Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovaj mali Vukovic je najveci potencijal u ligi.
Kakvi odroni od klubova, danas G. Rahić protiv Radnika iz Hadžića posjeta 900, duel ekipa iz donjeg dijela tabele.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Strasan je igrac ovaj Vukovic.
-
- Kontakt:
Najiskrenije se nadam da nas Jovo napusta na kraju sezone, idi majstore i ne osvrci se ziv bio!
Vukovic otkrice, buducnost kluba!
Lesinari glasniji od ultrasa!
Ove noci svako zna, titula je sa namaa….

Vukovic otkrice, buducnost kluba!
Lesinari glasniji od ultrasa!
Ove noci svako zna, titula je sa namaa….

- tutankamon1905
- Kontakt:
Bjeri bola, brini se kako cete ostat u ligi s trecom najskupljom momcadi u ligi..ne zamaraj se s ozbiljnim klubovimaMeraak1921 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 19:32Dinamo igra danas, Hajduk jucer igrao neki nisu jos stigli sa te tekme ..
Zrinjski je realno **** od kluba - Borac politicka prcija
Hdz protiv snsd-a
Može dati golova koliko hoće, i raditi šta god hoće, ali nekoliko puta sam to rekao, Jovo Lukić za mene nikada neće biti igrač!!
Bravo mali!!
Bravo mali!!
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- Bazinga12345
- Kontakt:
Vuković u ligi RS u čitavoj polusezoni dao dva gola. Ovdje u 2 tekme 2 gola, i to kakva. Dobar skauting.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Ma ima vise na onoj tribini od tih vasih prognoza. Kad naprave drugu tribinu i kad im se poprave uslovi imace i bolju posjetu
- SedrenikHz
- Kontakt:
Sje.bo sam se fkt da su 3. najskuplja ekipa u ligi..tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 19:40Bjeri bola, brini se kako cete ostat u ligi s trecom najskupljom momcadi u ligi..ne zamaraj se s ozbiljnim klubovimaMeraak1921 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 19:32Dinamo igra danas, Hajduk jucer igrao neki nisu jos stigli sa te tekme ..
Zrinjski je realno **** od kluba - Borac politicka prcija
Hdz protiv snsd-a
za naseg zeljkana ponizenje iskreno, materijalisti fuj.
Mora se dovest jos jedno 10 ak igraca i lici ce to na nesto, ali yebo to pobijedili su Reala
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Ako Borac osvoji ligu a hoce, realno nije nezasluzeno, pa slozili se mi s tim ili ne, jako disciplinovana ekipa pod palicon Vinka zna sta hoce bez prevelikih zvijezda super ekipa.
Čak je možda i penal bio.
Mislim da je Vidić uslovno dogovorio sa Slogom.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Ma nemoj. Imaš pamćenje ko zlatna ribica.Kakarot1946 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 19:46Ako Borac osvoji ligu a hoce, realno nije nezasluzeno, pa slozili se mi s tim ili ne, jako disciplinovana ekipa pod palicon Vinka zna sta hoce bez prevelikih zvijezda super ekipa.
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.
Nema ih 1000 na tribini, a igraju meč za titulu, kakav je ovo jad od kluba 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Ma ja mislio Borac kar'na, a Borac najbolju ekipu ima u drzavi..CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 mar 2024, 19:49Trebao si staviti manje kartona ovom podaniku savezovom zasili dzepDevedesetka je napisao/la: ↑10 mar 2024, 19:47Ala igraju ovi četnici oboriše mi tiket od 3 glave svaka cast

imaju najboljeg trenera to je sigurno, a imao ga je i Sarajevo koji ga je sutnuo bezveze, i dan danas kubure sa trenerima nakon sto otpustili Vinka nepravedno.Devedesetka je napisao/la: ↑10 mar 2024, 20:00Ma ja mislio Borac kar'na, a Borac najbolju ekipu ima u drzavi..CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 mar 2024, 19:49Trebao si staviti manje kartona ovom podaniku savezovom zasili dzepDevedesetka je napisao/la: ↑10 mar 2024, 19:47Ala igraju ovi četnici oboriše mi tiket od 3 glave svaka cast![]()
Peljto smradu jedan!
-
- Kontakt:
Smijesna odbrana Svinjskog
Bolje su igrali kad ih je vodio Rendulić. Ovo sada veze nema sa fudbalom.
- bagniadiluca
- Kontakt:
E moj Peljto....čist faul za žuti karton, al hajd idemo dalje
LETS GO FIGHTER
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, VolimBiH96 i 19 gostiju.