Krajnc se vraca za mjesec dana, u januaru ce biti na raspolaganju taman da prodje pripreme s klubom i spremi se za februar kako treba
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Ostale su još dvije utakmice do pauze.
Prava je sreća da su Oreć, Šturm i Haskić izdržali skoro sve utakmice.
Za Haskića i Oreća nemamo zamjenu, a Šturmu je alternativa Domić koji je nešto između beka i stopera..a ni jedno ni drugo kad bolje skontaš.
Do proljeća očekujemo povratak Mahmića koji će biti dobra alternativa Oliveiri, Kranjca koji može pokriti Oreća, zatim povratak Dine Hasanovića.
Sigurno je da će se ekipa dodatno pojačati isključivo sa onim što sir Klaf bude želio. Čovjek ima odriješene ruke od strane Uprave.
Za Haskića i Oreća nemamo zamjenu, a Šturmu je alternativa Domić koji je nešto između beka i stopera..a ni jedno ni drugo kad bolje skontaš.
Do proljeća očekujemo povratak Mahmića koji će biti dobra alternativa Oliveiri, Kranjca koji može pokriti Oreća, zatim povratak Dine Hasanovića.
Sigurno je da će se ekipa dodatno pojačati isključivo sa onim što sir Klaf bude želio. Čovjek ima odriješene ruke od strane Uprave.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Klafuric vec radi na pojacanjima, ima par ciljanih igraca s kojima razgovara.mozak je napisao/la: ↑01 dec 2023, 23:08Ostale su još dvije utakmice do pauze.
Sto se Hasanovica tice nema ti njega do kraja sezone. Barem je tako rekao nedavno, vjerovatno ce imati jos jednu operaciju.
Samo da vas podsjetim da nam je bekovska linija ne tako davno bila Mesanovic, Civic i Urdinov 

19V22
Bisevac i Mesanovic

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Na pauzi odma odradit posao sa Orećom.
Ovako ga imamo do 6mj 2025, a već je zaslužio novi ugovor sa dosta boljim uslovima.
Momak može komotno igrati u ligama petice.
Možda bude najveći izlazni transfer bh Premijer lige u istoriji.
Ovako ga imamo do 6mj 2025, a već je zaslužio novi ugovor sa dosta boljim uslovima.
Momak može komotno igrati u ligama petice.
Možda bude najveći izlazni transfer bh Premijer lige u istoriji.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ante Marselinjo Petrovic

19V22
Nema se sta puno reci jer ste rekli sve.
Tim ima ponovo onu potrebnu sinergiju za uspjeh i to se osjeti u zraku.
Divno je biti Velezovac ovih dana..
RA kapa dole, pratim grupu od kraja osamdesetih i ne sjecam se da je ikada bilo ovako neprekidno navijanje svih 90 minuta u svakoj utakmici.
Pitam se od cega su im grla
p.s. imam malenu zamjerku sto nisu zadnjih 10 minuta podigli dedaru i zapad na noge sa VELEZ MOSTAR..
To je timu potrebno u situacijama kao veceras da izvuku posljednji atom snage i moraju imat osjecaj za to.
RA kapa dole, pratim grupu od kraja osamdesetih i ne sjecam se da je ikada bilo ovako neprekidno navijanje svih 90 minuta u svakoj utakmici.

