FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bice bolje dok se uigraju Sline, malo je ipak trenirati svaki dan i odigrati 16 utakmica, a I usput sad ce transfer rok, pa valja opet uigravati nove Sline. Ovaj tim po imenima treba da se bori za titulu.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Pojeli nas taktički.
Samo je sramota brate da ne napraviš priliku ekipi u kojoj su Sikalo i Peco prva postava. Uz dužno poštovanje.
Samo je sramota brate da ne napraviš priliku ekipi u kojoj su Sikalo i Peco prva postava. Uz dužno poštovanje.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
-
- Kontakt:
Niko ne psuje, ne pišemo pogrdna imena kao sto se znalo pisati, niko ne tjera trenera. Al da je loše na gostovanjima jeste, to su cinjenice. Svi zasluzuje kritike za ovo sta pokazujemo van koševa.
Nevjetovatno koliko ova ekipa zna da nas usreci sa nekim utakmicama, pomislis to je to i onda ti prirede ovo veceras, bukvl padnes bez ispaljenog metka.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- luckystrike
- Kontakt:
Sad nam i ne treba bolji golman do nove sezone.luckystrike je napisao/la: ↑28 nov 2023, 22:04Realno, ako ostanemo u igri i ako misle napadati titulu na proljeće, nama treba bolji golman i to lično priželjkujem.
Da sad nestanu Borac i Zrinjski, mi bismo opet titulu prosuli. Mentalitet ne postoji, lider na terenu ne postoji, konstantan igrac ne postoji. Sve smo mi njih prepuhali ipak, pocevsi od Renana, Avrama, pa nadalje. Tuzno, ali Boga mi tako dođe. Prejadno se covjek osjeca jbt, gledas 95 minuta fudbala i nemas niti jednom priliku da skocis i ponadas se golu, jer manekeni ni sansu ne naprave nasoj filijali! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Rozman ubijedio navijace da je 3-ce mjesto Ok i jos ga tapšu po ledjima 

-
- Kontakt:
Najjadnija su ova opravdanja da treba vremena da se igraci uigraju da treneru treba jos vremena itd,a Velez promjenio u zadnjoj godini jedno 15 igraca i trener skoro dosao,ljudi opet danas izgledaju ko Real u odnosu na nas.
Samo nama nesto treba vremena a svaki prelazni rok hocemo po 6-7 novih igraca pa kako onda da se uigraju mad su uvijek novi.
Samo nama nesto treba vremena a svaki prelazni rok hocemo po 6-7 novih igraca pa kako onda da se uigraju mad su uvijek novi.
- PeppermintSA
- Kontakt:
ću reć bi se mogao malo zapitati šta radi na treninzima
-
- Kontakt:
Jašta ce, plata ide igrao ili ne svejedno mu.On uskoro i zavrsava karijeru nema nikakvi ambicija.
-
- Kontakt:
Ne kazem brate da nista ne valja, nego da je moglo lako biti i gore od ovih 30 bobaJames1987 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 20:08Ajde sad ispade nista ne valja poslijee tuzle sigurno tako nisi pricaoDadox je napisao/la: ↑01 dec 2023, 20:02Mi imamo 4 boda vise nego sto smo zasluzili, a pri tome sam pikao kradju u BL, i nezasluzen poraz u Listici. Velez nas je nadigrao i na Kosevu, Igman naguzove, Posusje naguzove, Zrinjski penal u 90, Gabela, Borac na Kosevu bod u nadoknadi. Jos je i dobro ovih 30 boba
Dan kad ovaj bezmudni golman ode će mi biti drugi najsretniji odlazak, poslije Dala.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Dešava se. Izgube i puno veće ekipe i odigraju isto ovako, pa se ne tjera niko. Idemo dalje, ništa strašno.
U ovoj ekipi ima mjesta za Vrancica, definitivno.
Jos dvije utakmice i napokon odmor od ovakvih utakmica, mislim na nas navijace.
Jos dvije utakmice i napokon odmor od ovakvih utakmica, mislim na nas navijace.
-
- Kontakt:
Definitivno mu nije svejedno primjetio sam ga u oba poluvremena dok se zagrijavao i vidiš mu na faci da hoce da igra.bordobijeli je napisao/la: ↑01 dec 2023, 20:13Jašta ce, plata ide igrao ili ne svejedno mu.On uskoro i zavrsava karijeru nema nikakvi ambicija.
**** platu taj se obezbjedio i prije dolaska kod nas.
Džaba namma pojačanja kad nemamo lidera u ekipi tipa rahmanovic. Koji će dici ekipu kad se primi pogodak. Bolje za njega dati pare nego za trojicu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Daj ba daj tu izjavu, ispostuj ljude, ne budi Mirza Miki Varesanovic
Haj ba nema potrebe da se ljutimo na igrace, trenera...ko da smo navikli da smo svake godine prvaci
-
- Kontakt: