Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
75
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 248

Nail for Real
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Nail for Real » 23 jan 2011, 14:39

:lol: :lol: :lol:
Modric je precijenjen igrac i nije on za Reala, a svakako imamo kvalitetnijih igraca na toj poziciji.
Isto vazi za Balea, vec imamo superofanzivnog Marcela koji sa Ronaldom cini odlican par.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jan 2011, 14:49

Bale bi bio pojacanje za Real,mislim da bi se za mjesto u timo borio sa Di Mariom a ne Marcelom.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 jan 2011, 14:51

Ne moze Bale da se bori sa Di Mariom za 1 sastav, kad igraju razlicite pozicije. Bale igra lose na desnoj strani, a na lijevoj bi morao da izbaci Ronalda, sto je nemoguce. Kao bek nista nije bolji od Marcela, a prodorniji mozda i jeste ali Marcelo se odlicno razumije sa Ronaldom na toj strani, tako da nam Bale nije potreban.

A Modric :lol: :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jan 2011, 14:56

Pa Ronaldo moze igrati na obje strane,tak da ja ipak mislim da bi bilo Di Maria vs Bale.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 jan 2011, 14:58

Slabo mislis, a i slabo gledas Real koliko ja vidim.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jan 2011, 15:02

Nail for Real je napisao/la:Slabo mislis, a i slabo gledas Real koliko ja vidim.
To mi zelis reci da Ronaldo ne moze igrati i na desnom i na lijevom krilu,jbte nisam znao da je najbolji igrac svijeta toliko ogranicen :mrgreen:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 jan 2011, 15:04

Dylan Dog je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Slabo mislis, a i slabo gledas Real koliko ja vidim.
To mi zelis reci da Ronaldo ne moze igrati i na desnom i na lijevom krilu,jbte nisam znao da je najbolji igrac svijeta toliko ogranicen :mrgreen:
Zbog cega bi ga prebacivali na desno krilo kada igra bolje na lijevom :mrgreen: Da bi nam Bale dosao? Pa da nastavimo glupu politiku dovodjenja nepotrebnih igraca :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jan 2011, 15:05

Pa mozda zbog toga jer bi sa Baleom igrali bolje nego sa Di Mariom,naravno to je sve pod "mozda",Mourinho najbolje zna.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 jan 2011, 15:32

Dylan Dog je napisao/la:Pa mozda zbog toga jer bi sa Baleom igrali bolje nego sa Di Mariom,naravno to je sve pod "mozda",Mourinho najbolje zna.
Bale po mom misljenju ne moze igrati desno krilo, kao ni Marcelo, jer nisu taj tip igraca kao Di Maria, Ronaldo a van Reala Robben, Ribery, Messi donekle.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jan 2011, 15:36

Nail for Real je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Pa mozda zbog toga jer bi sa Baleom igrali bolje nego sa Di Mariom,naravno to je sve pod "mozda",Mourinho najbolje zna.
Bale po mom misljenju ne moze igrati desno krilo, kao ni Marcelo, jer nisu taj tip igraca kao Di Maria, Ronaldo a van Reala Robben, Ribery, Messi donekle.
Pa ne moze Bale,al moze Ronaldo :mrgreen:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 jan 2011, 15:42

I tako izbacujemo Di Mariu iz prvog sastava koji igra solidno za sada, a Ronalda saljemo na poziciju na kojoj losije igra :roll:
BALE NAM NE TREBA!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 jan 2011, 15:54

Nail for Real je napisao/la:I tako izbacujemo Di Mariu iz prvog sastava koji igra solidno za sada, a Ronalda saljemo na poziciju na kojoj losije igra :roll:
BALE NAM NE TREBA!
Nasmija me drugi bold opet me nasmija :lol: :roll:
Bale i Ronaldo u jednoj ekipi to zvuči kao san kako bi to izgledaloi nebitno na kojoj bi strani igrali jer dobar igrač može igrat i lijevo i desno uz Oezila to bi bilo strahobalno još Pipita u napadu :D Hoćemo Balea
A Modrić se jedino može vratit u Dinamo :lol: Čuj Modrić u Realu :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 23 jan 2011, 16:12

A što se to vi "znalci" rugate Modriću? Možda loš igrač? Svi ga hvale na sve strane, dokazuje se u EPL - u i mislite da ne bi mogao u ovoj slabašnoj Primeri da igra i da bude jedan od boljih..? Loše, loše...
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 jan 2011, 16:18

