini klub s kojim se spominje ( najviše ) je Arsenal, a on je izjavio jedino može otići u EPL

Gervinha ja računam kao domaćina,čekam samo da saznam koji broj nosi.

@GunnerS :Koscielny bolan.

@meho-medo: za tog malog čekamo službenu potvrdu, a tu je neDJe, oko Emirata se vrti.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ma biži ga hebi, trebao je promjenuti prezime, vidi i on da mu je **** pisati i izgovarat.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
sta bi reko SceznijuGunnerS je napisao/la:Ma biži ga hebi, trebao je promjenuti prezime, vidi i on da mu je **** pisati i izgovarat.

Rođen s tobom da budem
-
- Kontakt:
Ma kakav predugovor, vec bi se na nekoj ozbiljnijoj stranici napisalo. Izjavio je da zeli ostati u Francuskoj i sa Lillom pokusati nesto u ligi prvaka.GunnerS je napisao/la:Za gervinha se spominje da je več potpisaoJimmy from the hood je napisao/la:Samo ce Gervinho mozda doci.GunnerS je napisao/la:Štoper će 99% doći, nešto sam u to siguran, Gervinho ili Hazard su tu, iako bih ja prije Hazarda al et... Falcao bi trebao doći ( ne znam, sve više i više se spominje pa... ) i to je to, dosta
Hazard 100% ostaje u Lilu, za Falcaoa ne vjerujem da ce Wenger dati vise od 30 miliona, Hazard, ja sam davno čitao da je potpisao predugovor sa Arsenalom ( wenger ga nagovorio, ofo-ono ), Falcao, jedini klub s kojim se spominje ( najviše ) je Arsenal, a on je izjavio jedino može otići u EPL
Jimmy from the hood je lud.
Danas čitam izjavu Hulka, kaže otiš'o bi iz Porta jedino u bolji klub od istog.
Pitam se jesmo li bolji klub od Porta?!
Pitam se jesmo li bolji klub od Porta?!

Ma biži ih ... vidiš da nisu normalniFaraon iz Visokog je napisao/la:sta bi reko SceznijuGunnerS je napisao/la:Ma biži ga hebi, trebao je promjenuti prezime, vidi i on da mu je **** pisati i izgovarat.

@JFTH ti stvarno misliš da bi on ostao u Lillu i da bi odbio Arsenal ?!
@Arnelinho, ma jok...

Eden je za Arsenal isto što je Cesc za Barcu
Stim da će ovaj prvi prije doći u Arsenal, jer Arsenal može platiti potreban novac,da ne bi bilo uvrede, puno je manji.
@Gunn: Vidjet ćeš kad na kraju predje u City

Stim da će ovaj prvi prije doći u Arsenal, jer Arsenal može platiti potreban novac,da ne bi bilo uvrede, puno je manji.

@Gunn: Vidjet ćeš kad na kraju predje u City

Nje on tip igrača koji leti za lovom
Bar mi tako izgleda..

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Znate da Wenger nije htio kupiti Hazarda u Januaru da ne unisti sto je Lile gradio za titulu, pa valjda ima neki respekt od clanova odbora Lila i Hazarda..
Celik!3,2,2.
Ko? Brazilac?GunnerS je napisao/la:Nje on tip igrača koji leti za lovomBar mi tako izgleda..

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kad nam je smrdo dao gol i slavio pred našim navijačima i kad je Rosa zabio HSV-u u Hamburgu.
Što se tiče odlazaka nikako prodavati Rosickyog i Arshavina. Ja bih radije prodo onog parmaka Diabya.
Što se tiče odlazaka nikako prodavati Rosickyog i Arshavina. Ja bih radije prodo onog parmaka Diabya.
Od para koje bi dobili za Fabregasa i Nasrija dosta toga bi se moglo napraviti. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa mogo bi Usmanov kupiti novu jahtu i napraviti novi poslovni centar, Kroenke bi te pare mogao uložiti u bejzbol tim, Hill-Wood bi mogao napravit neku zakladu djeci itd. Upravu si ti.Saurman je napisao/la:Od para koje bi dobili za Fabregasa i Nasrija dosta toga bi se moglo napraviti.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.