FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Strauss
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Strauss » 30 jul 2010, 16:50

U kakvom je Hota stanju, gdje igra trenutno, kakva mu je forma, zna li iko???

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 30 jul 2010, 16:53

Strauss je napisao/la:U kakvom je Hota stanju, gdje igra trenutno, kakva mu je forma, zna li iko???
ovaj strauss je beg teski :D
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 30 jul 2010, 16:56

Strauss je napisao/la:U kakvom je Hota stanju, gdje igra trenutno, kakva mu je forma, zna li iko???
Kad smo igrali s Hapoelom ja ga vidio na AFH... malo se udebljao,nista strasno bio bi vam odlicno pojacanje ;)
Zadnja izmjena: Esii TM87, dana/u 30 jul 2010, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
1921-2011

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jul 2010, 16:57

34 god ima ,ja mislim u Iranu negdje da je proveo zadnju sezonu nakon toliko godina igranja u Austriji,ima ciste papire kolko znam...a formu mu nemozemo procjeniti dok ga nevidimo ugl nije odmarao neki duzi period da bi bio skroz van forme,ako je upola zadrzao ono znanje sto je nekad imao odlicno ce biti,mada nam je vezni red prepununjen sa njegovim dolaskom bi to bila strasna konkurencija,eventualno njegovim dolaskom ovaj Kojasevic moze ici vise prema naprijed jel je vec igrao u napadu te bi i sa tim kolko tolko nadoknadili mozda tog napadaca koji jos fali da bi mogli reci e to je to prava ekipa....
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 30 jul 2010, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 jul 2010, 16:58

majstor je hota,ako nista na turnirima je igro za nas nakon odlaska :) a sad da se vrati valjalo bi....moze i u vezu i u napad

joj imam jednu anegdotu s njim sjetih se :D :mrgreen: 8-)

Igro on tad u visockoj Bosni i izaso neki intervju s njim u "Sportu" i objavili su njegov broj mobitela tu...ne znam sta i kako..cuj broj tel. da izadje u novinama :roll: :roll: :|

A tad nam je bosna bila "veci" rival nego seljo koji je redovno u sredini tabele bio tih godina :lol: :lol: a bosna uvijek u vrhu i njihovi navijaci "Demoni" koji su na kosevo dolazili u velikom broju...jos se i dzeno uscuplic povrijedio u visokom :( ...biloje tenzija cesto s njima..

I fino ja taj broj okrenem..ono malo zajebancije..nisam nista prico :lol: :lol: kad poslije zove on na fixni kaze neko me zvao sa ovog broja :mrgreen: :lol: a stara se javila..kaze ma to djeca...pogrijesila..izvinite :lol:

sjecam se tog dobro..sta ce dijete od 6-7 god,sta zna...das mu vrecu od sto kila i odnese je :mrgreen: :lol:

P.s. Blekic reko da ce legende dobit posebne karte sa slikom... 8-) 8-) ....a ovim novinarima sto iz kontexta izvlace pricu o nemaru prema legendama..nek ih je sram

SARAJEVO SAMPION 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 30 jul 2010, 17:03

raja kad se vraća hairlija, koliko je dana prošlo? :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 30 jul 2010, 17:05

juventus 0244 je napisao/la:raja kad se vraća hairlija, koliko je dana prošlo? :D
Vraća se za dva dana
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jul 2010, 17:07

Utakmica 1. kola Premijer lige BiH između Sarajeva i Čelika, nakon prvobitne odgode za 11. avgust, ipak će biti odigrana 18.avgusta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 30 jul 2010, 17:31

miky_hz je napisao/la:Utakmica 1. kola Premijer lige BiH između Sarajeva i Čelika, nakon prvobitne odgode za 11. avgust, ipak će biti odigrana 18.avgusta.
O'kle ti to sad

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jul 2010, 17:47

rumbalija je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Utakmica 1. kola Premijer lige BiH između Sarajeva i Čelika, nakon prvobitne odgode za 11. avgust, ipak će biti odigrana 18.avgusta.
O'kle ti to sad

11-tog igra mlada reprezentacija tako da su u startu ovi odredili pogresan termin tako da su ga sad opet pomjerili za ovaj 18-ti

