Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Batko
Kontakt:

Re: AW: Emir Spahić

Post Postao/la Batko » 18 dec 2014, 10:24

Goalgetter je napisao/la:Utakmica protiv Nigerije mu je bila najgora u dresu repke, onako uzasno nikad nije izgledao na terenu. Za Pariz snosi takodje dio krivice, ali nije fer gledati samo na njegove lose tekme, nego i na dobre, a dobrih je imao hrpu u dresu repke.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Da, ali ove dvije su TOP 5 najvaznijih utakmica za repku BIH..... Nigerija je top 1....

Batko
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Batko » 18 dec 2014, 10:28

I nije bas da je samo u tim tekmama bio los...... Bio je los recimo i protiv Egipta, Njemacke, Argentine, Rumunije itd.... Da ne pricamo o tome sto je apsolutni svjetski rekorder po napravljenim penalima u reprezentaciji, 7 komada....

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 dec 2014, 10:37

pa eto lafe, ti nabroja 6 losih utakmica Spahica za repku, sta cemo sa ostalih 70 ? :kafa:

nek uzmemo da je pola od toga bio solidan, a pola dobar (necemo evo reci da je imao ijednu odlicnu utakmicu), sta cemo sad ? :kafa:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 dec 2014, 10:45

Pa imao ih je jedno 25 gdje je bio odlican, 25 gdje je bio solidan i 20tak gdje je bio slab..... Sveukupno, to nije lose...

Lose je sto je odigrao lose u kljucnim utakmicama, onim vaznim, gdje je zbog svog ega, uzimao previse rizika u klucnim momentima..... To nas je kostalo EURA a i ispadanja na SPu....

O ponasanju van terena, to je vec druga prica!!!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 dec 2014, 10:51

dobro hajd to, mogu li te nesto zamoliti ? da mi nabrojis tih 7 penala koje je on napravio ? mislim, posto znas tacan broj, logicno da znas i u kojim utakmicama se to desilo...

jednom davno, to isto pitanje je postavljeno i gosp. @Virtualu (od drugog forumasa), ali posto je on to zaobisao rutinski, volio bi da mi ti odgovoris ako ti nije sta..

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 18 dec 2014, 10:52

Virtu4l je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:@Virtu4l ja te savjetujem a ti tako, ccc....
Što to, refren te pogodio?
Jest zamisli, pogotovo onaj dio: "Idi od mene jer još si dijete." I shvatila sam da je nelogično da ja svojim bezveznim djetinjastim postovima savjetujem nekoga ko tako objektivno, zrelo i racionalno piše na ovoj temi. Tebi je svaka za bukvara ovdje, a ja tako. Stvarno nema smisla. :oops:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 dec 2014, 10:58

Papastathopoulos je napisao/la:dobro hajd to, mogu li te nesto zamoliti ? da mi nabrojis tih 7 penala koje je on napravio ? mislim, posto znas tacan broj, logicno da znas i u kojim utakmicama se to desilo...

jednom davno, to isto pitanje je postavljeno i gosp. @Virtualu (od drugog forumasa), ali posto je on to zaobisao rutinski, volio bi da mi ti odgovoris ako ti nije sta..
Ok... Pa to je stara prica, mozda sam zaboravio, ali probacu se sjetiti, godinama se prica da je broj 7...Mozda cemo morati jutubovati da sve pronadjemo, ali hajde da probamo....

Francuska
Madjarska
Njemacka
Meksiko
Oman

Za ovih 5 sam 100% siguran!!!! Moramo jutubovati Svedsku, mislim da je tu on napravio penal takodjer. Za sedmi mi mozes i ti pomoci, ne mogu se sjetiti...

Edit.
Protiv Rijeke je napravio penal…..Rijeka se statisticki racuna kao oficijalna prijateljska tekma, nazalost….

Edit.
Protiv Svedske nije bio penal…
Moram provjeriti penale protiv Francuske (Prijateljska) Hasagic odbranio Henriju, te penal u Spaniji koji je Hasagic odbranio..(Mada mislim da ga je napravio Damjanovic)
Bio je penal i protiv Grcke 0:4, ako se dobro sjecam Silic igrao rukama….
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 18 dec 2014, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 dec 2014, 11:26

DragonGirl je napisao/la:Jest zamisli, pogotovo onaj dio: "Idi od mene jer još si dijete." I shvatila sam da je nelogično da ja svojim bezveznim djetinjastim postovima savjetujem nekoga ko tako objektivno, zrelo i racionalno piše na ovoj temi. Tebi je svaka za bukvara ovdje, a ja tako. Stvarno nema smisla. :oops:
E bravo, to je to :thumbup:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 dec 2014, 11:30

Batko je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:dobro hajd to, mogu li te nesto zamoliti ? da mi nabrojis tih 7 penala koje je on napravio ? mislim, posto znas tacan broj, logicno da znas i u kojim utakmicama se to desilo...

