Sretno i tebi i ostalim.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Monolog je napisao/la:Prvo @FC BAYERN, ja nigdje ne napisah da sam najbolji(niti to mislim, uistinu). Nego, da ne bi bilo zabune, te da vas ne bih tetošio više, danas sam stavio svoj tiket i to je to. Čitaću ono što vi igrate, možda uplatim, možda ne uplatim. Ako sam ikog' navuk'o na ove parove, žao mi je; nije mi to bila namjera.
Sretno i tebi i ostalim.
Pa zar je moguce,cetvrti dan kako padam na jednom paruharry_90 je napisao/la:3 dana jedan me par obara na kladistala me klada skroz.. Evo jedan tiket za danas:
Hapoel - Bnei kp2 2.60![]()
Hertha - Bochum 1 1.60![]()
Alcorcon - Cordoba 1 2.00![]()
Kriens - Wohlen 1 2.20![]()
Iraklis - Aris kp2 1.70![]()
31.12 km
OTNYS_YNWA je napisao/la:Pazite jednu stvar, ja mislim da je samo stvar sreće. Da se razumijemo, svi mi znamo da je Chelsea bolji od Sunderlanda, Liverpool od Stokea, Barcelona od Malage, Inter od Leccea itd ali ti su parovi kiksali i nama nema hajra.
Kada kažem da je stvar sreće mislim na to da se na tiket stavi par u kojem neće biti iznenađenja što opet ne možemo predpostavljati. Što je veći koeficijent manje su šanse da se dobije, zato je najbolje odabrati 3-4 para i uplatiti malo veću svotu pa kud puklo na puklo.
Pogađam i ja velike kvote ali nije svaki dan Bajram. 2 puta u sedmici će se to desiti, 5 ostalih dana ga šimpu.![]()
Da zaključimo : Nema znalaca među kladioničarima, više se to odnosi na (ne)sretnike.Inače, kako objašnjavate to da žene iako ne prate fudbal vrlo često dobijaju ? Upravo zbog toga što odigraju manje kvote, na sreću pa šta bude.
@Monoloze samo ti turaj svoje prijedloge. Ne može svaki dan proći tiket.
Imas pravo,sutra pauziram.Samo mi nije jasno kako da u 4 dana,me jedan par obori,haj da je dva ili vise,al samo jedanlegenda reala je napisao/la: Hary odmori malo vidiš da te je stalo
Hej tako je mene godinu kakav god listić da odigram ,padnem na jednoj ,ne bitne kvote ,ja sam znao da ću pasti na jednoj i više sam i prestao se kladiti svaki dan ,sad samo vikend i LP ,harry_90 je napisao/la:Imas pravo,sutra pauziram.Samo mi nije jasno kako da u 4 dana,me jedan par obori,haj da je dva ili vise,al samo jedanlegenda reala je napisao/la: Hary odmori malo vidiš da te je stalo
To mi je najgore kad samo padnem na jednom,ili na zadnjem paru,nema nista gorelegenda reala je napisao/la:Hej tako je mene godinu kakav god listić da odigram ,padnem na jednoj ,ne bitne kvote ,ja sam znao da ću pasti na jednoj i više sam i prestao se kladiti svaki dan ,sad samo vikend i LP ,harry_90 je napisao/la:Imas pravo,sutra pauziram.Samo mi nije jasno kako da u 4 dana,me jedan par obori,haj da je dva ili vise,al samo jedanlegenda reala je napisao/la: Hary odmori malo vidiš da te je stalo
sreca pa nije bila treca sreca, inace bi ovom pitsburghu sve od a do ž... Likovi dominiraju cijelu tekmu protiv rangersa, stative, golman sve brani, prime go u 2/3, opet napadaju, stative, drama pred golom rangersa...neshto malo vishe od 2 min do kraja meca daju gol za 1-1, 20 sekundi kasnije povedu 2-1, ovi rangersi se iznerviraju samo tako, golman lomi stapove, luduje...dobishe kaznu igraca manje do kraja tekme, reko prolazi ovo lagano....sa igracem vishe pitsburg minut do kraja prima gol za 2-2Admir_Sa je napisao/la:popada se na ovim vecernjim samo tako, ostao jos nocni
pitsburgh 1
dirk over
wallace over
phenix over, vec dva puta sam fulio sunsi over, valjda postoji treca sreca
Ne bih bas rekao da je to tolika zaraza kakve su cuke...Uvijek u kladionic ponesem cenera uplatim znaci nesto na 3 ili 4KM ono ostalo halalim.Nekada nemam uopste zelju,ali kada mi u kladionici ima kakav drug koji preferira bingo,uvijek volim sa njim odigrati.Kada sam saam,nikada,bar rijetko igram.Ne moras ti toliko uopste igrati.Mene pravo ide,u D.Orahovicu bingo se uveo prije otprilike dva mjeseca,i vjerovao ili ne od tada sam dobio:150KM,90KM,dva puta 60KM,50KM,40KM,dva puta po 30KM i jos dosta manjih dobitaka.Dakle bacim 5-6KM i znam da sam blizi dosta dobitku nego kad dzukele igram.Bacis vec navedeno pa mozes dobiti 7-8KM bar vratiti sto si dao za listic i biti u plusu koju markicu,dobro je.harry_90 je napisao/la: To mi je najgore kad samo padnem na jednom,ili na zadnjem paru,nema nista gorei danas prvi put odigram onaj bingo i dobijem 2 km
jos kad mi drug rece da jedan lik bacio preko 200 km na bingo,bilo mi je sve jasno kolika je to zaraza.
Charlton Athletic - Barnet
Over 2.5
1.57
Milton Keynes Dons - Stevenage
1
1.85
Kärpät - Tappara
1
1.62
Total odds 4.71
Total stakes 75kr
Ma kakav Monolog,nema od njega 'ljeba,njega ko bude pratio ima da ostane bez gaća,znam iz ličnog iskustvaFC BAYERN je napisao/la:Monolog je napisao/la:Evo jedan za blagdane, pa kud puklo da puklo:
Hertha - Bochum 1
Emmen - Go Ahead Eagles 3+
Orlando - Memphis 1
Kvota 3.17
Uplata 40 KM
Sretno svima.
ne moze tri para da pogodi kvote manje od 1,80 i lafo on najbolji kladionicar na forumu, mogu i ja visiti ovdje i bubati na dan nekoliko listica i jedan pogodim ispadoh bolji od ostalih, po meni je dobar kladionicar koji pogadza kvote preko 2, i ima ovdje bruku raje koji dobijaju a ne stavljaju tikete i hvale se, i samo cu vam reci nije se rodio lik koji je prevario kladionicu, mislim da je ona tema najbolji kladionicar cista glupost...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.