Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Realno po imenima ste kandidati za titulu, ali cini se da nesto ne stima. Sad je li do Mirze ili do koga vec....
lezVe do bagro
Prijavljuj,zar jos pises!
Ja argumentovano tvrdim da si ti na pojedinim temama skrabao,dalje se ne bih zamlacivao sa tobom,a da si tuzibaba i te kakva si cim ti ponestane spike odmah prijava,smijesan lik postajes! Ja bih ovim putem pozelio srecu nasim momcima da se trgnu i krenu onim putem kojim su navikli da idu,znaci ka uspijehu!
Lažeš kao i obično. A igrači koji bojkotuju klub su baš zaslužili podršku.starina je napisao/la:Prijavljuj,zar jos pises!Ja argumentovano tvrdim da si ti na pojedinim temama skrabao,dalje se ne bih zamlacivao sa tobom,a da si tuzibaba i te kakva si cim ti ponestane spike odmah prijava,smijesan lik postajes! Ja bih ovim putem pozelio srecu nasim momcima da se trgnu i krenu onim putem kojim su navikli da idu,znaci ka uspijehu!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Cekamo taj izvjestaj. Hugo je bio promasio prazan gol kako pisu, i Hadzic imao slicnu sansu, sve to u drugom p.v., tako da je garant i do igraca sto se nisu trznuli ranije, a Mirza se nesto naglo predomislio.
Treba se ovo i nama desiti nekada, da znamo gdje smo.
A ti si momak izgleda zalutao ovdje. Drina ti je negdje nize na listi PL tema.
Samo lovacke price eskaliraju tako ambiciozno. Istina bi trebala biti dovoljna. Malo malo pa bi bilo da nogom nije stao nigdje na terenu, ima krila, letio preko terena, znojio se red bull i prdio grmljavinu.7aprildomemoj je napisao/la:Pa i sa toliko godina je igračina za vaše manekeneMokroguz je napisao/la:Ili 35, ili 36, ili mozda i 37![]()
![]()
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- PitarBordo
- Kontakt:
Mancini je haman neki klinjo... Jedino objašnjenje, elem nejse nešto ozbiljno škripi u Olimpicu, a mislim da je to čičkovog ulja, jednostavno nije neko ko može da evoluira zajedno s ekipom tj. nije za "duže staze"... A sezona je opasna... mnogo ispada...
Samo Saraj'vo.
Ko bolan bojkotuje klub,de se ohavizaj malo!Svaki klub ima padove i uspone tako i ovaj,navijaci su tu da ih izdignu a ne srozavaju,ja bar tako mislim izvini ako sam glup jbg!Stara garda sam navijaca i znam za sta sluze isti,ja cu uvijek uz tim pa u ponor ako treba,ti isti su donijeli prvu titulu klubu,nije moguce da su zaboravili igrat naprasno,trenutno stanje nije dobro ali vjerujem da ce se izdic iznad svega!Tebi i takvima zelim srecu u zivotu jer vidim da ce vam trebat sa takvim razmisljanjem!Ja uvijek pozitivu volim u svom okruzenju,al slabo da je ovdje ima!
Veze ti nemaš. Sam je predsjednik izjavio da ga bojkotuju a tim i klub bojkotuju. I nemoj više priče za malu djecu pričati.starina je napisao/la:Ko bolan bojkotuje klub,de se ohavizaj malo!Svaki klub ima padove i uspone tako i ovaj,navijaci su tu da ih izdignu a ne srozavaju,ja bar tako mislim izvini ako sam glup jbg!Stara garda sam navijaca i znam za sta sluze isti,ja cu uvijek uz tim pa u ponor ako treba,ti isti su donijeli prvu titulu klubu,nije moguce da su zaboravili igrat naprasno,trenutno stanje nije dobro ali vjerujem da ce se izdic iznad svega!Tebi i takvima zelim srecu u zivotu jer vidim da ce vam trebat sa takvim razmisljanjem!Ja uvijek pozitivu volim u svom okruzenju,al slabo da je ovdje ima!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Jedini klinjo si ti ovdje. Svaki post ti je čičkovo ulje. Jeli ti nešto Mirza ostao dužan pa ga tako nazivaš?PitarBordo je napisao/la:Mancini je haman neki klinjo... Jedino objašnjenje, elem nejse nešto ozbiljno škripi u Olimpicu, a mislim da je to čičkovog ulja, jednostavno nije neko ko može da evoluira zajedno s ekipom tj. nije za "duže staze"... A sezona je opasna... mnogo ispada...