Ok... Pa to je stara prica, mozda sam zaboravio, ali probacu se sjetiti, godinama se prica da je broj 7...Mozda cemo morati jutubovati da sve pronadjemo, ali hajde da probamo....

Francuska
Madjarska
Njemacka
Meksiko
Oman

Za ovih 5 sam 100% siguran!!!! Moramo jutubovati Svedsku, mislim da je tu on napravio penal takodjer. Za sedmi mi mozes i ti pomoci, ne mogu se sjetiti...

Edit.
Protiv Rijeke je napravio penal…..Rijeka se statisticki racuna kao oficijalna prijateljska tekma, nazalost….
ne mogu ti ni ja pomoci kad ih nije bilo 7 :) ako mislis na prijateljsku protiv Svedske i poraz 4:2, nije bilo nikakvog penala na toj utakmici :)

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 dec 2014, 11:31

Papastathopoulos je napisao/la:
Batko je napisao/la:

Francuska
Madjarska
Njemacka
Meksiko
Oman

Edit.
ne mogu ti ni ja pomoci kad ih nije bilo 7 :) ako mislis na prijateljsku protiv Svedske i poraz 4:2, nije bilo nikakvog penala na toj utakmici :)
Vidi edit na drugoj strani..... Nasao sam 6 od 7, samo fali jos jedan.... Trebam provjeriti Spaniju, Grcku i Francusku....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 dec 2014, 11:44

Protiv Francuske i Grčke nije, u prvoj je Papac igrao rukom, a u drugoj Šilić.
Voli te tvoje Sarajevo.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 dec 2014, 11:48

Batko je napisao/la:Vidi edit na drugoj strani..... Nasao sam 6 od 7, samo fali jos jedan.... Trebam provjeriti Spaniju, Grcku i Francusku....
protiv Grcke Silic, Spanije Muratovic, Francuske Papac....

Rijeku tu ne mozes racunati nikako...

znaci 5, sto znaci da ipak nije apsolutni rekorder, velika je razlika izmedju 5 i 7 :)

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 dec 2014, 11:50

A u Spaniji Damjanovic?????? Jel?

Nemoguce je pronaci taj penal iz Francuske sto je Henry promasio.... Jer i ta tekma je zavrsila 1:1 kao ona u kvalama, nasao sam Highlights ali nema penala....

Fali jos jeedan penal... :mrgreen:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 dec 2014, 11:52

Papastathopoulos je napisao/la:
Batko je napisao/la:Vidi edit na drugoj strani..... Nasao sam 6 od 7, samo fali jos jedan.... Trebam provjeriti Spaniju, Grcku i Francusku....
protiv Grcke Silic, Spanije Muratovic, Francuske Papac....

Rijeku tu ne mozes racunati nikako...

znaci 5, sto znaci da ipak nije apsolutni rekorder, velika je razlika izmedju 5 i 7 :)
Rijeka je oficjalna tekma.... Provjeri u savezu, mislim da je to neko vec stavljao ovdje....... :kafa:

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Emir Spahić

Post Postao/la Goalgetter » 18 dec 2014, 11:52

Kikser je i to stoji, jednostavno takav tip igraca koji ima problema sa tim mentalitetom i koncentracijom, kostao nas je dosta puta, ali je nas najbolji stoper kojeg imamo.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 dec 2014, 11:55

Batko je napisao/la:A u Spaniji Damjanovic?????? Jel?

Nemoguce je pronaci taj penal iz Francuske sto je Henry promasio.... Jer i ta tekma je zavrsila 1:1 kao ona u kvalama, nasao sam Highlights ali nema penala....

Fali jos jeedan penal... :mrgreen:
Damjanovic srusio Capela..

" onclick="window.open(this.href);return false;

za Francusku...na 0:05 broj 3 igra rukom :)

edit: ma care, ne znam ja sta ce meni reci u savezu, ali utakmica protiv Rijeke je istog tipa kao utakmica izmedju A repke i U21 repke :) znaci zvanicna nije sigurno..

edit2: Muratovic srusio Capela, hebo te Damjanovic, zbuni me :mrgreen:
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 18 dec 2014, 12:00, ukupno mijenjano 2 puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 dec 2014, 11:56

Ne trebaš ga tražiti, vjeruj meni. Saša Papac igrao rukom, Hasagić odbranio Henryju ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 dec 2014, 12:01

Fali samo taj jedan jos, uvjeren sam da se negdje prikrio, samo ne mozemo da se sjetimo...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 dec 2014, 12:08

jarane, koliko god ti bio uporan, bicu i ja :D

evo ti sa stranice saveza, sve utakmice u 2009. godini...ima i prijateljskih, ali medju njima nema protiv Rijeke, sto znaci da nije zvanicna:

slika

znaci jos dva :D

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 dec 2014, 12:12

Ok.. Pošteno.. I sa 5 je svjetski rekorder, mada mislim da ima jos jedan!!!

Sent from Angelina's bed

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.