@Pegi, povlačim zahtjev kuknjava
Ma ne idem na derbi. Em nemam s kim, em ne keširam iz principa onoliku lovu.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Istok momčino. Samo istok.Evolution87 je napisao/la:Jel ti to i petaka puno?
Gledaj ti te face, Darwin bi bio presretanPegi10 je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:Joj slušaj scene neki dan, kad sam te vec prizvao.
Sjedim s jaranom na kafi, i nešto cackam po instagramu. Kad mi izleti ona slika onaj tvoj Kanye i Pippen. I pitam ja jarana, reko znaš li ti ko su ova dvojica?
"Taj desni je Pippen, a ovog lijevog ne znam, ne pratim baš toliko NBA da bih ga znao."
Ja se uvrnuo, odmah sam se tebe sjetio.![]()
istrpis jednom i poslije predje u navikumessilla je napisao/la:Istok momčino. Samo istok.Evolution87 je napisao/la:Jel ti to i petaka puno?![]()
Đe ću na sjever, da se nagutam onog dima. Ne bi me rođena mati prepoznala.
Ma bio sam na sjeveru par puta. Konkretno, u finalu kupa protiv vaših neznalica (Belmin6 je napisao/la:Ma znam, tako je i ovdje. I u nas dobro navijaju na istoku, ali samo kad ih mi s juga nafuramo.
Moraš bolan pocet ici na sjever, da osjetiš car kad ti bombe padaju ispod nogu.
Ma kak'i.Belmin6 je napisao/la:Alo momak, konkretno ne riSe.
Moraš se nagutat, kad nisi naviknuo na to. Hajde u subotu na sjever idi, ne budu ckaz. Ccc
Meni da je Celiku titula u pitanju, pihh, ja kuci ne bih dolazio, deset dana pijan bio.
Eh, Celik, titula, daleko je sve to.
i još poneštosamo_lijevo je napisao/la:Pos'o, forum, pos'o
birtija ?legenda reala je napisao/la:i još poneštosamo_lijevo je napisao/la:Pos'o, forum, pos'o
Maloljetnice.samo_lijevo je napisao/la:birtija ?legenda reala je napisao/la:i još poneštosamo_lijevo je napisao/la:Pos'o, forum, pos'o
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.