FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sariel1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
and sooo slavko can wait
he knows its too late as hes walking on by,my soul slides away,but dont look back in anger
i heard you say...
he knows its too late as hes walking on by,my soul slides away,but dont look back in anger
i heard you say...
Yebes trenera koji forsira ovu igru i na poluvremenu ne ostavi dvojicu u svlačionici. Spaha bi to bolje vodio 100%. Ubio nas glavni kandidat za ispadanje. Sramota velika.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
tinaslafkr
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da pored dva mlada i perspektivna golmana Muminovica i Erica brani totalni amater Adnan Hadzic. Nasa djeca su opet u drugom planu.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Cim je ljekar od prve minute pušimo, ja ne kontam trenere ni sta oni vide u njemu. Bolje igrati sa igračem manje makar ne moze dodati protivniku loptu za kontru.
Bruka totalna danas.
Bruka totalna danas.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Sariel1987
- Kontakt:
Sad se povuku oni sto pisu. sta je hejteri..u rupe.misevi.aparati.
Daj sad aparate druze.sad trebaju.
Sad branite salihovica jahica slavku senada i ostale.sad im treba podrska.vise nego ikad .
Daj nam sad formacije desno krilo bek.ofenzivni vezni.dajte ove sa sokera amc amd ddt folove
Sad branite salihovica jahica slavku senada i ostale.sad im treba podrska.vise nego ikad .
Daj nam sad formacije desno krilo bek.ofenzivni vezni.dajte ove sa sokera amc amd ddt folove
- Probisvjet
- Kontakt:
Ko kaze ba Sari?Sariel1987 je napisao/la:Sad se povuku oni sto pisu. sta je hejteri..u rupe.misevi.aparati.
Na FB "Neka gubimo samo neka nema seoske varalice izbjeglice. Mosa Bodaslo."
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:Ko kaze ba Sari?Sariel1987 je napisao/la:Sad se povuku oni sto pisu. sta je hejteri..u rupe.misevi.aparati.
Daj nam sad formacije desno krilo bek.ofenzivni vezni.dajte ove sa sokera amc amd ddt folove![]()
![]()
![]()
Na FB "Neka gubimo samo neka nema seoske varalice izbjeglice. Mosa Bodaslo."
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Gdje to?
Ccccc
Ja se stvarno ovde zajebavam. Misle likovi sta hoce ni brige me nije.
Al ovo vise nije za zajebancije kakvih mi bolida imamo.
Najatrasnija misao djeca ti odrastaju medju takvima

Ccccc
Ja se stvarno ovde zajebavam. Misle likovi sta hoce ni brige me nije.
Al ovo vise nije za zajebancije kakvih mi bolida imamo.
Najatrasnija misao djeca ti odrastaju medju takvima
-
Sariel1987
- Kontakt:
Najaci je onaj komentar a. Imamo mi svog golmana azira sto ovog konja stavi.
Kad lajk od azira
gasi sve.motaj.
Pa sviraj kraj ba
Kad lajk od azira
Pa sviraj kraj ba
-
Sariel1987
- Kontakt:
Mozel se kako dobit jednodnevni ban??
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije problem golman, problem je sve. Danas je bio golman i Salihovic, drugu ce biti neko drugi. Problem je uprava koja ih je sabrala na jedno mjesto.tinaslafkr je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da pored dva mlada i perspektivna golmana Muminovica i Erica brani totalni amater Adnan Hadzic. Nasa djeca su opet u drugom planu.
Oni sada vide da klub nema ambicija na zelenom terenu pa na neki nacin mozda se i klade da zarade sta kada je vec tako i upravu boli ona stvar za sportskim segmentom. Cim u citavom lancu popusti jedna karika onda popusti sve. Mora biti sve tip top da ekipa bude u vrhu tabele.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Izjava Cele u svlacionici.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ne moze neda mramor. Valja nam se nalokat ko stoka vecerasSariel1987 je napisao/la:Mozel se kako dobit jednodnevni ban??
Haj Z...
-
tinaslafkr
- Kontakt:
Salihovic igra prije Beganovica sramotno.... salihovic nije mogao igrat u prvoj federalnoj u slogi a sad ss gura ispred dijeta koje je perfektno odigralo zadnje utakmice stvarno ne znam dokle ovo ide vise.... odma hadzica na posudbu u kalesiju tu mu i jest mjesto
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
tezak poraz, nisam bio u stanju gledati, ali po komentarima vidim da je bilo katastrofa
previse ste se zanijeli radi par pobjeda kuci protiv ekipa koje se bore za opstanak, a ustvari i mi smo jedni od tih, hvala Bogu pa je ovo bila zadnja utakmica ove godine, a sad sto bolje selektirat ekipu i u borbu za opstanak i Kup
previse ste se zanijeli radi par pobjeda kuci protiv ekipa koje se bore za opstanak, a ustvari i mi smo jedni od tih, hvala Bogu pa je ovo bila zadnja utakmica ove godine, a sad sto bolje selektirat ekipu i u borbu za opstanak i Kup
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ko se zanosi?slavko vice cisti klupu i onda sale i jaha skupe najvise minuta

Imal ko u Slobodi da se razumije u fudbal, mislim ono u fazonu neka komisija da testira radnu sposobnost igraca, ko je za invalid, ko je bolid, ima li retardiranih itd....mislim ono, skaganje lego kockica i tako to....bez vibera molt cu lijepo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.