Ne budi lud, i nemoj da ih nešto žališ. Ne postoji klub u ovoj državi koji je direktno naštetio Borcu kao što je Željo, te im želim da ispadnu i što duže tavore tamo. Mi kada smo ispadali, nikome nije bilo žao, nego su se svi naslađivali, a ispadali smo zbog svega i svačega, znaš i sam.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑12 mar 2024, 14:11Ma nemas se ti tu sta svetiti. Njihova muka je njima dovoljna, sto kazu, sami sebi su dovoljni. Mi se mozemo samo nasladiti malo.
Na stranu rivalitet, meni kao meni je u neku ruku i bezveze sto im se desava ovo, liga bez Zelje nije ista. Da ih stizu neki dugovi od ranije, stizu… ali isto kao i Celik, nije to to. Nije isto ici na grbu, na bilino na gostovanje, i ici u doboj kakanj, gornji rahic i slicno.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Tri puta ponavljas istu stvar, sta je recijurisicduska je napisao/la: ↑12 mar 2024, 14:29
Da znas koliko su vam se i u rukovodećim strukturama usrali ispadanja sjebo bi se. A vidim i kod vas se lagano uviđa realno stanje. Zovite Amara i pokrijte se usima , nek babo zarola 3 za 6 slijedece godine jer nema para da se kupuje a i jedva bi dočekali da vas povale za korupciju. Da pokaže Vico kako radi marljivo , tako da vama su ruke vezane. Jedino Amko još ko neki tračak nade ako htjedne ili je i njemu obećan stan u novoizgrađenom objektu pored stadiona. Jedan je već dobio kod vojvode. Ali eto može bar neki poslovni prostor još ugrabit. Samo sto kontam da on ipak malo vise voli Želju od njegovih neistomišljenika pa se fino čovjeku obratite i ispušite mu kitu da vas spasi. Pušite pogrešne kurceve idete u Banja Luku, to su vam neprijateli. Popušite ispravan **** i igrat ćete i dogodine ligu.
A ako hoćeš privatno ne bi mi bilo drago da ispadnete , volio bih zauvijek da se borite za opstanak. To je prava priča.

Malo si opterecen sa tim pusenjem q, al dobro svakom svacije.
Sto se tice ovih nebuloza koje se navaljao, mogu ti samo ponoviti onu poslovicu - sto je babi milo, to joj se i snilo

- Meraak1921
- Kontakt:
Prvo smo medju najskupljim,kupujemo sudije, sad nemamo nikako para? Odlucite se..jurisicduska je napisao/la: ↑12 mar 2024, 14:16Mi ćemo sigurno osvajati slijedecih 20 godina a vi ćete isto tako skoro pa sigurno ispasti ako ne sad dogodine. Još ako se skrati liga ja ne vidim na koji način možete opstat. Para nećete imati. Vjerovatno slijedi opet proces stabilizacije. Vi dok dođete sebi Posusje će imati 10 miliona budžet.Pablo11 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 13:59Priznaj da za ramazan mjesec molis Uzvisenog da se to desi, da potajno se molis da sarajevo titule ne uzme 20god samo da Zeljo ispadne. Ali na kraju krajeva, dzaba ti .jurisicduska je napisao/la: ↑12 mar 2024, 13:54
Neće oni bit u situaciju takvoj do zadnjeg kola, obezbijedit će ispadanje prije. To ti je isto ko kad im sudija šilji oni opet izgube. Nema tu spasa. Da se svi sklone oni bi našli način da ispadnu. To nije stvar fudbala.
Najjače ovo : “Dzaba sve” a vi 11. na tabeli. Znate li uopste da prema propozicijama takmičenja to mjesto vodi u niži rang ?
Fk Željezničar.
- Meraak1921
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 12 mar 2024, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
Kad se sjetim najvaljivali gostovanje dva mjeseca prije i nista specijalno nije bilo..
Fk Željezničar.
- Meraak1921
- Kontakt:
Nemoj da ti bude krivo sine, pa godinama smo broj jedan, realan budi prema sebi ,

Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 12 mar 2024, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ovo je sa tog nekog ligaskog aspekta, te neke atrakcije, gostovanja.AvantiBL je napisao/la: ↑12 mar 2024, 14:51Ne budi lud, i nemoj da ih nešto žališ. Ne postoji klub u ovoj državi koji je direktno naštetio Borcu kao što je Željo, te im želim da ispadnu i što duže tavore tamo. Mi kada smo ispadali, nikome nije bilo žao, nego su se svi naslađivali, a ispadali smo zbog svega i svačega, znaš i sam.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑12 mar 2024, 14:11Ma nemas se ti tu sta svetiti. Njihova muka je njima dovoljna, sto kazu, sami sebi su dovoljni. Mi se mozemo samo nasladiti malo.
Na stranu rivalitet, meni kao meni je u neku ruku i bezveze sto im se desava ovo, liga bez Zelje nije ista. Da ih stizu neki dugovi od ranije, stizu… ali isto kao i Celik, nije to to. Nije isto ici na grbu, na bilino na gostovanje, i ici u doboj kakanj, gornji rahic i slicno.
Sto se svega ostalog tice, sami su sebi krivi. I da, saglasan sam za ovaj dio vezan za Borac, zato ce im Borac i presuditi u zadnjem kolu. Karma is a bitch
Cuj zeljo ih ostetio aplauze dobijali duplu kad su osvojili
Niko nije ostetio kompletnu drzavu ko oni sto vode Borac
To je realnije da si napisao zamisli smjene od Tegeltije do Nesica
Ja bi presto navijat za Zelju kad bi nam takvi vodili klub
Zamisli Bake ko Dodik vodi Zelju puko bih od sramote
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 12 mar 2024, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Postoji naravno, ali s tim istim hinjskim klubom i navijacima kuburite godinama pa ste sada zaboravili iako su vas ne tako davno izbacili u drugu ligu. Zatim javno prozivali za sudijske odluke lopovluk i slicno cim nema nekog interesa.AvantiBL je napisao/la: ↑12 mar 2024, 14:51Ne budi lud, i nemoj da ih nešto žališ. Ne postoji klub u ovoj državi koji je direktno naštetio Borcu kao što je Željo, te im želim da ispadnu i što duže tavore tamo. Mi kada smo ispadali, nikome nije bilo žao, nego su se svi naslađivali, a ispadali smo zbog svega i svačega, znaš i sam.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑12 mar 2024, 14:11Ma nemas se ti tu sta svetiti. Njihova muka je njima dovoljna, sto kazu, sami sebi su dovoljni. Mi se mozemo samo nasladiti malo.
Ne zelis sebi priznati da ti je ta situacija ustvari zbog Manijaka i maltretiranja, ovako se blamiras ispoljavajuci svoj seljacki kompleks iz Bog zna kojeg sela pored Banja Luke.
Volimo fudbal

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ja te danas citirah na onaj post o PR sluzbi Sarajeva, ništa nisi odgovorio nego nastavljaš da lupaš gluposti.Virtu4l je napisao/la: ↑12 mar 2024, 14:09Bliži nam se mjesec finansijskih izvještaja.![]()
Rutinski posao za sve klubove i sportske kolektive u državi, uporediš prihode i rashode, razlika ti kaže jesi li poslovao pozitivno ili si otišao u minus, i to je to, kao što rekoh - rutinski, za sve osim za jedan klub. Govorim o klubu čiji je finansijski izvještaj prošle godine misteriozno nestao sa zvaničnog sajta, pa se nakon pritiska javnosti isto tako slučajno ponovo pojavio.
Ovaj naredni najradije ne bi objavili ali eto ima tamo neka zakonska obaveza da se to uradi, pa je sad frka golema. Šta prikazati, šta ne prikazati, kako provući pozajmice, sumnjive transfere, kako obračunati plate i kako ih prikazati, samo su neke od dilema administracije i računovodstva tog kluba, a vremena je sve manje.![]()
#jedvačekanje
Sarajevo je jedan od rijetkih klubova u BiH koji sve svoje obaveze obavlja na vrijeme i po zakonu, niko od igraca ne dobije ni marku na ruke, ni stan, ni auto džaba.
Ako se igdje treba kriti to je kod vas, hoćete li biti glupi opet pa popušit neku akciju za klub i napuniti džepove pojedinaca?
Pa svaka je jedna pored druge, šta imaš odvajat, dovoljno je da oči otvoriš