Pa sta cu vidim imam posla ovdje sa malom djecom!Ocito sam preskocio price za obdaniste jbg,moja greska nece se ponovit!Vidim ti sve znas,samo nastavi sveznajuci mi te pratimo!Odoh se druzit sa normalnom rajom,ovi prepametni su ispod mog nivoa!
Dobro je, nemojte trositi svje vrijeme ni jedan ni drugi, ne treba nikome rasprava. Trebamo se malo smiriti.
@Mancini dragi, da te zamolim da ne ides na tudje teme fudbala barem neko vrijeme, ljudi ce normalno htjeti doci na nasoj temi se raspravljati ako im dajemo motiv.
@Mancini dragi, da te zamolim da ne ides na tudje teme fudbala barem neko vrijeme, ljudi ce normalno htjeti doci na nasoj temi se raspravljati ako im dajemo motiv.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Danas licno pisao kako Mirza treba podnijet ostavku,vid mu sad spike samo nek se svadja ba!Mancini je napisao/la:Jedini klinjo si ti ovdje. Svaki post ti je čičkovo ulje. Jeli ti nešto Mirza ostao dužan pa ga tako nazivaš?PitarBordo je napisao/la:Mancini je haman neki klinjo... Jedino objašnjenje, elem nejse nešto ozbiljno škripi u Olimpicu, a mislim da je to čičkovog ulja, jednostavno nije neko ko može da evoluira zajedno s ekipom tj. nije za "duže staze"... A sezona je opasna... mnogo ispada...
Mokroguz o cemu ja pisah maloprije,al ja lazem jbg!Poz drug i sretno!
Kakve veze ima veze ima to sa kompleksima pitara prema Mirzi Varešanoviću? On je odgovoran za lošu igru i rezultate u ovoj sezoni. Kompleksi prema njemu su druga stvar.starina je napisao/la:Danas licno pisao kako Mirza treba podnijet ostavku,vid mu sad spike samo nek se svadja ba!Mancini je napisao/la:Jedini klinjo si ti ovdje. Svaki post ti je čičkovo ulje. Jeli ti nešto Mirza ostao dužan pa ga tako nazivaš?PitarBordo je napisao/la:Mancini je haman neki klinjo... Jedino objašnjenje, elem nejse nešto ozbiljno škripi u Olimpicu, a mislim da je to čičkovog ulja, jednostavno nije neko ko može da evoluira zajedno s ekipom tj. nije za "duže staze"... A sezona je opasna... mnogo ispada...
Ja veoma rijetko idem na tuđe teme.Mokroguz je napisao/la:Dobro je, nemojte trositi svje vrijeme ni jedan ni drugi, ne treba nikome rasprava. Trebamo se malo smiriti.
Podignem sebi pritisak i boli me glava zbog nesposobnjakovića. Fuj!
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN
ALLAHRAZOLA I TEBI BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN.lupus je napisao/la:BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN
Allah razi olsun, i vama bajram serif mubarek olsun 
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mokroguz je napisao/la:Mislim da je Karic talentovan, to sto mu nedostaje je da se odluci brze pred protivnickom golu. Mada Borac je parkirao autobus pa tesko naci pravu opciju, ali treba zato ranije sutati i ne misliti previse.[...]
To je to, samo nek' se puca, pravit ce se sanse svakako. Nisu eurogolovi nastali od pazljive igre.[...]Nakon pet postignutih golova u manje od devet minuta igre protiv Wolfsburga, Robert Lewandowski je vidno bio uzbuđen i sretan, izjavivši da je samo nastavio da šutira bez razmišljanja.[...]
Mislim da to i Rascicu treba.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- 7aprildomemoj
Na ovom forumu ionako imaju 3 fana VukovaMokroguz je napisao/la:Cekamo taj izvjestaj. Hugo je bio promasio prazan gol kako pisu, i Hadzic imao slicnu sansu, sve to u drugom p.v., tako da je garant i do igraca sto se nisu trznuli ranije, a Mirza se nesto naglo predomislio.
Samo lovacke price eskaliraju tako ambiciozno. Istina bi trebala biti dovoljna. Malo malo pa bi bilo da nogom nije stao nigdje na terenu, ima krila, letio preko terena, znojio se red bull i prdio grmljavinu.7aprildomemoj je napisao/la:Pa i sa toliko godina je igračina za vaše manekeneMokroguz je napisao/la:Ili 35, ili 36, ili mozda i 37![]()
![]()
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.