Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
335 gledalaca na stadionu 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Kako se zove ovaj komentator bas me zanima kako lik izgleda
....boze sacuvaj
....boze sacuvaj
Ako je tako možda 41212 ili 4222 sa dva cdm cam i napadača. Ne gledam pa ne znam.miky_hz je napisao/la: ↑11 mar 2024, 18:52Mislio sam nakon ranog gola da je pitanje samo koliko ce razlike na kraju,medjutim Tuzla je bolji dojam ostavila nakon prvog poluvremena iako nemogu da provalim sta igraju formacijski hrpa veznjaka skupa bez i jednog krila ,vjerovatno su i Veleza iznenadili time.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakve posjete ovo kolo
Zrinjski - Borac 2.000
Zvijezda - Željezničar 1.500
Velež - Tuzla City 1.200
GOŠK - Posušje 300
Široki Brijeg - Sloga 100

Zrinjski - Borac 2.000
Zvijezda - Željezničar 1.500
Velež - Tuzla City 1.200
GOŠK - Posušje 300
Široki Brijeg - Sloga 100
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Meraak1921
- Kontakt:
Ovi pijacari nikad bolju priliku nece imati da izbore evropu, uz pobjedu danas ne bi bilo problema.. al pijacari su pijacari
Kakvi gurbeti, vise se ljudi skupi kad nekog auto udari
Imajte dusu,pustite TCiju 3 boda,da povucemo vodu za skretnicarima. Vama bodovi ionako ne trebaju,pored Sloge ne mozete u Evropu !!
Niste zanimljivi sa pričom o posjeti ni najmanje. Valjda ste svjesni koji je mjesec nastupio za muslimane.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Jel ima neko da zna da li se na ovom presjeku gleda međusobni omjer ili gol razlika, jedni govore jedno, drugi drugo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ahahahahahah nmg vjerovat ovih Vatikanaca matere mi kakvi su to doktori pogotovo ovi sto su naselili Međugorje pa navijaju za Svinjski jednom u historiji najvise ih bilo na utakmici ito 2.000 hahahahahahaha a bore se za prvaka a dobro Hercegovina je oduvijek bila Dinamo sto se tice vatikanske populacije
-
- Kontakt:
Pa ne poste svi logicno ali iz postovanja prema zeni, roditeljima itd neces doci na utakmicu prvi dan Ramazana za vrijeme Iftara. Takvo je barem moje misljenje, a po broju navijaca vidim da vecina tako razmislja. Ne budi seljak.RubikovaKocka je napisao/la: ↑11 mar 2024, 19:35Pa nisu svi muslimani i vjernici. Mani se te priče. Bore se za evropu 500 ljudi na tribinama, a najglasniji su ovdje kada druge prozivaju za posjetu.
-
- Kontakt:
Nakon jucerasnje posjete na utakmici Zrinjskog i danasanje na utakmici Veleza stice se dojam da se u Hercegovini najvise navija za Dinamo/Hajduk. 

-
- Kontakt:
Najjači su delegati koji su rekli da je bilo 3200 ljudi zbirnonastrojeni21 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 19:39Nakon jucerasnje posjete na utakmici Zrinjskog i danasanje na utakmici Veleza stice se dojam da se u Hercegovini najvise navija za Dinamo/Hajduk.![]()

P R O P O Z I C I J E
takmičenja Premijer lige BIH i završnice Kup-a BiH
sa minimumom medicinskih zahtjeva
takmičarska sezona 2023/24.
Član 6.
Klub koji pobijedi na utakmici osvaja tri boda, a kod neriješenog rezultata svaki klub osvaja po
jedan bod.
Ako klubovi osvoje isti broj bodova odlučuje razlika između postignutih i primljenih pogodaka. U
slučaju istog broja primljenih i postignutih pogodaka (razlika pogodaka), bolje mjesto na tabeli zauzima
ekipa koja je postigla više pogodaka, a ako su postigli isti broj pogodaka dijele mjesta koja im pripadaju.
Ukoliko se radi o mjestu koje odlučuje o plasmanu nakon završetka prvog dijela takmičenja
(nakon 22 odigrana kola) i određivanju takmičarskih brojeva za utvrđivanje rasporeda za drugi dio
takmičenja, u slučaju jednakog broja bodova klubova, plasman se utvrđuje na osnovu dodatne tabele
od rezultata koje su u međusobnim utakmicama postigli klubovi sa istim brojem bodova.
Ako se plasman klubova nakon završetka prvog dijela takmičenja ne može utvrditi niti nakon
primjene dodatne tabele, primjenit će se kriterij bolje ukupne razlike između postignutih i primljenih
golova iz svih utakmica koje su klubovi odigrali tokom prvenstva shodno stavu 2. ovog člana. Ukoliko
se ni na taj način ne može utvrditi plasman, Komitet za takmičenje će žrijebom utvrditi takmičarske
brojeve klubova za drugi dio takmičenja.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
ako ovako ostane u mostaru, zeljo 6 bodova 4-6 gol razlika, tc 6 bodova gol razlika 7-6 i igman 6 bodova i gol razlika 5-4.
znaci izvlacice brojeve jer mini tabela ima dvije ekipe sa +1 gol razlikom. koliko znam ne gleda se ko je dao vise golova, to je ukinuto?!
znaci izvlacice brojeve jer mini tabela ima dvije ekipe sa +1 gol razlikom. koliko znam ne gleda se ko je dao vise golova, to je ukinuto?!
Za Tuzlu niko ne navija19vendetta87 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 19:41Satraše se ostali navijajuci za Velez i Tuzlu

HvalaH8Z7 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 19:44P R O P O Z I C I J E
takmičenja Premijer lige BIH i završnice Kup-a BiH
sa minimumom medicinskih zahtjeva
takmičarska sezona 2023/24.
Član 6.
Klub koji pobijedi na utakmici osvaja tri boda, a kod neriješenog rezultata svaki klub osvaja po
jedan bod.
Ako klubovi osvoje isti broj bodova odlučuje razlika između postignutih i primljenih pogodaka. U
slučaju istog broja primljenih i postignutih pogodaka (razlika pogodaka), bolje mjesto na tabeli zauzima
ekipa koja je postigla više pogodaka, a ako su postigli isti broj pogodaka dijele mjesta koja im pripadaju.
Ukoliko se radi o mjestu koje odlučuje o plasmanu nakon završetka prvog dijela takmičenja
(nakon 22 odigrana kola) i određivanju takmičarskih brojeva za utvrđivanje rasporeda za drugi dio
takmičenja, u slučaju jednakog broja bodova klubova, plasman se utvrđuje na osnovu dodatne tabele
od rezultata koje su u međusobnim utakmicama postigli klubovi sa istim brojem bodova.
Ako se plasman klubova nakon završetka prvog dijela takmičenja ne može utvrditi niti nakon
primjene dodatne tabele, primjenit će se kriterij bolje ukupne razlike između postignutih i primljenih
golova iz svih utakmica koje su klubovi odigrali tokom prvenstva shodno stavu 2. ovog člana. Ukoliko
se ni na taj način ne može utvrditi plasman, Komitet za takmičenje će žrijebom utvrditi takmičarske
brojeve klubova za drugi dio takmičenja.

Odavno lakše naštiman X nisam gledao... Žao mi je jedino navijača Veleža. Katastrofa!
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!