p.s. imam malenu zamjerku sto nisu zadnjih 10 minuta podigli dedaru i zapad na noge sa VELEZ MOSTAR..
To je timu potrebno u situacijama kao veceras da izvuku posljednji atom snage i moraju imat osjecaj za to.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Momcima svaka cast i kapa dole, ovakvu ekipu, ekipu skuplju od tebe Bog zna koliko puta ostaviti bez ikakve prilike za 90 minuta zvuci nevjerovatno. Ante Orec i Ante Hrkac nevjerovatni su majke mi moje uz njih isto Bruno auuuuf. Idemo !!!!!!!!
Osim toga vrijeme je da se pravi kult i pjevanje himne pred početak utakmica. Ide još jedna tribina i to je motiv više jer ćemo imati akustičan stadion. Ja lično nisam fan ovih novijih pjesmica koje se puštaju, nemam ništa protiv ali nekako mi nisu pjevljive za raju na tribinama. Ili da se gura klasična 'rođeni' himna gdje bi uz neke prekide navijači pjevali određene dionice ili nešto slično smisliti. To se može vježbati uz RA pa da ostatak stadiona prati. Manijaci odavno imaju taj fazon, slično imaju i HZ. Kad pogledaš kakve su sve ceremonije kod klubova u svijetu samo kad daju gol, a o uvodu u utakmicu da ne pričam. Sigurno bi to podiglo moral kod igrača stepenicu više. Nekako to kod nas prolazi uz kokice, slabije je i ozvučenje... al realno nemamo taj intro u utakmicu.mostar_mo je napisao/la: ↑01 dec 2023, 23:42Nema se sta puno reci jer ste rekli sve.
E vjerujes li da ima godinu dana hocu to da napisem, ali sve kontam dok se jos niko nije sjetio onda raji odgovara hajmo ruke gore zapjevajmo svi. Isto mislim da bi himna isla najbolje uz izlazak igraca na teren. Eh sad je li to izvorna Rodjeni, rodjeni ili nekad druga. Licno bih najvise volio da je to pjesma Rodjeni- Sasa Djermanovic meni ubjedljivo najbolja, ali pjesama finih svakako imamo. Nek se neko i ovoga dotakao.JimmyPage je napisao/la: ↑02 dec 2023, 00:43Osim toga vrijeme je da se pravi kult i pjevanje himne pred početak utakmica. Ide još jedna tribina i to je motiv više jer ćemo imati akustičan stadion. Ja lično nisam fan ovih novijih pjesmica koje se puštaju, nemam ništa protiv ali nekako mi nisu pjevljive za raju na tribinama. Ili da se gura klasična 'rođeni' himna gdje bi uz neke prekide navijači pjevali određene dionice ili nešto slično smisliti. To se može vježbati uz RA pa da ostatak stadiona prati. Manijaci odavno imaju taj fazon, slično imaju i HZ. Kad pogledaš kakve su sve ceremonije kod klubova u svijetu samo kad daju gol, a o uvodu u utakmicu da ne pričam. Sigurno bi to podiglo moral kod igrača stepenicu više. Nekako to kod nas prolazi uz kokice, slabije je i ozvučenje... al realno nemamo taj intro u utakmicu.mostar_mo je napisao/la: ↑01 dec 2023, 23:42Nema se sta puno reci jer ste rekli sve.
19V22
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kaakav je osjećaj
Kako bi bilo dobro nekako 6 boba jos uzeti do polusezone, auuh.

Kako bi bilo dobro nekako 6 boba jos uzeti do polusezone, auuh.

Ti si naša ljubav jedina!
Idemo utakmicu po utakmicu!
Znamo u prošlosti koliko smo muke imali na Grbavici.
Od suđenja do sakrivanja lopte.
Smiriti doživljaj i okrenuti se samo sebi.
Navijati za svoj klub bez navijačkih grešaka.
Ne zaboravimo da smo pod nadzorom do kraja prvenstva.
Samo dlanovi, pjesma i navijanje.
Bitno je nastaviti sa skupljanjem bodova.
Ukoliko bude iznad 1 boda, bit će fantastično!
Znamo u prošlosti koliko smo muke imali na Grbavici.
Od suđenja do sakrivanja lopte.
Smiriti doživljaj i okrenuti se samo sebi.
Navijati za svoj klub bez navijačkih grešaka.
Ne zaboravimo da smo pod nadzorom do kraja prvenstva.
Samo dlanovi, pjesma i navijanje.
Bitno je nastaviti sa skupljanjem bodova.
Ukoliko bude iznad 1 boda, bit će fantastično!
Sta mislite onako bezveze cisto za rotacije o Krpicu i Jasarevicu iz Zelje?
19V22
Mislim da Klafurić neće dovoditi igrače iz naše lige,za rotaciju je bolje da igra Puce već Krpić.Pojačanja nama trebaju sada jer smo i dobroj prilici da se izbori Evropa.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ma onako mi padose na pamet kao neka solidna rijesenja za uci s klupe i zamijeniti Haskica i jednog od bekova, a vjerovatno igraju za socijalu tamo. Svakako da ne treba dovoditi igrace iz odron ekipe koja pored Tuzle izgleda kao fk Blagaj, ali onako eto padose mi na pamet dok sam tekmu gledao.
19V22
Evo ovaj mladi Garčevic iz Tuzla City sto je prošlo kolo dao go pitarima, mogao danas dati Želji go iz dvije situacije, veliki je talenat i mislim da ga treba pokupit u zimu...Što se tiče Krpica bezveze ga je dovoditi kad o
Imaš potencijal u Puci, a što se tiče Jašarevica nije loš, ali mislim da Klaf ima druge opcije.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.