Hej tako je mene godinu kakav god listić da odigram ,padnem na jednoj ,ne bitne kvote ,ja sam znao da ću pasti na jednoj i više sam i prestao se kladiti svaki dan ,sad samo vikend i LP ,harry_90 je napisao/la:Imas pravo,sutra pauziram.Samo mi nije jasno kako da u 4 dana,me jedan par obori,haj da je dva ili vise,al samo jedanlegenda reala je napisao/la: Hary odmori malo vidiš da te je stalo
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
To mi je najgore kad samo padnem na jednom,ili na zadnjem paru,nema nista gorelegenda reala je napisao/la:Hej tako je mene godinu kakav god listić da odigram ,padnem na jednoj ,ne bitne kvote ,ja sam znao da ću pasti na jednoj i više sam i prestao se kladiti svaki dan ,sad samo vikend i LP ,harry_90 je napisao/la:Imas pravo,sutra pauziram.Samo mi nije jasno kako da u 4 dana,me jedan par obori,haj da je dva ili vise,al samo jedanlegenda reala je napisao/la: Hary odmori malo vidiš da te je stalo
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Meni je najgore kada dodam neki par na kraju ( iz čista mira ) a nije bio ni potreban pa samo na njemu padnem.

sreca pa nije bila treca sreca, inace bi ovom pitsburghu sve od a do ž... Likovi dominiraju cijelu tekmu protiv rangersa, stative, golman sve brani, prime go u 2/3, opet napadaju, stative, drama pred golom rangersa...neshto malo vishe od 2 min do kraja meca daju gol za 1-1, 20 sekundi kasnije povedu 2-1, ovi rangersi se iznerviraju samo tako, golman lomi stapove, luduje...dobishe kaznu igraca manje do kraja tekme, reko prolazi ovo lagano....sa igracem vishe pitsburg minut do kraja prima gol za 2-2Admir_Sa je napisao/la:popada se na ovim vecernjim samo tako, ostao jos nocni
pitsburgh 1
dirk over
wallace over
phenix over, vec dva puta sam fulio sunsi over, valjda postoji treca sreca
i ajd ti ostani normalan??
nema potpisa
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ne bih bas rekao da je to tolika zaraza kakve su cuke...Uvijek u kladionic ponesem cenera uplatim znaci nesto na 3 ili 4KM ono ostalo halalim.Nekada nemam uopste zelju,ali kada mi u kladionici ima kakav drug koji preferira bingo,uvijek volim sa njim odigrati.Kada sam saam,nikada,bar rijetko igram.Ne moras ti toliko uopste igrati.Mene pravo ide,u D.Orahovicu bingo se uveo prije otprilike dva mjeseca,i vjerovao ili ne od tada sam dobio:150KM,90KM,dva puta 60KM,50KM,40KM,dva puta po 30KM i jos dosta manjih dobitaka.Dakle bacim 5-6KM i znam da sam blizi dosta dobitku nego kad dzukele igram.Bacis vec navedeno pa mozes dobiti 7-8KM bar vratiti sto si dao za listic i biti u plusu koju markicu,dobro je.harry_90 je napisao/la: To mi je najgore kad samo padnem na jednom,ili na zadnjem paru,nema nista gorei danas prvi put odigram onaj bingo i dobijem 2 km
jos kad mi drug rece da jedan lik bacio preko 200 km na bingo,bilo mi je sve jasno kolika je to zaraza.
BSMO.!
You'll never walk alone.
- Citizen-X
- Kontakt:
Slovacka - BIH mislim da je PS1 sigurezzo koliko 100%.
A kvota nije losa iznadprosjecna 1,8 - odigracu ili na lajvu ili ovako vidjecu.
A kvota nije losa iznadprosjecna 1,8 - odigracu ili na lajvu ili ovako vidjecu.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
do kad radi premier danas?
bet live ne radi nikako
bet live ne radi nikako
nema potpisa
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Premier radi do 2 ja mislim. Nisam siguran. 
Ma danas pauza !
Ma danas pauza !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ipak imam vremena, odoh do kladionice haha.
21/Francuska-21/Rusija 1 @ 2.2
18/Njemačka-18/Turska 1 @ 1.8
River Plate-Boca Juniors 1 @ 2.4
Kvota 9,5 Uplata 5.
21/Francuska-21/Rusija 1 @ 2.2
18/Njemačka-18/Turska 1 @ 1.8
River Plate-Boca Juniors 1 @ 2.4
Kvota 9,5 Uplata 5.
