Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Evo ga šuta na zagrijavanju :/
Envoyé de mon SM-G925F en utilisant Tapatalk
Envoyé de mon SM-G925F en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ugazi ih minesota nogama nema se ovdje sta gledat. Koja je krampa majers je za ne povjerovat. Bolje da igraju bez C, jer ovako igraju sa 4 igraca kad je on na parketu.
Ovaj portland je hrpa preplacenih pokusaja igraca.
Ovaj portland je hrpa preplacenih pokusaja igraca.
Ovima samo cudo moze pomoci da se izvuku veceras! Juka gleda, ocima ne vjeruje!
Leonard je fakat samo dobar za sjediti na klupi i slaviti koseve. Tako je bar na oko simpatican
Koji antitalenat Tito mili! 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kako se Juka povredio ovi igraju kao AMATERI.Nema ovde kosarke ,sve je solo I na tricu .Nema kosarke bez prodora pod kos ako nisi Curry!
Konstantno su na minusu od desetak razlike i bice skroz tesko da dobiju ovo. Sreca da su se ona dvojica ipak malo probudili i nadati se da ce jos jace povuci u drugom poluvremenu. Kad vidim da Rubio pogadja s distance i poludistance upuco bih se u nogu... 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ako večeras ne pobijede teško da ce dobiti i jednu od ostalih utakmica...soccerfan je napisao/la:Ovima samo cudo moze pomoci da se izvuku veceras! Juka gleda, ocima ne vjeruje!![]()
Leonard je fakat samo dobar za sjediti na klupi i slaviti koseve. Tako je bar na oko simpatican
Koji antitalenat Tito mili!
I Towns i Dieng usli u probleme s faulima, to Dame i CJ moraju iskoristiti za prodore. Evo, vec su poceli to da rade. 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Jedna bi im mogla biti dovoljna za play-off, a izgleda ni nju neće uspjeti izboriti.
Za šta Meyers milione uzima, kakav njeg Mino Raiola zastupa...
Za šta Meyers milione uzima, kakav njeg Mino Raiola zastupa...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
sta ovo Crabbe radi?

Evo vodddeee
Izdržite Bog vas ubio 
Samo uhljeb koji kupi lovu po stručnjacima ovdje. Crabbe je jedini zapravo blizu ugovora koji je dobio i za njegov ugovor najmanje žalim.kobe24 je napisao/la:sta ovo Crabbe radi?![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kakvi su ostali, Crabbe-ju nema ko šta reći. Kad ga krene, ubi brašnoLillard je napisao/la:Samo uhljeb koji kupi lovu po stručnjacima ovdje. Crabbe je jedini zapravo blizu ugovora koji je dobio i za njegov ugovor najmanje žalim.kobe24 je napisao/la:sta ovo Crabbe radi?![]()
Odlicnu utakmicu po meni igraju i on, i Aminu i Vonleh. Turner i Meyers su definitivno preplaceni, a Crabbe je za 12-15 miliona. Sve preko je previse, a on cini mi se ima 18.5mil.Lillard je napisao/la:Samo uhljeb koji kupi lovu po stručnjacima ovdje. Crabbe je jedini zapravo blizu ugovora koji je dobio i za njegov ugovor najmanje žalim.kobe24 je napisao/la:sta ovo Crabbe radi?![]()
Edit: Sta se Wolvesi ovoliko bore, pa njima je bolje da izgube ovo...
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 07 apr 2017, 07:06, ukupno mijenjano 1 put.
U portlandu je sve osim CJ, lilarda, i amina preplaceno ne racunam tu juku i vonleha koji su na ruki ugovorima.
izgleda je pao neki dogvor
11 poena za 12 min 
Koliko je gledljiviji Portland sa Nurkicem u ekipi bez obzira na ucinak,mislio sam da je subjektivno ali sam malo provirio na njihov forum i imaju isti utisak
uh kako bitna pobjeda, sada UTA i DEN imaju b2b tekme, pa eto, valjda bude kakve koristi od toga :mrgreen:
nema Denver b2b, igraju u petak pa u nedjelju po USA vremenu, mozda si vidio 23h u nedjelju po nasem, pa te zbuniloChinaglia je napisao/la:uh kako bitna pobjeda, sada UTA i DEN imaju b2b tekme, pa eto, valjda bude kakve koristi od toga
inace, Denveru trebaju 2 pobjede od ova 3 meca kuci znaci da bi usli u PO iako bi Denver dobio sve 4 tekme do kraja, mislim da su sanse sada i vise nego sigurne da oni budu taj 8. seed
Utah se moze i mora dobiti kuci, pogotovo ako dodju opet bez Hilla, Hooda i Favorsa
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Iznenađuješ me. Ti se bar razumiješ u košarku. Očito je da Denver ne može nikako biti 8. Ljudi to nisu kadri. Bar ne ove godine. Portland je unutra već 98%.. Ova 2 procenta ostavljam u slučaju neke kataklizme..Chinaglia je napisao/la:uh kako bitna pobjeda, sada UTA i DEN imaju b2b tekme, pa eto, valjda bude kakve koristi od toga
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.