čuj pucgio10 je napisao/la:Ma sa kabadahijama ili bez njih, na jarčeve rogove se ne može bez puške
Kad čuješ sa tribina, eno ga Osim, puc Bleki, puc
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bacaće u Panonsko i to sa PingeChinaglia je napisao/la:stiže Pastrmka maximalno nabrijan nakon što odradi par Čehinja, Argentinki, Italijanki u svojim apartmanima, napravit' će belaj, možda prevrnut' poneki kontejner, pošto kod nas ne mogu bacat' auta u more i završit' u MUP-u
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Šta ja znam kako ste je vaspitali. Možda bude i ono "poćeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaj kozeeeeeeee eno Osima" 
Ja te volim, volim Željo..
a moguće brato, lud je PastrmkaHeller je napisao/la:Bacaće u Panonsko i to sa PingeChinaglia je napisao/la:stiže Pastrmka maximalno nabrijan nakon što odradi par Čehinja, Argentinki, Italijanki u svojim apartmanima, napravit' će belaj, možda prevrnut' poneki kontejner, pošto kod nas ne mogu bacat' auta u more i završit' u MUP-u
jel me neko zeza il sam procito kako ce doci 2 busa ovih barbikica sto ih nema ni 30 iza gola ?

SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Cuj s puskom
siguran sam da bez nozeva i sjeciva ne krecete na put
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
MostarskiAntifasist
- Kontakt:
Treba prvo pomest brabonjke s mentalitet tribine. Evo dvoumim se da pošaljem onog jarca pič.ki što uređuje ultra style. Baš me zanima njezin odgovorgio10 je napisao/la:Šta ja znam kako ste je vaspitali. Možda bude i ono "poćeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaj kozeeeeeeee eno Osima"
Solar neznam care šta ti pratiš ali nismo odradili gostovanje ispod 100 ljudi. Vas nema ni na otoci je.bote. evo naveo sam zašto niste smjeli. Dva rizika
14.02.1945
-
wienultras
- Kontakt:
prepali se mehmeda iz 8b..MostarskiAntifasist je napisao/la:Treba prvo pomest brabonjke s mentalitet tribine. Evo dvoumim se da pošaljem onog jarca pič.ki što uređuje ultra style. Baš me zanima njezin odgovorgio10 je napisao/la:Šta ja znam kako ste je vaspitali. Možda bude i ono "poćeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaj kozeeeeeeee eno Osima"
Solar neznam care šta ti pratiš ali nismo odradili gostovanje ispod 100 ljudi. Vas nema ni na otoci je.bote. evo naveo sam zašto niste smjeli. Dva rizika
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
gdje cete bolan vi nekog prozivat za gostovanjaMostarskiAntifasist je napisao/la:Treba prvo pomest brabonjke s mentalitet tribine. Evo dvoumim se da pošaljem onog jarca pič.ki što uređuje ultra style. Baš me zanima njezin odgovorgio10 je napisao/la:Šta ja znam kako ste je vaspitali. Možda bude i ono "poćeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaj kozeeeeeeee eno Osima"
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 15 sep 2014, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel' jos nose bijele carapice?ANTIFA ! je napisao/la:Prevazisli smo tu temu o Fukarama to su misevi nema vecih oni i njihova braca Robijaši![]()
Sto kaze Antifasist 2 busa mostarskog ološa vam dolazi sakrivajte se u podrume tuzlanski garibi
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Vas nema ni na otoci je.bote. evo naveo sam zašto niste smjeli. Dva rizika[/quote]
druze nismo otisli na otoku iz jednog **** razloga,2 druga sa tribine su poginula,nikom nije bilo do utakmice...
druze nismo otisli na otoku iz jednog **** razloga,2 druga sa tribine su poginula,nikom nije bilo do utakmice...
Daj jos neko, malo je ovo.. 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
MostarskiAntifasist
- Kontakt:
Fino je kad priznaš. Haj sad na spavanje i moli boga da se ne sretneš s nama. Ova ekipa koja nas ide na gostovanje jede bodljikavu žicu. Čekaj Gradačac i Zvornik. Jedino tu smijetewienultras je napisao/la:prepali se mehmeda iz 8b..MostarskiAntifasist je napisao/la:Treba prvo pomest brabonjke s mentalitet tribine. Evo dvoumim se da pošaljem onog jarca pič.ki što uređuje ultra style. Baš me zanima njezin odgovorgio10 je napisao/la:Šta ja znam kako ste je vaspitali. Možda bude i ono "poćeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaj kozeeeeeeee eno Osima"
14.02.1945
e čuj jedu bodljikavu žicuMostarskiAntifasist je napisao/la:Ova ekipa koja nas ide na gostovanje jede bodljikavu žicu.
-
MostarskiAntifasist
- Kontakt:
solar1987 je napisao/la:Vas nema ni na otoci je.bote. evo naveo sam zašto niste smjeli. Dva rizika
druze nismo otisli na otoku iz jednog **** razloga,2 druga sa tribine su poginula,nikom nije bilo do utakmice...[/quote]
Bola meni stari umro prije nekoliko godina ja išao u Banjaluku. Daj dečko niste smjeli da se ne sretnete s nama ili manijacima. Gađate ultrase koktelima i kamenicama. Roknite se miševi. Odakle vas s mentalitetom. Vi ste za jarca i igranja klikera s brabonjcima na tribini
14.02.1945
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
brato nemoj ih vise

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Sreća brato pa se ne popisujemo ovdje na forumu ko će doći iza gola, koliko ono likova potvrdi 6-7 ? 
Bola meni stari umro prije nekoliko godina ja išao u Banjaluku. Daj dečko niste smjeli da se ne sretnete s nama ili manijacima. Gađate ultrase koktelima i kamenicama. Roknite se miševi. Odakle vas s mentalitetom. Vi ste za jarca i igranja klikera s brabonjcima na tribini[/quote]MostarskiAntifasist je napisao/la:solar1987 je napisao/la:Vas nema ni na otoci je.bote. evo naveo sam zašto niste smjeli. Dva rizika
ma ko ste vi,nema vas ni u pola ko nas ,doc ce te i vi na red samo polako,vidicemo da li ce te smjet u Tuzlu doc
Sportski pozdrav
-
MostarskiAntifasist
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Coraco je napisao/la:Sreća brato pa se ne popisujemo ovdje na forumu ko će doći iza gola, koliko ono likova potvrdi 6-7 ?
8,9,10............1438,1439,1440
14.02.1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.