Eurocup Cedevita - Hapoel G. 1 (1.25)
Argentina 1 River Plata - Boka Juniors 0-2 (1.6)
ukupna kw 2.00
Argentina 1 River Plata - Boka Juniors 0-2 (1.6)
ukupna kw 2.00
Charlton Athletic - Barnet
Over 2.5
1.57
Milton Keynes Dons - Stevenage
1
1.85
Kärpät - Tappara
1
1.62
Total odds 4.71
Total stakes 75kr
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
faking premier zatvorio! do kad su to radili
ostaje mi sad nakon rucka jedino da po prvi puta u lutriji uplatim, ev vidim moze se preko neta ispuniti, valjda ce onaj coro sto radi znati kako treba raditi kada mu doneses sifru, sumnjam da mu je ikad iko donosio

ostaje mi sad nakon rucka jedino da po prvi puta u lutriji uplatim, ev vidim moze se preko neta ispuniti, valjda ce onaj coro sto radi znati kako treba raditi kada mu doneses sifru, sumnjam da mu je ikad iko donosio
nema potpisa
- __Liedson__
- Kontakt:
Ma kakav Monolog,nema od njega 'ljeba,njega ko bude pratio ima da ostane bez gaća,znam iz ličnog iskustvaFC BAYERN je napisao/la:Monolog je napisao/la:Evo jedan za blagdane, pa kud puklo da puklo:
Hertha - Bochum 1
Emmen - Go Ahead Eagles 3+
Orlando - Memphis 1
Kvota 3.17
Uplata 40 KM
Sretno svima.
ne moze tri para da pogodi kvote manje od 1,80 i lafo on najbolji kladionicar na forumu, mogu i ja visiti ovdje i bubati na dan nekoliko listica i jedan pogodim ispadoh bolji od ostalih, po meni je dobar kladionicar koji pogadza kvote preko 2, i ima ovdje bruku raje koji dobijaju a ne stavljaju tikete i hvale se, i samo cu vam reci nije se rodio lik koji je prevario kladionicu, mislim da je ona tema najbolji kladionicar cista glupost...
EE ljudi imal ko kakav dobar prijedlog za danas il za sutra imam love al treba mi joos puno za nesto a ovo mi je nada plss HeLp 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jesi li ti mene stavio u gnjavatore pa ne vidiš moje postove ? Napisao sam ti da rade do 14:00.Admir_Sa je napisao/la:faking premier zatvorio! do kad su to radili![]()
![]()
ostaje mi sad nakon rucka jedino da po prvi puta u lutriji uplatim, ev vidim moze se preko neta ispuniti, valjda ce onaj coro sto radi znati kako treba raditi kada mu doneses sifru, sumnjam da mu je ikad iko donosio![]()
- legenda reala
- Kontakt:
SINGLE HOKEY !
17:30 Jyväskylä - IFK Helsinki 1 1.80
SINGLE HOKEY
17:30 Trencin - Kosice 2 2.00
Single
20:45 Leyton Orient - Dagenham & Red. 1 1.9
SINGLE
20:45 France U21 - Rusija U21 1 2.15
Double
20:45 Charlton - Barnet 3+ 1.70
20:45 Port Vale - Dartford 3+ 1.80
slabo i danas ,ali evo nekoliko prijedloga
17:30 Jyväskylä - IFK Helsinki 1 1.80
SINGLE HOKEY
17:30 Trencin - Kosice 2 2.00
Single
20:45 Leyton Orient - Dagenham & Red. 1 1.9
SINGLE
20:45 France U21 - Rusija U21 1 2.15
Double
20:45 Charlton - Barnet 3+ 1.70
20:45 Port Vale - Dartford 3+ 1.80
slabo i danas ,ali evo nekoliko prijedloga
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
NCAAF
17 Nov-02:00 Ohio @ Temple @1.90 PICK Temple-7 10/10
17 Nov-02:00 Ohio @ Temple @1.90 PICK Temple-7 10/10
17:30 Kladno – Liberec 2 q 1.85
vidio sam i otisao u pola 2 kad ono zakljucano. prosli Bajram su radili do 2OTNYS_YNWA je napisao/la:Jesi li ti mene stavio u gnjavatore pa ne vidiš moje postove ? Napisao sam ti da rade do 14:00.Admir_Sa je napisao/la:faking premier zatvorio! do kad su to radili![]()
![]()
ostaje mi sad nakon rucka jedino da po prvi puta u lutriji uplatim, ev vidim moze se preko neta ispuniti, valjda ce onaj coro sto radi znati kako treba raditi kada mu doneses sifru, sumnjam da mu je ikad iko donosio![]()
nema potpisa
valjal ovo
washington 1
los angeles 1
detroit 1
Nizozemska 1
Slovenija 1
kvota 11,1
washington 1
los angeles 1
detroit 1
Nizozemska 1
Slovenija 1
kvota 11,1
Dozivotni clan sportsport.ba
)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.