Toxicity je napisao/la:A što se to vi "znalci" rugate Modriću? Možda loš igrač? Svi ga hvale na sve strane, dokazuje se u EPL - u i mislite da ne bi mogao u ovoj slabašnoj Primeri da igra i da bude jedan od boljih..? Loše, loše...
Mislim da si htjeo da budeš ironičan
Ne rugam se ja njemu on nije toliko kvalitetan da igra u jednoj ekipi koja želi da bude najbolja na svijetu.Svi ga hvale,a čiji to inače mediji znaju više nafalit polovnjake nego engleski i hrvatski on ni u onom Tottenhamu nije glavni igrač. :lol: To Modrić treba da izbaci Xabija iz ekipe :roll: :mrgreen: :lol: :twisted: :roll: :oops:
Bale vanzemaljac za sve uz Rooneya i Nasrija najbolji igrač u EPL i njega bi volio vidjet u bijelom dresu Realovom
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 23 jan 2011, 16:21

Slušaj, prvo vidi značenje riječi ironija pa piši o tome, očito nisi dovoljno dorastao tome, ili se drži tih svojih smajlića.. Za tvoju informaciju Modrić je po navijačim proglašen jedan od boljih, odmah uz bok Balea i Van der Vaarta koji je sam rekao da ne bi pola golova dao bez Modrićeve pomoći..

Real Madrid

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jan 2011, 16:26

Toxicity je napisao/la:Slušaj, prvo vidi značenje riječi ironija pa piši o tome, očito nisi dovoljno dorastao tome, ili se drži tih svojih smajlića.. Za tvoju informaciju Modrić je po navijačim proglašen jedan od boljih, odmah uz bok Balea i Van der Vaarta koji je sam rekao da ne bi pola golova dao bez Modrićeve pomoći..
Hrvatino,previse citas Index :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2011, 16:27

Evo ga i ovde pocese o Modricu kao world class igracu. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 jan 2011, 16:28

Toxicity je napisao/la:Slušaj, prvo vidi značenje riječi ironija pa piši o tome, očito nisi dovoljno dorastao tome, ili se drži tih svojih smajlića.. Za tvoju informaciju Modrić je po navijačim proglašen jedan od boljih, odmah uz bok Balea i Van der Vaarta koji je sam rekao da ne bi pola golova dao bez Modrićeve pomoći..
:shock: Modrić ima užasnu fizičku spremu za poziciju na kojoj igra ni pas mu nije nešto.Tottenham većinzu golova daje Bale/Lennon prođe po strani i ubaci tu čeka neki od ostalih igrača ili preko kontri kada Bale i Lennon istrče 100 metara za 8 sekundi :lol:
U sredini ima pored sebe ili Palaciosa ili Huddlestona koji su odlični igrači i pobrinu se da odbrana nema problema.Jedino na čemu se njegov kvalitet ogleda je da je izbacio Jenasa iz ekipe mada mi u mene uvijek Jenas igrao
P.S.Porede ga sa Xavijem tek tu dolazimo do velikog kontrasta.Xavi čovjek sa ubojitim zadnjim pasom koji može trčat 200 minuta ne 90 koji izgubi loptu po jedanput za svako godišnje doba čak bolja opcija od njega je Fabregas koji je takođe prenapuhan igrač i koji opet ne bi imao mjesta ni u Unitedu,Barci ni Realu
Devil je napisao/la:Evo ga i ovde pocese o Modricu kao world class igracu. :roll:
Jbg nekim ljudima je objektivnost nepoznata :roll:

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 23 jan 2011, 16:31

Dylan Dog je napisao/la:
Slušaj, nemoj mi te gluposti prosipat, ja za razliku od tebe gledam utakmice i onda dajem svoje mišljenje.. Te kvazistranice ne čitam.. tako ne valjaj gluposti, a za ovog drugog, ja samo govorim da lik može igrat u velikoj ekipi, vi ako mislite drukčije, uredu, prihvaćam vaša mišljenja :mrgreen:

A za ovog malog @lbjmvp, pa šta misliš znalac ko to upošljava Balea i ostale? Palacios, Hudllestone?

Real Madrid

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jan 2011, 16:36

Toxicity je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
Slušaj, nemoj mi te gluposti prosipat, ja za razliku od tebe gledam utakmice i onda dajem svoje mišljenje.. Te kvazistranice ne čitam.. tako ne valjaj gluposti, a za ovog drugog, ja samo govorim da lik može igrat u velikoj ekipi, vi ako mislite drukčije, uredu, prihvaćam vaša mišljenja :mrgreen:

A za ovog malog @lbjmvp, pa šta misliš znalac ko to upošljava Balea i ostale? Palacios, Hudllestone?
Pa eto,prosvjetli nas,gdje su ti pasovi,golovi kad igra tako dobro,ja kada god sam gledao Totenham il je bio najbolji Bale il Van Der Vaart,prije cesto i Defoe,al Modric,od njeg nikad nista konkretno nisam vidio,bas me zanima njegova statistika u ekipi,koliko ima golova i asistencija od dolaska :lol:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []