Vidim da si dobar momak, tako da..messilla je napisao/la:Ovaj Belmin yebe, ne vadi ljudina nikako. Kakav **** terminator.
Nemoj puno s ovim Donijem, poslušaj me na vrijeme.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vidim da si dobar momak, tako da..messilla je napisao/la:Ovaj Belmin yebe, ne vadi ljudina nikako. Kakav **** terminator.
Mah Donnie se dokazao sa onim rozim skinom, nema se šta tu dalje...Belmin6 je napisao/la:Nemoj puno s ovim Donijem, poslušaj me na vrijeme.
Belmin6 je napisao/la:[youtube][/youtube]
aaaaaaa citav yebeni dan aaaaaaaaaaaaa
To je već apsolvirano, ponovit ćemo još koji put da se ne opuste i zaborave. Ali najbitnije je da ja i ti to znamo.Belmin6 je napisao/la:Pametno momcino, Juve osvaja.
Ko ? Sarajevo ? logicno da ce dobiti.DANTES je napisao/la:@samo lijevo pa oni će dobiti derbi i morati da se zadovolje samo titulom prvaka BiH... šta da se radi...
Vidio sam ih neku noc na prenosu, znam da je Pippen propo, al nisam znao da je toliko propoBelmin6 je napisao/la:Joj slušaj scene neki dan, kad sam te vec prizvao.
Sjedim s jaranom na kafi, i nešto cackam po instagramu. Kad mi izleti ona slika onaj tvoj Kanye i Pippen. I pitam ja jarana, reko znaš li ti ko su ova dvojica?
"Taj desni je Pippen, a ovog lijevog ne znam, ne pratim baš toliko NBA da bih ga znao."
Ja se uvrnuo, odmah sam se tebe sjetio.
Belmin6 je napisao/la:Joj slušaj scene neki dan, kad sam te vec prizvao.
Sjedim s jaranom na kafi, i nešto cackam po instagramu. Kad mi izleti ona slika onaj tvoj Kanye i Pippen. I pitam ja jarana, reko znaš li ti ko su ova dvojica?
"Taj desni je Pippen, a ovog lijevog ne znam, ne pratim baš toliko NBA da bih ga znao."
Belmin6 je napisao/la:Joj slušaj scene neki dan, kad sam te vec prizvao.
Tako je momcino, na pravom si putu.messilla je napisao/la:To je već apsolvirano, ponovit ćemo još koji put da se ne opuste i zaborave. Ali najbitnije je da ja i ti to znamo.
Dobro je, napreduje se, već dižem više nego duplo što sam dizao na početku. I za divno čudo za sada nemam u planu odustajanjeBelmin6 je napisao/la:Tako je momcino, na pravom si putu.messilla je napisao/la:To je već apsolvirano, ponovit ćemo još koji put da se ne opuste i zaborave. Ali najbitnije je da ja i ti to znamo.
@Donnie
Kako teretana ? Za koliko dana odustaješ ?
Alo Peginho, nemoj toga.Pegi10 je napisao/la:Jesi siguran da si imao sic ili si sjedio na onoj sipci
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Slatinash_7 i 7 gostiju.