PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
haha to to . 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
HAHAHA Tek sad ugledah , imaju Messi i Ronaldo 250 miliona je cijena
Pa dobro , 1/5 cijene se plati kaže , i platiš njegovu platu .. Kad skontam , nije to puno 
- Goalgetter
- Kontakt:
Financije za igrace 2. Fantasy Lige:
Napravio sam vam jedan dio financija, da imate uvid pred draft koji je u srijedu.

* Umjesto LoooA je JaskoJuve !
U financije NIJE uracunato:
- Transferi od 06.12.2012 (Ovi transferi vaze za 3. Sezonu Fantasy Lige, nisam ih mogao uracunati u ovom starom dokumentu, jer su se potpuno promjenile cijene igraca, TAKO DA SEBI MORATE SAMI SRACUNATI PRIJE DRAFTA KOLIKO IMATE NA RASPOLAGANJU)
- Premije za 2. Fantasy Ligu (Pozicija u ligi i najbolji strijelac)
NAPOMENA: Planirajte da cete od ovog svog novca kojeg posjedujete, morati platiti i plate igracima, budzet koji cete dobiti na pocetku sezone nije dovoljan da pokrijete sve plate igracima!
Napravio sam vam jedan dio financija, da imate uvid pred draft koji je u srijedu.

* Umjesto LoooA je JaskoJuve !
U financije NIJE uracunato:
- Transferi od 06.12.2012 (Ovi transferi vaze za 3. Sezonu Fantasy Lige, nisam ih mogao uracunati u ovom starom dokumentu, jer su se potpuno promjenile cijene igraca, TAKO DA SEBI MORATE SAMI SRACUNATI PRIJE DRAFTA KOLIKO IMATE NA RASPOLAGANJU)
- Premije za 2. Fantasy Ligu (Pozicija u ligi i najbolji strijelac)
NAPOMENA: Planirajte da cete od ovog svog novca kojeg posjedujete, morati platiti i plate igracima, budzet koji cete dobiti na pocetku sezone nije dovoljan da pokrijete sve plate igracima!
27.Kolo derbi vrha ljestvice u parama 
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Kakav derbi jesil ti normalan ? hahahaMikiHJ je napisao/la:27.Kolo derbi vrha ljestvice u parama
S tobom nema derbija.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
to ti je prvi sa vrha ljestvice(financijske)MikiHJ je napisao/la:a ko si ti
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nakon mnogo zahtjeva, ipak sam odlucio da vam izađem u susret i odradim i transfere, iako prvobitno nije bilo planirano
. Ovdje su uračunate plate igračima za narednu sezonu, svi transferi zaključno sa ovim Pesmaster vs MrHc, dalje premije i sve ostale nagrade za LIGU, kao i sve nagrade i premije za LP. Također uvrsten i iznos novog budzeta koji je ove sezone mnogo manji, samo 4 ekipa su dobile po 15 miliona (Milan, City, Arsenal i Newcastle), dok su ostale po 13mil.

Ukoliko mislite da nešto nije dobro odrađeno i da ima greška slobodno prijavite, pa da vidimo gdje bi mogao biti problem.

Ukoliko mislite da nešto nije dobro odrađeno i da ima greška slobodno prijavite, pa da vidimo gdje bi mogao biti problem.
- Goalgetter
- Kontakt:

U ovome su oduzete PLATE IGRACA za sljedecu sezonu !
Bude bio kakav pripremni turnirčić tipa europsko prvenstvo ?
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dajte ljudi link za prijavu za ligu, ja mislim da sam se prijavio za neku ligu koja je vec prosla 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Prijavio si se sad će te stavit na listu čekanja
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Vidim da vam uspjesno ide ova Fantasy liga,pa bi zelio da vam cestitam na trudu.
I naravno svaka cast @MrHc i @arelinho odlicno vam ide pisanje novina.
Visca el Barça ! Mes que un club !
hvala drugDesimaL je napisao/la:Vidim da vam uspjesno ide ova Fantasy liga,pa bi zelio da vam cestitam na trudu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Draft za 3. Sezonu Fantasy PES6 Lige
Pocetak danas u 22:00 h ● Draft ce biti obavljen na oficijelnoj FB grupi lige ●
Sistem drafta:
● Draft sistem 1 + 1 + 1 : U jedom krugu bira se po jedan igrac, ukupno imaju 3 kruga
● Izmedju svakog kruga slijedi 5 - 10 min. pauze
● Ukoliko nemozete prisustvovati draftu, mozete nekog zamoliti da za vas izabere igrace
● Draft ce se obaviti na oficijelnoj FB Stranici lige, jednostavno ce te glasati u prvom stausu tj. komentarisati
● Za svakog igraca kojeg kupite na draftu, morate platiti 1/5 od ukupne cijene + godisnja plata (10%)
● Svaki igrac ima 3 minute otkad dodje na red da izabere igraca, ako prodju te 3 minute, igrac se preskace
● Pripazite takodjer da ne uzmete igraca koji je vec izabran, inace je vas izbor nevazeci.
● Igrace koje dovede na draftu u svoj tim, moraju ostati u vasem timu minimalno do polusezone (14. kolo).
Redosljed drafta:
1. krug:

