HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Lillard
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Lillard » 17 nov 2013, 16:40

jugend je napisao/la:U ovome kolu smo 100%-tni! Zrinjski , Široki i danas Vitez. Kao da smo za Vukovar igrali...
Daj samobaniraj se ono. Takve stvari nisu za foruma niti vidim sta radis s tim upisima :roll: .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 17 nov 2013, 16:52

Da li je istinit podatak da nam u 17 kola nije dosuđen niti jedan penal, a bilo bi zanimljivo vidjeti kako ostali iz vrha tablice stoje sa tim.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 nov 2013, 16:57

lenta crvena je napisao/la:Da li je istinit podatak da nam u 17 kola nije dosuđen niti jedan penal, a bilo bi zanimljivo vidjeti kako ostali iz vrha tablice stoje sa tim.
Istinit je.

Isto kao i podatak da smo vodeci po broju crvenih kartona, cak 5 u 17 kola :roll: .

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 17 nov 2013, 17:02

Lillard je napisao/la:
jugend je napisao/la:U ovome kolu smo 100%-tni! Zrinjski , Široki i danas Vitez. Kao da smo za Vukovar igrali...
Daj samobaniraj se ono. Takve stvari nisu za foruma niti vidim sta radis s tim upisima :roll: .
Takoje Lillard.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 17 nov 2013, 17:08

Jericho je napisao/la:
Edin_FMB je napisao/la:ako moze mala usluga, da mi neko napise prvih 11 zrinjskog koji najvise igraju i u kojoj formaciji igraju :D
svaku utakmicu se počelo u formaciji 4-2-3-1 i najčešće je to izgledalo ovako...
_____________Dujković______________
Brković___Radeljić___M.Aničić__Stojkić
_________Barišić____Muminović______
Simeunović______Đurić_________Crnov
________________Bekić______________
Vidi ja zaboravio Crnova.Juče sam ga proglasio igračem utakmice a danas ga zaboravio , e baš sam neki .....
Mea culpa,mea culpa.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 17 nov 2013, 20:19

U Vrapčićima se igrao Gradski derbi između Veleža i Zrinjskog.

Kadeti: FK Velež-HŠK Zrinjski 0:1

Kadeti Zrinjskog bili su bolji od svojih domaćina u Vrapčićima rezultatom 0:1. Strijelac pobjedničkog gola za Zrinjski bio je Sušić. Još treba istaknuti odličan udarac Miketeka koji je zaustavila vratnica.

Juniori: FK Velež-HŠK Zrinjski 0:0

I u juniorskoj koknkurenciji mladi Plemići su imali više od igre, pogodili su i dvije vratnice. Pred kraj susreta i Velež prijeti, ali golman Karačić odlično brani pokušaj domaćih tako da je rezultat ostao 0:0.

Juniori Zrinjskog jesenji prvaci

Juniori Zrinjskog su jesenji prvaci omladinske lige. Nakon remija sa Veležom o naslovu je odlučivao meč u Prijedoru između Rudara i Željezničara koji je završio kao i ovaj mostarski derbi 0:0, što je mlade Plemiće promoviralo u
jesenje prvake.

ČESTITKE MLADIM PLEMIĆIMA,SAMO NASTAVITE TAKO I DALJE.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 17 nov 2013, 20:21

liga nikad neizvjesnija,jucerasnjom pobjedom u prijedoru smo se opet ukljucili u borbu za titulu posebno kad se pogleda nas raspored na proljece :)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 nov 2013, 20:23

Da kazem da i pioniri dominiraju :D :D .

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 17 nov 2013, 20:43

werly je napisao/la:liga nikad neizvjesnija,jucerasnjom pobjedom u prijedoru smo se opet ukljucili u borbu za titulu posebno kad se pogleda nas raspored na proljece :)
Negdje sam pročitao da će slijedeće nedjelje ljestvica izgledati ovako :

1.Borac 35
2.Željo 35
3.Široki 33
4.Zrinjski 33
5.Sarajevo 33

Mada me ne bi začudilo da Olimpic dobije Borac koji je očito u silaznoj putanji a i ostali su bez Žiže za tu tekmu.U svakom slučaju vrlo zanimljivo a ja mislim i neizvjesno do zadnjeg kola.Mogao bi gradski derbi na proljeće biti prvi koji će odlučivati o konačnom poretku u vrhu ljestvice.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 nov 2013, 20:50

Na proljece raspored nam je tezak i to dosta. Ali mozemo sigurno pogurat jako 8-) !

