Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ništa, Hazard/Gervinho ( mogu obojica ), Samba/Cahill, Falcao/Benzema... Mogla bi se anketa postavit koga bi najviše voljeli, šta mislite ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
GunnerS je napisao/la:Ništa, Hazard/Gervinho ( mogu obojica ), Samba/Cahill, Falcao/Benzema... Mogla bi se anketa postavit koga bi najviše voljeli, šta mislite ?!

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Valjal ova anketa, iako meni nije jasno kako ja ne mogu glasat al et... :/
jel samo meni ova anketa nije uredu il je svima tako ? sad nema falcao a glasao sam za njeg maloprije
i 2 puta svaki igrac
edit-sad je nema nikako

edit-sad je nema nikako

Zadnja izmjena: jasmin256, dana/u 14 jun 2011, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
- Nail for Real
- Kontakt:
Napio se @Monolog opasno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma nije do Monologa nego do mene, kako god da napišem, stavi mi 3 puta isto ime, pa 2 puta, nikako samo jednom, a ukucano jednom... Pa opet obrišem, pa stavim, pa opet isto... :/ Nije mi ba nikako jasno kako to ?!

Nisam u toku, ali probaj poslati meni na PP šta želiš na anketi, pa ću ja pokušati objaviti.GunnerS je napisao/la:Ma nije do Monologa nego do mene, kako god da napišem, stavi mi 3 puta isto ime, pa 2 puta, nikako samo jednom, a ukucano jednom... Pa opet obrišem, pa stavim, pa opet isto... :/ Nije mi ba nikako jasno kako to ?!![]()
Mada nisam ništa bolji od Monologa...po pitanju cuganja.

edit: eto anketice.

Vom Jäger zum Gejagten
Evo ankete, nadam se da je dobra, mislim, stavio sam ( geronimo nekako uspio ) one igrače koji su se do sada spominjali u medijima. Anketa traje do poečtka prelaznog roka tako da nečete moći varati
hehe...

Gunners izivinjavam se za onu ispalu sa japancem od danas
Hebo sebe,nisam video dobro,nego ko majmun zatcao da objavim "famozni prelazak"
.
Nego sam hteo da pitam,ima li u Arsenalovoj skoli nekih "bisera" sto se kaze,posto su kolko znam bili ponzati po tome,da li ima igraca koji ce u narednih 2-3 godine da udju u prvi tim,a da su dosta "jaki" trenutno u svojim kategorijama?

Nego sam hteo da pitam,ima li u Arsenalovoj skoli nekih "bisera" sto se kaze,posto su kolko znam bili ponzati po tome,da li ima igraca koji ce u narednih 2-3 godine da udju u prvi tim,a da su dosta "jaki" trenutno u svojim kategorijama?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Miquel,JayThomas,Eastmond,Frimpong i Afobe su sigurno takvi ,da će u nadolazećim sezonama biti stubovi Arsenala.Onog Bolivijca se ne mogu da sjetim i onaj brazilac je isto solidan.Tribalian je napisao/la:Gunners izivinjavam se za onu ispalu sa japancem od danasHebo sebe,nisam video dobro,nego ko majmun zatcao da objavim "famozni prelazak"
.

Al' posebno Thomas, ako mene pitaš.

Edit:Galindo i Wellington-bolivijac i brazilac, a zaboravih i Lansbury-a.
Samo još uvijek stojim iza toga, J.Tomas je nenadj.ebiv u toj ekipi.

Ovo je ,moj famozni, JET

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 14 jun 2011, 02:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Arnelinho,ja sam pre par godina pomislio u jednom trenutku kad je Arsenal imao odredjeni broj mladih igraca,da u Engleskoj sem njih niko titulu nece videti barem 5 godina,a ono ispade
Valjda ce ti momci koji nadolaze promeniti nesto.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Fali Engleza, to je očito...mada mene niko ne sluša...Tribalian je napisao/la:Arnelinho,ja sam pre par godina pomislio u jednom trenutku kad je Arsenal imao odredjeni broj mladih igraca,da u Engleskoj sem njih niko titulu nece videti barem 5 godina,a ono ispade![]()
A ova generacija je talentirana, iz nje je i Jack Willshire ...al' ja ,nekako,vjerujem da će Jay uskoro dobiti šansu i u prvoj ekipi, jer momak je nevjerovatan. Pit'o si za igrače ,koji će za 3-4 sezone biti nosioci Arsenala, al' od sl. sezone ja očekujem Rya da zaigra u prvoj postavi i da dobije zapaženiju ulogu, kao Willshire ove sezone.

- Megamon
- Kontakt:
Arsenal are stepping up their interest in Blackburn Rovers defender Chris Samba, skysports.com understands.
Gunners boss Arsene Wenger has made defensive reinforcements one of his top priorities this summer and he is eyeing a move for Samba.
Wenger is thought to be a fan of the Congo stopper and sees him as the right man to add a bit of power to the Gunners' rearguard.
Arsenal are believed to have made an enquiry for Samba during the January transfer window and now Wenger is keen to rekindle their interest.
Arsenal lost out to Manchester United for Samba's Blackburn team-mate Phil Jones and Wenger has now focused his attention on Samba, who is under contract until 2015.
Blackburn would be loathe to lose both Jones and Samba, but they could find it hard to reject Arsenal's overtures should they make a bid for the 27-year-old with Samba thought to be interested in a move to the Emirates.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Nemoj Bogat' da opet nam budu mladi igrači stubovi Arsenala, neka nama bude stup Nasri, Cesc, RVP, TV, Wilshere ( jer stasao je u pravog igrača, što mentalno, što psihički ), Walcott, a ne igrači koji će tek dolazit iz akademijeArnelinho je napisao/la: Miquel,JayThomas,Eastmond,Frimpong i Afobe su sigurno takvi ,da će u nadolazećim sezonama biti stubovi Arsenala.Onog Bolivijca se ne mogu da sjetim i onaj brazilac je isto solidan.![]()
Al' posebno Thomas, ako mene pitaš.![]()

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Megamon
- Kontakt:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Jao, jao ja mu frizure. Zayebo je i Sagnu.

Da Bog da bio najružnije stvorenje al da će pravit dar-mar po toj lijevoj strani

Zar ne podsjeća naBosco je napisao/la:Jao, jao ja mu frizure. Zayebo je i Sagnu.Dobar je igrač, ali nadam se da kad dođe u Arsenal da će prva stvar koju uradi bit da ošiša onaj užas na glavi.

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.