Donnie Darko je napisao/la:Kaley Cuoco je precjenjena zenska. Da ista takva radi u prodavnici ti u mahali, ne bi je ni primjetio.
Prije boobjoba to jest

Dobar si danas skroz, cak ne spominjes ni one lose muzicare
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Donnie Darko je napisao/la:Kaley Cuoco je precjenjena zenska. Da ista takva radi u prodavnici ti u mahali, ne bi je ni primjetio.
Prije boobjoba to jest
OMG, znam da je svako žensko ludo ali toliko.Dex je napisao/la: Ovi Zavidovići sve luđi bgte, treba nafurala momka da kaže nekoj da su raskinuli, i da je zove vani, kako bi je ova prva mogla izudarat
I da, ima video
samokastriraj se... odmah..Donnie Darko je napisao/la:Kaley Cuoco je precjenjena zenska. Da ista takva radi u prodavnici ti u mahali, ne bi je ni primjetio.
Prije boobjoba to jest
Otelo je napisao/la:Nadam se da Dex pise kakav zapis o Zavidovicima. Jbt, to ce se bolje prodavati nego Harry Potter i ASOIAF skupa![]()
![]()
85DANTES je napisao/la:@Dex imaš dakle bradu, perverzan si, koliko kila imaš?
7 dana ako ne glasas za monologaHeller je napisao/la:Trebamo napraviti takmicenje i proglasiti najbolju bradu foruma
e nisi martin... on je debelDex je napisao/la:85DANTES je napisao/la:@Dex imaš dakle bradu, perverzan si, koliko kila imaš?![]()
Puštam je ko kod Lavezzija![]()
Ubijeđen sam da bi bio trajniDonnie Darko je napisao/la:7 dana ako ne glasas za monologaHeller je napisao/la:Trebamo napraviti takmicenje i proglasiti najbolju bradu foruma
Donnie Darko je napisao/la:7 dana ako ne glasas za monologaHeller je napisao/la:Trebamo napraviti takmicenje i proglasiti najbolju bradu foruma
Momčino obožavam te, pusti me da ti ližem stopalaNerminovic je napisao/la:Dex
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A trajni ako ne glasas za @ustipkaDonnie Darko je napisao/la:7 dana ako ne glasas za monologaHeller je napisao/la:Trebamo napraviti takmicenje i proglasiti najbolju bradu foruma
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 8 gostiju.