FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hahahaah 0 suteva u okvir gola, svaka cast momci.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Cunu mi odsjeci ako i Edis Mulalic isto ovo ne bi mogao napraviti sa ovim timom. Nije ovo prvih par utakmica pa da se tek upoznaje s ekipom, nema vise opravdanja. Nikad skuplji roster nije imala neka ekipa u nasoj ligi, mi strepimo za Evropu.zagorski je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:48Treba Rozmanu vremena sigurno i ima apsolutnu podrsku, ali realno svaki bi trener sa ovim timom mogao biti 3. ili (vrlo izvjesno) 4. na polusezoni, sto je najgore nemamo ni neke igre vala niti borbenosti,zalaganja kod igraca.
Velika su ocekivanja zaista od predstojece pauze,tj priprema i transfer-perioda, proljece ce definitivno dati konacnu (pr)ocjenu.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- PeppermintSA
- Kontakt:
**** ovo, odes u Gabelu - kurcina, odes u Doboj - tri komada, odes u Mostar - ni ne pogledas na gol.
-
- Kontakt:
Hvala im za ovo od srca dabogda im se vratilo na najblizim.
Nije fazon sto izgubis, svak izgubi kad tad, ali ovako amaterski odigrati bez volje, bez borbe, bez 2 dodavanja da su precizna, bez taktike bilo kakve. Sta oni treniraju???? ovo je HORRORRRRR
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
De ba momci dobro je šta vam je? Poraz sastavni dio igre, istina loše pripremljena utakmica ali šta sad? Šta?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Da to je to, treba imati uigranu promjenu formacije kad neide. Vidi da su nas pojeli na sredini, al jok upri, mozda udje. Nema veze, igraj Saraj'vo!!
U novi boj ...
Katastrofalna igra….
100%
Nase zelje i mogucnosti nisu bas u skladu i to sto mi zelimo titulu ne znaci da ce i biti. Sto se mene tice neka bude evropa izborena, trener neka ostane isti i igrace glavne da zadrzimo, ja cu biti zadovoljan. ABd sljedece sezone napad na titulu.
Nas problem je sto zelimo instant rezultat a ekipa se jos uigrava.
Sve mi znamo.
-
- Kontakt:
Tako što bi moja ekipa s termina dala 2 gola raspalom tuzla sitiju koji bukvalno odbrane nemaju.
Velez je druga prica i druga dimenzija za tuzlu, al' opet da odigraš ovako je pljuvanje u lice svakom navijacu Sarajeva.
Mozda ih cak treba na treningu šamarati zbog ovoga.
- TurkishAirlines
Ide aBd jos jedna sedmica vrhunskih slika sa treninga
Necemo vjezbati out, to nam ne treba.
Najslatkija ekipa

Necemo vjezbati out, to nam ne treba.
Najslatkija ekipa
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Na zadnja 4 gostovanja si stvorio ukupno 1 šansu (prvi gol protiv Igmana), a boriš se za vrh. Pa ne ide tako. Poslije poraza u Doboju još jedan Rožmanov poraz. Igra ti mrtvi Hamza dok je Renan na klupi. Krila nemaš cijelu utakmicu, al normalno ne mijenjaš dok ne primiš gol. Sve u svemu standardno naše gostovanje. Ništa ni bolja ni lošija utakmica nego u Posušju i Doboju. Samo si se u Posušju provukao, a danas ne.
Ne bi bilo loše da protiv Zrinjskog malo pokažemo muda pa kako god prođemo.
Ne bi bilo loše da protiv Zrinjskog malo pokažemo muda pa kako god prođemo.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Bice bolje
Donirajte pcke te plate na pomozi.ba, jer niste marke zaradili! Manekencici bez suta po golu! Muda na gostovanju ko grasak!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- skullcrusher
- Kontakt:
Pa nista, vidim neko mi odgovori na post kao jos nine kasno za Husrefa ja kao prozivam Rozmana sto sam rekao da je njegov poraz, jednostavno jeste losa postavka i steta sto smo sad milion posto oprostili se od titule, hocemo samo ono obecano da Sarajevo igra napadacki da vrsi presing stalno a ne ovo. Mi smo danas do primljenog gola samo se branili i nista drugo i nakon toga ovi povukli rucnu pa mi malo izasli, nije mi jasno zasto je ovo ovako svaka u gostima je ove sez losa bila svaka.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Trenerova krivica, isto kao i Sloga, pa djelimicno i Siroki. U najavi utakmice izjavi da zna sta nas ocekuje, a mi padnemo bez ispaljenog metka. Ok, titula je tesko izvodljiva, ali jako lose stojimo na terenu.
Igraci su imali toliko losih poteza, posebno u zadnjoj trecini. Pas, prijem lopte itd., sve pogresno. Dosta toga ovdje jos uvijek nije dobro. Nije hejt ni prema kome, samo sam htio da kazem kako stvari stoje.
Igraci su imali toliko losih poteza, posebno u zadnjoj trecini. Pas, prijem lopte itd., sve pogresno. Dosta toga ovdje jos uvijek nije dobro. Nije hejt ni prema kome, samo sam htio da kazem kako stvari stoje.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Teren super,vrijeme ok svi igrači dostupni,a Veležu pola tima falilo nema opravdanja za ovo Rožmanov poraz stoposto pogotovo ako je Renan bio spreman od početka a onaj jad umrtvljeni počeo,sutra Borac vjv ide na +9 i mislim da je to nedostižno s obizrom da imamo igrati i sa Zrinjskim u gostima
Moze pricati ko sta hoce ali mi smo s Mirzom sto puta bolje na strani igrali. Dobili Zrinjskog, ubili Veleza, dobili Širokog ....
Ne branim Mirzu samo pisem koliko je ovo lose
Ne branim Mirzu samo pisem koliko je ovo lose
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bing [Bot], Galantni, Google Adsense [Bot], Haksss, mosarajvosa83, soe, Tarapi, Tatamata1946 i 76 gostiju.