2. krug:

3. krug:

Igraci na draftu + njihove vrijednosti:

Danas nema spamanja na ovoj temi, sva pitanja postavite na oficijelnoj FB Grupi !
Pocetak danas u 22:00 h ● Draft ce biti obavljen na oficijelnoj FB grupi lige ●
Sistem drafta:
● Draft sistem 1 + 1 + 1 : U jedom krugu bira se po jedan igrac, ukupno imaju 3 kruga
● Izmedju svakog kruga slijedi 5 - 10 min. pauze
● Ukoliko nemozete prisustvovati draftu, mozete nekog zamoliti da za vas izabere igrace
● Draft ce se obaviti na oficijelnoj FB Stranici lige, jednostavno ce te glasati u prvom stausu tj. komentarisati
● Za svakog igraca kojeg kupite na draftu, morate platiti 1/5 od ukupne cijene + godisnja plata (10%)
● Svaki igrac ima 3 minute otkad dodje na red da izabere igraca, ako prodju te 3 minute, igrac se preskace
● Pripazite takodjer da ne uzmete igraca koji je vec izabran, inace je vas izbor nevazeci.
● Igrace koje dovede na draftu u svoj tim, moraju ostati u vasem timu minimalno do polusezone (14. kolo).
Redosljed drafta:
1. krug:

2. krug:

3. krug:

Igraci na draftu + njihove vrijednosti:

Danas nema spamanja na ovoj temi, sva pitanja postavite na oficijelnoj FB Grupi !
Ovaj transfer se ne moze ovako realizovati, jer od ove sezone cijena svih igrača koji su bili ispod 5 miliona, podignuta na iznos od 5 mil. Tako da je najmanja vrijednost za koji iznos može ići ovaj igrač 2.5 mil, pa ukoliko se odlučite da realizujete transfer pod ovim uslovima, napišite novi post.MikiHJ je napisao/la:Saha [QPR] ----------------------------->1,500,000 € [A.C Siena]
vrijednost: 1,500,000 €
Iznos premija za osvojena mjesta 1.lige:
Real Madrid 15.000.000
NY Red Bull 12.000.000
Newcastle 10.000.000
Arsenal 9.000.000
Juventus 8.000.000
Manchester City 7.000.000
Sampdoria 6.000.000
Bayern Munchen 5.000.000
PSG 4.000.000
River Plate 4.000.000
Najbolji strijelac: Rooney [Sampdoria] 4.000.000 €
Fair play (ekipa): Real Madrid 4.000.000 €
I za kraj najgrublja ekipa, onako da se zna
PSG [viKK]19 zuti i 3 crvena kartona
Real Madrid 15.000.000
NY Red Bull 12.000.000
Newcastle 10.000.000
Arsenal 9.000.000
Juventus 8.000.000
Manchester City 7.000.000
Sampdoria 6.000.000
Bayern Munchen 5.000.000
PSG 4.000.000
River Plate 4.000.000
Najbolji strijelac: Rooney [Sampdoria] 4.000.000 €
Fair play (ekipa): Real Madrid 4.000.000 €
I za kraj najgrublja ekipa, onako da se zna
hahaha, mesari , ne znam ni otkud toliko , ona 3 crvena sam mislim ja zaradio otkad sam došaoPadovan je napisao/la: I za kraj najgrublja ekipa, onako da se zna![]()
Inače , evo postave za sljedeću sezonu , onako da se zna

Klupa:Iraola, Chivu , Seedorf, Pienaar , Witsel , Kerzhakov , Zokora
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 17 jan 2013, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i Liverpoola

Dobra ekipa po imenima

Dobra ekipa po imenima
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.