Mi smo označeni kao područje koje može pogodit po Merkalijevoj skali VI stepeni a to je po Rihteru 6.1.Heller je napisao/la:Ne moze nas bas toliko lagano pogoditi, zoves li hotline u Katamanduu![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mi smo označeni kao područje koje može pogodit po Merkalijevoj skali VI stepeni a to je po Rihteru 6.1.Heller je napisao/la:Ne moze nas bas toliko lagano pogoditi, zoves li hotline u Katamanduu![]()
![]()
Usko sam povezan sa tektonikomUnofficialpage je napisao/la:Mi smo označeni kao područje koje može pogodit po Merkalijevoj skali VI stepeni a to je po Rihteru 6.1.Heller je napisao/la:Ne moze nas bas toliko lagano pogoditi, zoves li hotline u Katamanduu![]()
![]()
Brat se ne trijezni nakon ubjedljive pobjede konzerviDANTES je napisao/la:@Heller neće zna Vojvoda da snaga britanije leži u MI6 a ne u vojsci
@Lili Kadirov?
Hoce li Bisera na tekmu?Head je napisao/la:Hej momci u plavom imam losu vijest,Leon Benko igra pravi urnebes!
Zalazi li ovdje onaj sto nas banuje.Cartman je napisao/la:Hoce li Bisera na tekmu?Head je napisao/la:Hej momci u plavom imam losu vijest,Leon Benko igra pravi urnebes!
Ma namirise on svugdje.Head je napisao/la:Zalazi li ovdje onaj sto nas banuje.Cartman je napisao/la:Hoce li Bisera na tekmu?Head je napisao/la:Hej momci u plavom imam losu vijest,Leon Benko igra pravi urnebes!
![]()
![]()
![]()
Moram izdrzati jos dan dva bez Banovica, a ako dobijemo idem po trajni.
A sta cemo sa zeljinom djecom ?DANTES je napisao/la:Najnovija vijest, UEFA odlučila da se finale LŠ ne igra, i na užas Juventina, koji su dokazali da Juve osvaja, trofej je dodijeljen FK Sarajevo iz Sarajeva.
"Pošto je Sarajevo uvjerljivo najjači klub u Evropi, a ne igra u LŠ zbog niza nesrećnih okolnosti, jer nikako da budu šampioni svoje države, Board UEFA je odlučio na osnovu čitanja tema na sportsport.ba forumu da nema smisla igrati finale Lige Šampiona, već trofej po automatizmu dati FK Sarajevo. Ovim su izborili direktan nastup u LŠ sledeće sezone, pa i nije bitno hoće li biti prvaci BiH.
Mišel Platini, šef svemira."