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 17 nov 2013, 20:53

ma govorim zbog toga sto igramo utakmicu vise kuci,od vaznijih utkamica igramo protiv zelje olimpika i veleza u gostima,a protiv borca i sirokog kuci.nije lose :)

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 17 nov 2013, 20:54

Po svim pravilima zeljo ce da bude 1 na polusezoni , ima najlaksi raspored , samim tim je 1 favorit za titulu.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 17 nov 2013, 21:01

KrajPrice je napisao/la:Po svim pravilima zeljo ce da bude 1 na polusezoni , ima najlaksi raspored , samim tim je 1 favorit za titulu.
U nogometu nema pravila ,lako je pričati a kad krene tekma sve pada u vodu.bez obzira na formu neće ni vama biti baš lako sa Borcem .Koliko se sjećam oni tradicionalno igraju dobro na Grbavici.A ni Zrinju niste u Sarajevu dobili već godinama,pa onda gradski derbi sa pitarima a dolazi vam i Široki.Duga je sezona.

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 17 nov 2013, 21:59

zrinja05 je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Po svim pravilima zeljo ce da bude 1 na polusezoni , ima najlaksi raspored , samim tim je 1 favorit za titulu.
U nogometu nema pravila ,lako je pričati a kad krene tekma sve pada u vodu.bez obzira na formu neće ni vama biti baš lako sa Borcem .Koliko se sjećam oni tradicionalno igraju dobro na Grbavici.A ni Zrinju niste u Sarajevu dobili već godinama,pa onda gradski derbi sa pitarima a dolazi vam i Široki.Duga je sezona.
Pa dobro ako te utakmice ne dobijemo nismo ni zasluzili titulu , ali mislm da smo ekipa sa najvise pehova u historiji PL , kada se to sve poklopi na proljece mislim da nemamo konkurenta!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 17 nov 2013, 22:23

KrajPrice je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:
Pa dobro ako te utakmice ne dobijemo nismo ni zasluzili titulu , ali mislm da smo ekipa sa najvise pehova u historiji PL , kada se to sve poklopi na proljece mislim da nemamo konkurenta!
Ne znam šta podrazumjevaš pod pehovima.Ako misliš na manjak sreće,povrede i greške sudaca na štetu svoje ekipe e tu ove sezone ne može nitko s nama.Npr. evo ovako da nabrojim samo nešto što mi pada na pamet na prvu : protiv Viteza vodimo 0-1 do 90+ a onda primamo euro gol iz volea a da stvar bude gora gol nam je zabio naš junior koji igra gore.Protiv Čelika u Zenici nam isključe igrača zbog prigovora i ne dosude očiti penal (bdw koliko znam za nas nije sviran još nijedan penal) ali zato je dosuđen nepostojeći Olimpicu u 85 minuti u Mostaru kod našeg vodstva 1-0.Trenutno nam je povrijeđeno 5-6 igrača iz prvih 11.Kad ovome dodam da imamo utakmicu više u gostima mislim da Zrinja odlično stoji na ljestvici.

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 17 nov 2013, 23:42

Nisam mislio da utakmice i sudijske odluke , i mi smo dosta nesrece imali , na grbavici izgubimo 6 bodova ekipe ne predju centar , u zenici i na derbiju smo trebali dobiti itd..
Govorim za nase povrede kljucnih igraca , izostanaka Kvesica , Colica i Zolotica za nas je kljucni kostur ekipe.
A da ne govorim o jedno 8 utakmica koje smo poceli sa sastavom kakav nebi istrcao ni na treningu.

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 18 nov 2013, 00:12

Gdje bismo mogli isčupati ovaj podatak o penalima koliko ih je ko imao u ovih 17 kola?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 nov 2013, 00:13

lenta crvena je napisao/la:Gdje bismo mogli isčupati ovaj podatak o penalima koliko ih je ko imao u ovih 17 kola?
Jedino ako sam gledas rezultate kola, pogeldat cu ja sutra sve, sad nemam vremena.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 nov 2013, 15:03

Mostarci su protiv Rudara (2:0) stigli do vrlo važne pobjede, iako je Branko Karačić uoči utakmice bio u velikim problemima. Naime, Toni Pezo, Pero Stojkić i Velibor Đurić nisu konkurirali zbog ozljeda, Hrvoje Miličević zbog obveza u U21 reprezentaciji Hrvatske, dok je Karačić na klupi odlučio ostaviti Denija Simeunovića i Amera Bekića, koji su tijekom tjedna bili izvan trenažnog procesa - Simeunović zbog ozljede, a Bekić zbog obveza u U21 reprezentaciji BiH.