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 jul 2010, 17:54

Ocuvan,nove gume,radkape,malo vise kilometraze ali servisi vrseni redovno. 8-) :mrgreen:
P.S vozen po kvalitetnim putevima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 30 jul 2010, 19:30

Kako si krenuli moze bit da i iduce godine odigramo ovu utakmicu sa celikom :D a zna li kako izgledaju ovi novi dresovi gledao sam malo legeinu stranicu i onako volio bi kombinaciju bordo-bijela na pruge al vodoravne mislim da bi bilo mocno jer uvijek dosad smo imali jednobojne dresove mislim da ipak treba biti zastupljne obje klupske boje zar ne 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 30 jul 2010, 21:37

adnanhz je napisao/la:Kako si krenuli moze bit da i iduce godine odigramo ovu utakmicu sa celikom :D a zna li kako izgledaju ovi novi dresovi gledao sam malo legeinu stranicu i onako volio bi kombinaciju bordo-bijela na pruge al vodoravne mislim da bi bilo mocno jer uvijek dosad smo imali jednobojne dresove mislim da ipak treba biti zastupljne obje klupske boje zar ne 8-)
Dodji 8 augusta u Lukavicu i vidjet ces kakvi su !

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 30 jul 2010, 21:47

jel istina il se men' cini da cemo gledat sve tekme fcs na hayatu???
1946

Post Postao/la Avatar » 30 jul 2010, 22:03

Ne znam odakle tolika euforija pred pocetak prvenstva. Komsije ne mislite da vas provociram ali vama je 4-5 prvotimaca najboljih otislo' dok su dosle nepoznanice

Otisli:Skoro,muminovic,belosevic,maksumic ne znam ko jos :)

Dosli:Kojasevic,scepanovic,vucina,gutic i ne znam ko jos' :)

Znam da ce sad hrpa postova da sam kompleksas nisam ovo je moje misljenje.Prosle sezone ste bili cak i jaci nego ove sezone,svaki igrac koji vam je otisao je prvotimac je bio dok od pojacanja Kojasevic se moze izdvojiti kao pravo pojacanje ovo drugo su prinove sve da se popune rupe .
Pozdrav.

{Horde ZL@}1987
Kontakt:

Post Postao/la {Horde ZL@}1987 » 30 jul 2010, 22:30

Avatar je napisao/la:Ne znam odakle tolika euforija pred pocetak prvenstva. Komsije ne mislite da vas provociram ali vama je 4-5 prvotimaca najboljih otislo' dok su dosle nepoznanice

Otisli:Skoro,muminovic,belosevic,maksumic ne znam ko jos :)

Dosli:Kojasevic,scepanovic,vucina,gutic i ne znam ko jos' :)

Znam da ce sad hrpa postova da sam kompleksas nisam ovo je moje misljenje.Prosle sezone ste bili cak i jaci nego ove sezone,svaki igrac koji vam je otisao je prvotimac je bio dok od pojacanja Kojasevic se moze izdvojiti kao pravo pojacanje ovo drugo su prinove sve da se popune rupe .
Pozdrav.

kompleksas 8-) :mrgreen: :D

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 30 jul 2010, 22:44

Mourinhokilledbarca je napisao/la:jel istina il se men' cini da cemo gledat sve tekme fcs na hayatu???
I ako budu na Hayatu to ne znači da će mo ih gledati

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 30 jul 2010, 22:49

rumbalija je napisao/la:
Mourinhokilledbarca je napisao/la:jel istina il se men' cini da cemo gledat sve tekme fcs na hayatu???
Prijavio sam ti post. :mrgreen:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 jul 2010, 23:03

rumbalija je napisao/la:
pa takvi kao što si ti hvala Bogu da ne gledaju jer bi slike nestalo od tvoje zlobe i od tog koliko si grdan i glup!Gledaj ti svoju debilnu "meljotv" ionako je to program za mnogo pametne kao što si ti! :P
Sarajevo ljubavi moja!

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 30 jul 2010, 23:07

Gledat ce te je vi , posto vas vecina ne ide na gostujuce utakmice voljenih klubova nema vam druge nego da gledate FCS !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, Vanja8 i 46 gostiju.