San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
Znaci Boston nema centra i pogadja Svabo tricu jer ga razvlaci a mi ne mozemo spustit jeb... loptu na LMA?
A zasto bi spustili? mislim samo je postigao 40 proslu i cuva ga 203 cm visok frajer.Uzas sve.
A zasto bi spustili? mislim samo je postigao 40 proslu i cuva ga 203 cm visok frajer.Uzas sve.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije problem ofanziva.Meni to ne smeta.Imam problem sa rotacijama.Sa ovakvom rotacijom koju Pop fura,mi ne mozemo dobiti nijednu top ekipu.Mozda slucajno.
Bas bezveze. Ispucavanje u napadu, odbrana kriminalna. Bukvalno da grizes m.da. Fuj.
Max Allegri
Neki napadi Bostona su tako brzi da mi i ne znamo gdje je lopta.
Kako Tim ima snage gledat ovaj pokusaj od ekipe.
Laku noc.
Laku noc.
Ovo je negledljivo.
Ugasit tv i spavat. Grozota ziva. Ko je nama na cetvrtici i petici dobro ne primamo 130 u prosjeku.
Max Allegri
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pretjerujete.Nije to toliko lose,koliko i ove ide sut.Ok,ne igramo neku odbranu,ali i kad odigramo,oni pogode.Problem su rotacije,jer se svi gube u njima.Cak nam i dobri defanzivci djeluju lose,jer je mnostvo propusta ovih slabijih.
P.S.I ne igramo protiv podruma lige,vec vodece ekipe Istoka.
P.S.I ne igramo protiv podruma lige,vec vodece ekipe Istoka.
Nema se sta pretjerivat , akcija iz auta , ganjaj Belinelia , 2+1 i dovidjenja.
Nema potrebe nista vise.
Nema potrebe nista vise.
Nemojte nas vise, Celticsi.
Ja sam ovdje upisao poraz, jer redovno nas šamarate al baš loše izgledate
Ovaj Carroll malo zna igrati kosarke,dobro pa je bio na klupi zadnjih 8 utakmica.
Steta isto sto Lonnie nema borbenost Bellia u odbrani da dobije minute.
Steta isto sto Lonnie nema borbenost Bellia u odbrani da dobije minute.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
U svemu losem ima i dobroga.Valjda ovakvi nastupi otvore oci Popu.Ne moze se igrati protiv ozbiljnih ekipa sa ovakvim rotacijama,kao nekad.Ozbiljne ekipe nemaju puno slabih tacaka,a itekako ciljaju svaku tvoju kojih je pregrst plus se ti jos ne trudis da ih sakrijes.Sve je tu jasno.Dok je ovako,necu se nadati pobjedama protiv ovakvih protivnika.To mi je od veceras jasno.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne znam druze gledajuci ovu utakmicu imam dojam da nema te vise iskre koja ce Spurse pogurati u PO 100%.Popove rotacije djeluju cudno,a i ima igraca koji su nazadovali,Lonnie izgleda nije napredovao,jedino se Murrayu treba skinuti kapa.Mozda sam u krivu,2. put vas gledam od pocetka predsezone al mislim da nije vise to toNEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 nov 2019, 00:14U svemu losem ima i dobroga.Valjda ovakvi nastupi otvore oci Popu.Ne moze se igrati protiv ozbiljnih ekipa sa ovakvim rotacijama,kao nekad.Ozbiljne ekipe nemaju puno slabih tacaka,a itekako ciljaju svaku tvoju kojih je pregrst plus se ti jos ne trudis da ih sakrijes.Sve je tu jasno.Dok je ovako,necu se nadati pobjedama protiv ovakvih protivnika.To mi je od veceras jasno.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kad zanemarim protivnika i posmatram generalno ono sto mi radimo...nase kretnje, odluke naprijed i nazad...baca mi na cirkusku predstavu. Na momente smo kao djeca koja su izasla na teren protiv neke ozbiljne ekipe. Da nismo mi u pitanju i da gledam neku drugu ekipu s ovom igrom veceras, prvi bih se smijao i komentarisao nesto tipa "sta rade ove budale..."
Ovo nismo mi, ovo nije nas identitet, niti nasa igra.
Ovo nismo mi, ovo nije nas identitet, niti nasa igra.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Eh,evo se opet malo vracamo.Sad ocekujem rotacijski cirkus da nas resetuje na -20.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I ideee reset.Sunce ti poljubin,ti mijenjas ljude koji su poceli smanjivati prednost na pola cetvrtine.Nestvarno.
Ocekivano.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 nov 2019, 00:40I ideee reset.Sunce ti poljubin,ti mijenjas ljude koji su poceli smanjivati prednost na pola cetvrtine.Nestvarno.
Being second is to be the first of the ones who lose.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Lyles stvarno dobar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.