No, Zrinjski je ipak pobijedio i to usprkos činjenici što je od 11. minute igrao bez isključenog Zorana Brkovića, ali i što je vrlo rano zbog ozljede morao izaći Hrvoje Barišić.

- Uspjeli smo se oduprijeti mnogim stvarima i doći do vrijedne pobjede, koja je još vrjednija kada se zna da smo osamdeset minuta igrali s igračem manje, komentirao je nakon utakmice Karačić.
Junak Plemića u Prijedoru bio je dvostruki strijelac Mile Pehar, pomalo zaboravljeni ofenzivac koji je u proljetnom dijelu prošle sezone izgubio status standardnog igrača. Vrlo malo je igrao i ove sezone, budući da mu je utakmica u Prijedoru bila tek deseta, odnosno tek treća prvenstvena u kojoj je priliku dobio od prve minute.
- Sretan sam zbog golova, naravno, ali još sam sretniji što su nam oni donijeli važna tri boda, izjavio je Pehar.

- Na startu nije izgledalo dobro, tako da sam nakon isključenja Brkovića pomislio da je najvažnije da ostanemo neporaženi, dok sam u pobjedu počeo vjerovati nakon što smo poveli 1:0. Iako s igračem manje, osjetio sam da kontroliramo igru i da bismo mogli do tri boda, što nam je na kraju i uspjelo, dodao je Pehar.
S tri boda u Prijedoru Zrinjski je zadržao mjesto u vrhu ljestvice, ali i donekle nadoknadio bodove izgubljene na domaćem travnjaku protiv Olimpica (1:1), Veleža (0:0) i Sarajeva (1:1).
- Šteta zbog domaćih kikseva, jer smo sada mogli biti u još boljoj poziciji, ali u vrhu smo, što smo i priželjkivali. Do kraja jeseni nas čekaju još Zvijezda i Travnik, tako da sigurno možemo do novih šest bodova, iako se ne trebamo zavaravati da će nam biti lako, zaključio je Pehar.

Crveni karton Zorana Brkovića bio je već šesti za Zrinjski ove sezone. Počelo je onim Pere Stojkića u utakmici protiv Boteva (1:1), dok su u prvenstvu osim Brkovića crvene kartone dobili još Srđan Savić protiv Sarajeva (0:1), Ratko Dujković protiv Zvijezde (3:0) te Deni Simeunović protiv Željezničara (2:1) i Čelika (2:3)

Četrnaest bodova osvojio je Zrinjski u devet gostujućih utakmica (4-2-3), a zanimljivo da je toliko gostujućih bodova (4-2-9) osvojio u kompletnoj sezoni 2008./2009. u kojoj je, Dnevni list podsjeća, osvojio svoj drugi naslov prvaka

Kraj jeseni i za Barišića

Branko Karačić u Prijedoru zbog ozljeda nije mogao računati na Tonija Pezu, Peru Stojkića i Velibora Đurića, a novo ime na listi ozlijeđenih je i ono Hrvoja Barišića. Ponajboljem igraču Zrinjskog u posljednjih nekoliko utakmica stradao je gležanj, tako da je i za njega završen prvi dio sezone, budući da sigurno neće konkurirati za utakmice protiv Zvijezde i Travnika.

Treći karton za Aničića

Na velikim mukama bio je stručni stožer uoči utakmice protiv Rudara, a na još većim će biti uči Zvijezde. Naime, Karačić u posljednjoj domaćoj utakmici ove godine osim povećeg broja ozlijeđenih neće moći računati niti na dva kartonirana igrača - Zoran Brković je u Prijedoru dobio crveni karton, a Marin Aničić treći žuti.
Bit ce tesko protiv Zvijezde bez puno igraca, ali 3 boda su najbitnija!

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 18 nov 2013, 17:44

lenta crvena je napisao/la:Gdje bismo mogli isčupati ovaj podatak o penalima koliko ih je ko imao u ovih 17 kola?
Evo ja sam se malo potrudio i po mojoj evidenciji iako nisam siguran da je točna 100 % jer sam osobno tražio utakmicu po utakmicu ide ovako.

Znači prvo idu Penali Za onda Penali protiv,raspored idem po tabeli bodova.

1.Borac 2-0
2.Sarajevo 4-0
3.Željo 1-1
4.Široki 1-0
5.Zrinjski 0-1
6.Olimpic 1-0
7.Velež 1-0
8.Zvijezda 1-1
9.Čelik 0-2
10.Radnik 0-4
11.Vitez 1-4
12.Slavija 1-1
13.Mladost 2-1
14.Rudar 2-0
15.Travnik 1-3
16.Leotar 1-1

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.