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Dajte ljudi da vas neko izbaci ko sto ste vi njih plakali bi do sudnjeg dana kako je svijet protiv vasNoDi80 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 15:05Cuj zeljo ih ostetio aplauze dobijali duplu kad su osvojili
Bliži nam se mjesec finansijskih izvještaja.Virtu4l je napisao/la: ↑12 mar 2024, 14:09Bliži nam se mjesec finansijskih izvještaja.![]()
Rutinski posao za sve klubove i sportske kolektive u državi, uporediš prihode i rashode, razlika ti kaže jesi li poslovao pozitivno ili si otišao u minus, i to je to, kao što rekoh - rutinski, za sve osim za jedan klub. Govorim o klubu čiji je finansijski izvještaj prošle godine misteriozno nestao sa zvaničnog sajta, pa se nakon pritiska javnosti isto tako slučajno ponovo pojavio.
Ovaj naredni najradije ne bi objavili ali eto ima tamo neka zakonska obaveza da se to uradi, pa je sad frka golema. Šta prikazati, šta ne prikazati, kako provući pozajmice, sumnjive transfere, kako obračunati plate i kako ih prikazati, samo su neke od dilema administracije i računovodstva tog kluba, a vremena je sve manje.![]()
#jedvačekanje

Ovaj naredni najradije ne bi objavili ali eto ima tamo neka zakonska obaveza da se to uradi, pa je sad frka golema. Šta prikazati, šta ne prikazati, kako provući pozajmice, sumnjive transfere, kako obračunati plate i kako ih prikazati, samo su neke od dilema administracije i računovodstva tog kluba, a vremena je sve manje.

#jedvačekanje
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
udjes na drustvene mreze
-
- Kontakt:
Ne, vi ste bolji sto i tabela dokazujeKONTRASVIH je napisao/la: ↑12 mar 2024, 14:22Evo ih poceli su da je derbi pusten i da je Ziljkic odao taktiku. Kakvi pacijenti, nerealno
![]()
![]()

- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Izbacili Slobodu, izbacili Borca, valjda nećemo sebe. Kako smo mi to Borca izbacili? Ne sjećam se baš najbolje, ozbiljno pitam, ako može ukratko.
-
- Kontakt:
Virtual sto se vašeg finansijskog izvještaja tiče znam provjereno da ćete otpis poreza pisat u prihode
ovo 1.3 miliona ide prihod
a svi znamo da nije. Ali svijet je finansijski nepismen.
Vi kad bi vam pogledali finansijske izvještaje skoro svaka uprava je poslovala pozitivno, a dužni ? Kako
evo normala reci nemoj se mutav praviti kad nisi.

Vi kad bi vam pogledali finansijske izvještaje skoro svaka uprava je poslovala pozitivno, a dužni ? Kako

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Sami smo krivi za sve nase postupke niko drugipitara je napisao/la: ↑12 mar 2024, 15:12Dajte ljudi da vas neko izbaci ko sto ste vi njih plakali bi do sudnjeg dana kako je svijet protiv vasNoDi80 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 15:05Cuj zeljo ih ostetio aplauze dobijali duplu kad su osvojili
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, mosarajvosa83 i 25 gostiju.